• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun iğnenin gununude sayarsak 13. Günüm fotoda tam çıkmamış ama hala çookk silşk bir gölge var. Hals iğne etkisi mi bu kızlar? M MaviSari

Eklentiler

• 20220319_044420.jpg
    20220319_044420.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 64
  • 20220319_044340.jpg
    20220319_044340.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar şaka bi yana da akıntıların durumu nasıl benim afedersiniz ama çamaşırı ıslatacak kadar yoğun su gibi. Bazen beyaz bazen şeffaf
Benim nerdeyse hiç akıntım yok iki hamileliğimde de böyle oldum akıntılarım kesildi. Şimdi var mı bebek bilmiyorum ama çamaşırım gün boyu nerdeyse tertemiz

Kızlar ben sanırım eleniyorum, zaten iki üç günle olacağını düşünmüyodum ama yine de belki olur diyodum. Bugün bi kaza atlattık, yanımızdaki araba üstümüze çıkacaktı baya korktum eşim dikkatliydi ama akan trafikte beni baya korkuttu o an, eve geldiğimde de bikaç damla leke gelmiş olarak gördüm. Muhtemelen regl olcam karnım ağrımaya başladı kasıklarım zaten çok ağrıyo, o korkuyla olduysa da tutunamaz diye düşünüyorum. Bikaç güne regl olurum tam anlamıyla sanırım, yazarım burdan olunca.
Geçmiş olsun canım Allah korumuş bir daha yaşatmasın 🙏🏻

6 aydır deniyormusunuz. Inşallah daha fazla bekletmez sizi çok zor gerçekten. Benim idrar yollarında iltihap çıktı ve sürekli ilerledi sistit oldu kanama başladı. Bebiş çok iyiydi. Düşük yaptığım gün 2 saat önce doktordaydım kesede de bebişin kalp atışında hiç bir şey yoktu. İltihap ani Bi şekilde bebeğin kesesini kemirip suyunun erken gelmesine sebep olmuş. Ki evde düşük yaptım bebeğim düştüğünde de canlıydı ama elden bir şey gelmiyor maalesef.
Cok cok üzüldüm dilerim tekrar hamile kalınca yeniden umutlar canlanır..
Bazen kismetten ötesi olmuyor 😔
Ben de onceki gecesinde gittim gayet hareket ediyor kalp atislari herseyi harikaydı.. benim ki biraz doktor ihmalkarligi oldu.. atlatmak kolay olmuyor
Insallah tekrar hamile kaliriz saglikla dogururuz🙏

Bu kadar gecikmeye neden kan baktrmadin derseniz kızlar daha önce çok düşüklerim oldu oyuzden beklemek once idararda görmek istedim gecikmenin 5.gubu normal kasette negatif di dün 9.gun çok çok silikti pek secilemiyodum bu sabah çıplak gözle siliklik görünüyor 😊 inşallah sizlerde görebilirsiniz düzgün çekemedim ama çizgi ilk 10 dk içinde cikti

Back