- 15 Mayıs 2010
- 6.704
- 5.823
- 398
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #17.241
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bu bir işarettir diyeyim o zaman çok aminnnnGenelde hamile olanlar sürekli pik gördüler burada ama
Bence net görünüyorEki Görüntüle 3029392
Kızlar bu sabah ilk idrarla yaptığım test düne göre sankii daha net gibi geldi bana siz diyorsunuz
İkinci çizgi baya gözüküyor inşallah güzelce ilerlerEki Görüntüle 3029392
Kızlar bu sabah ilk idrarla yaptığım test düne göre sankii daha net gibi geldi bana siz diyorsunuz
Günaydın:) benim göZlerim çizgi görme konusunda kötüdür. bunda ben dahi görebiliyorum. VarEki Görüntüle 3029392
Benim nerdeyse hiç akıntım yok iki hamileliğimde de böyle oldum akıntılarım kesildi. Şimdi var mı bebek bilmiyorum ama çamaşırım gün boyu nerdeyse tertemizKızlar şaka bi yana da akıntıların durumu nasıl benim afedersiniz ama çamaşırı ıslatacak kadar yoğun su gibi. Bazen beyaz bazen şeffaf
Var kuzucum var gözün AydınEki Görüntüle 3029392
Evet duymuştum bıktım yalancı pozitiften artık pazartesi son bir defa daha yaparım1,2 gün sonra yenile istersen 13.günde de yalancı pozitif cıkabilirmiş
Geçmiş olsun canım Allah korumuş bir daha yaşatmasınKızlar ben sanırım eleniyorum, zaten iki üç günle olacağını düşünmüyodum ama yine de belki olur diyodum. Bugün bi kaza atlattık, yanımızdaki araba üstümüze çıkacaktı baya korktum eşim dikkatliydi ama akan trafikte beni baya korkuttu o an, eve geldiğimde de bikaç damla leke gelmiş olarak gördüm. Muhtemelen regl olcam karnım ağrımaya başladı kasıklarım zaten çok ağrıyo, o korkuyla olduysa da tutunamaz diye düşünüyorum. Bikaç güne regl olurum tam anlamıyla sanırım, yazarım burdan olunca.
Sağol canım ama bata 9 gün var emin olamıyorumVar kuzucum var gözün Aydın
Bence senin gebelik erken olmuş canım yani çünkü senin piklerde sürekli devam etti değil mi? Sen erken yumurtladın muhtemelenSağol canım ama bata 9 gün var emin olamıyorum
benim de 10 gün öncesinden başlıyordu şimdi batımı geçti 4-5 gün sonra başladi meğer geç döllenmeymişAdet olmadan önce ne zaman başlıyordu benim bi 10 gün önceden
Cok cok üzüldüm dilerim tekrar hamile kalınca yeniden umutlar canlanır..6 aydır deniyormusunuz. Inşallah daha fazla bekletmez sizi çok zor gerçekten. Benim idrar yollarında iltihap çıktı ve sürekli ilerledi sistit oldu kanama başladı. Bebiş çok iyiydi. Düşük yaptığım gün 2 saat önce doktordaydım kesede de bebişin kalp atışında hiç bir şey yoktu. İltihap ani Bi şekilde bebeğin kesesini kemirip suyunun erken gelmesine sebep olmuş. Ki evde düşük yaptım bebeğim düştüğünde de canlıydı ama elden bir şey gelmiyor maalesef.
Ayyy gordum galibaa ama gözlerim kör oldum var gibiiiiGünaydın kızlar benimki de düne göre daha belirgin gibi ama bakarmısınız foto da iyi cikmadi ama adetim gecikeli 10 gün oldu çok akıntım var
Ayyyvar var canım foto iyi çekmiyor benim en belirgin bu çıktı fotodaAyyy gordum galibaa ama gözlerim kör oldum var gibiiii