- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #17.201
Heidi olmak ayrıcalıktır sadece hamişlere özel bi durum gündüz rüzgarda kalıp yanakları haşlamış olamayız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heidi olmak ayrıcalıktır sadece hamişlere özel bi durum gündüz rüzgarda kalıp yanakları haşlamış olamayız
Canım senin belli oldu mu gebelik durumunAynen kesinlikle.. piskolojik baş agriyabilir mide bulantısı olabilir bas dönmesi belki belki kaisk ağrısı bile.olabilir ama akıntı rahimde batma filan hele hele Heidi olmak piskolojik olamaz
Hahahaha gülmelerimiz daim olsunn inşALLAHHHHahahahha demi şükrrrrruuu
Çaylaaaaaaarrrrrrrrreee
Aminnnnn aynı kahkahalarla bebiş haberlerimiz verelim inşallahHahahaha gülmelerimiz daim olsunn inşALLAHHH
Aminnn kuzum İnshaAllah .. en kotu günümüz böyle olsunnnnHahahaha gülmelerimiz daim olsunn inşALLAHHH
Vallaha canım kesin belli diyemiyorum.. tetslerde hayaletler geziyor belirtilerime daha çok güveniyorum vallaha ..Canım senin belli oldu mu gebelik durumun
Bat 13 diyo 5gunde geçmiş aslındaVallaha canım kesin belli diyemiyorum.. tetslerde hayaletler geziyor belirtilerime daha çok güveniyorum vallaha ..
Pazartesi son testi yapicam İnshaAllah .. bakalım kizarcakmi az da olsa pembelesse sevincem.. hafta sonundan önce doktora da gidecem İnshaAllah yani haftaya kesin belli olur..
Aynennnnn benim çoğunlukla şeffaf su gibi ve benimde ıslattı bugünKızlar şaka bi yana da akıntıların durumu nasıl benim afedersiniz ama çamaşırı ıslatacak kadar yoğun su gibi. Bazen beyaz bazen şeffaf
Evet geçti işte hafif çizgiler var ama bakalım pazartesi daha çok belli olur.. yani olması lazimBat 13 diyo 5gunde geçmiş aslında
Bu akşam sabredemeyip yaptım bi tane bişey göremedim 1 saat sonra duramadım gittim testin başına içini açıp ışık altına tutunca ip gibi incecik hayali bi çizgi gördüm ama bu beni umutlandırmadı. Yarın ilk idrarla yapsam mı acaba diyorumAynennnnn benim çoğunlukla şeffaf su gibi ve benimde ıslattı bugün
Sen test yaptinmiydi
Varmı canım resmi bende bakayım bir ... O gördüğün şey aslında çok önemli cunki hiç bişey yoksa bile gebe olabilirsin ama varsa incede olsa umit var demektirBu akşam sabredemeyip yaptım bi tane bişey göremedim 1 saat sonra duramadım gittim testin başına içini açıp ışık altına tutunca ip gibi incecik hayali bi çizgi gördüm ama bu beni umutlandırmadı. Yarın ilk idrarla yapsam mı acaba diyorum
Canım buraya koyabilmek için defalarca çektim ama fotoda gözükmüyor sen yaptın mı testVarmı canım resmi bende bakayım bir ... O gördüğün şey aslında çok önemli cunki hiç bişey yoksa bile gebe olabilirsin ama varsa incede olsa umit var demektir
İşte ben dün yaptım birde 13 ve 14 mart yaptım.. dunkinse bazimzi gördü başımız görmedi oklu olanlar dünkü ama su dokmedim.. diğeri.13 14 mart yazan sudan sonra ki.haliCanım buraya koyabilmek için defalarca çektim ama fotoda gözükmüyor sen yaptın mı test
Valla canım yalan yok bende göremedim işte benimki de böyle fotoda görünmüyor ama çıplak gözle görebiliyorum bunlar erken gebelik testi mi bir de yarın yine yapacak mısınİşte ben dün yaptım birde 13 ve 14 mart yaptım.. dunkinse bazimzi gördü başımız görmedi oklu olanlar dünkü ama su dokmedim.. diğeri.13 14 mart yazan sudan sonra ki.haliEki Görüntüle 3029334 Eki Görüntüle 3029335 Eki Görüntüle 3029338
Yemin ederim şaşı olcaz çizgi aramaktanValla canım yalan yok bende göremedim işte benimki de böyle fotoda görünmüyor ama çıplak gözle görebiliyorum bunlar erken gebelik testi mi bir de yarın yine yapacak mısın
Erken gebelik değil kaset test bunlar..Valla canım yalan yok bende göremedim işte benimki de böyle fotoda görünmüyor ama çıplak gözle görebiliyorum bunlar erken gebelik testi mi bir de yarın yine yapacak mısın
AmiinnnnAminnnnn aynı kahkahalarla bebiş haberlerimiz verelim inşallah
AmİinnnAminnn kuzum İnshaAllah .. en kotu günümüz böyle olsunnnn
Benim erken test canım olsa daha bariz belli olurdu heraldeErken gebelik değil kaset test bunlar..
Yarın degilde pazartesi yapicam.. bir test var elimde başka almicam çünkü