• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şaka bi yana da akıntıların durumu nasıl benim afedersiniz ama çamaşırı ıslatacak kadar yoğun su gibi. Bazen beyaz bazen şeffaf

Canım senin belli oldu mu gebelik durumun
Vallaha canım kesin belli diyemiyorum.. tetslerde hayaletler geziyor 😂😂😂 belirtilerime daha çok güveniyorum vallaha ..

Pazartesi son testi yapicam İnshaAllah .. bakalım kizarcakmi az da olsa pembelesse sevincem.. hafta sonundan önce doktora da gidecem İnshaAllah yani haftaya kesin belli olur..

Vallaha canım kesin belli diyemiyorum.. tetslerde hayaletler geziyor 😂😂😂 belirtilerime daha çok güveniyorum vallaha ..

Pazartesi son testi yapicam İnshaAllah .. bakalım kizarcakmi az da olsa pembelesse sevincem.. hafta sonundan önce doktora da gidecem İnshaAllah yani haftaya kesin belli olur..
Bat 13 diyo 5gunde geçmiş aslında

Aynennnnn benim çoğunlukla şeffaf su gibi ve benimde ıslattı bugün :oops:

Sen test yaptinmiydi
Bu akşam sabredemeyip yaptım bi tane bişey göremedim 1 saat sonra duramadım gittim testin başına içini açıp ışık altına tutunca ip gibi incecik hayali bi çizgi gördüm ama bu beni umutlandırmadı. Yarın ilk idrarla yapsam mı acaba diyorum

Bu akşam sabredemeyip yaptım bi tane bişey göremedim 1 saat sonra duramadım gittim testin başına içini açıp ışık altına tutunca ip gibi incecik hayali bi çizgi gördüm ama bu beni umutlandırmadı. Yarın ilk idrarla yapsam mı acaba diyorum
Varmı canım resmi bende bakayım bir ... O gördüğün şey aslında çok önemli cunki hiç bişey yoksa bile gebe olabilirsin ama varsa incede olsa umit var demektir

Canım buraya koyabilmek için defalarca çektim ama fotoda gözükmüyor 😞😞😞 sen yaptın mı test
İşte ben dün yaptım birde 13 ve 14 mart yaptım.. dunkinse bazimzi gördü başımız görmedi oklu olanlar dünkü ama su dokmedim.. diğeri.13 14 mart yazan sudan sonra ki.hali
IMG_20220317_094929.jpg
IMG_20220317_104045.jpg
IMG_20220315_180450.jpg

Valla canım yalan yok bende göremedim işte benimki de böyle fotoda görünmüyor ama çıplak gözle görebiliyorum bunlar erken gebelik testi mi bir de yarın yine yapacak mısın
Erken gebelik değil kaset test bunlar..

Yarın degilde pazartesi yapicam.. bir test var elimde başka almicam çünkü

Back