- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #17.221
Bata çok var senin hala şimdi bile görmen mucize benceBenim erken test canım olsa daha bariz belli olurdu heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bata çok var senin hala şimdi bile görmen mucize benceBenim erken test canım olsa daha bariz belli olurdu heralde
Bata çok var senin hala şimdi bile görmen mucize bence
Canım senin günün geçmiş direk kan verseneBata çok var senin hala şimdi bile görmen mucize bence
Aldım sabah yapacağım ya bakalım inşallah öyleyimdirAy ay ayyyyyyy Allahimmmmmm gebesin kızım sennnn başka türlü olamaz bunlar hepsi birden aynı zamanımı buldu yaaaa Clear blue Al tekrar ondan yap
Ah kuzum benim yaaa iyiki varsın içimde umutlarım yeşeriyor sen söyledikçeVaaaar ... Aynı benim testler gibi iste benimkilerde böyle ya
Ya senin güzel kalbine ne demeli dilerim bu güzel hisler doğrudur.sabaha clear blue aldım valla yapmaya korkuyorum inankiMy_Moonlight06 Ginnys ben ikinizi de gebe dusunuyorum her mesajınızda sanki artik net cikti yazmissiniz diye okuyorum. Insallah dogrudur hislerim
Bekleyelim görelim ama öyle yada böyle gebesinHiç anlamadım ben bu işi bakalım bekleyip görücez
Dilerim bir an önce anneler grubuna geçiş yaparız hepimizdekuzum her ikisine de baktım göremedim
inanır mısın bugün test yapmadım, benim için şok bir durum.. baya stresli ve gerginim bence regl olucam. başka gruba geçmem artık okudukça yükseliyorum gaza geliyorum. ilk ve son grubum olarak kalsın burası. anne gruplarından devam ederim hamile kalabilirsem..
Valla öyle oldu ben şimdi okuyorum yorumları aynı bu şekilde bende neyim olsa hemen hamilemiyim diyorumValla biz heidi polyanna karışımı bişey olduk herşey den umut besliyoruz. yüzüm kızardı, karnım ağrıdı, belim tutuldu....
Afedersin yanlis oldu 20 bat5 Mart mı o günü geçtik ama hamilemisiniz
evet yapar çünkü hcg içeriyor o nedenle mutlaka olur hassas hislerKızlar bu çatlatma iğnesi duygusallık yapıyor mu durduk yere ağlayasım geliyo ya iyice psikolojim bozuldu. Bi anda geliyo gözlerim doluyo
Sende nasıl balıyorsun allasen ben ilk bakışta gördümEki Görüntüle 3029350
Görebilir misin bilmiyorum dikkat et gözlerin kanamasın
Evet goruyorum.. silik çizgi varEki Görüntüle 3029350
Görebilir misin bilmiyorum dikkat et gözlerin kanamasın
Evet goruyorum canım.. Clear blue da daha iyi çıkar bence.. keşke bende alabilseydim yok burda internette de Cook uzun sürer bana ulaşmasıMy_Moonlight06 bugün ki etkinliğim şöyleydi
Ben valla ilk defa korkuyorum test yapmaya aldım bakalım sabah yapayım diyorum Buda bir ilk ben ve sabah test yapmayı beklemekEvet goruyorum canım.. Clear blue da daha iyi çıkar bence.. keşke bende alabilseydim yok burda internette de Cook uzun sürer bana ulaşması