- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #17.181
Olsun umut etmek bizim işimizAğzın bal yesin inşallah hadi bakalım ama daha çooooookkkkk var bata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun umut etmek bizim işimizAğzın bal yesin inşallah hadi bakalım ama daha çooooookkkkk var bata
28 mart canımSizin ne zamandı bat
Benim de 29 mart çok var ya28 mart canım
kizZ benimde akıntı yoğunlaştı baya .. demin başladı benim kızarma eşime sordum yüzüm kırmızı mi diye evet dedi aynaya gitmeye üşendimBen hala heidiyim çok şükür yalnız değilim kulaklar domates gibi bi de bugün akıntılarım çok yoğunlaştı
Valla biz heidi polyanna karışımı bişey olduk herşey den umut besliyoruz. yüzüm kızardı, karnım ağrıdı, belim tutuldu....Olsun umut etmek bizim işimiz
Hahahah çok isteyince böyle oluyor işte belirti üstüne belirti aranıyorValla biz heidi polyanna karışımı bişey olduk herşey den umut besliyoruz. yüzüm kızardı, karnım ağrıdı, belim tutuldu....
Süper o ozaman doğru yoldayiz C crab_motherHahahah ayy aklıma yüzlerin kızardığı hamilelik belirtisi diye bir resim atmıştım topiğe o geldi benimde yüzüm kızarıyordu
Adet olmadan önce ne zaman başlıyordu benim bi 10 gün öncedengöğüs şişmesi acıması bende çok geç başladı
Ayyyy inşallah nasıl güzel olur o tabloya bebişler ne güzel yakışırSüper o ozaman doğru yoldayiz C crab_mother
Hahahahahaha ayyyy sesli guldummmm yaaa hahahah hahahValla biz heidi polyanna karışımı bişey olduk herşey den umut besliyoruz. yüzüm kızardı, karnım ağrıdı, belim tutuldu....
Acıması yı amcası diye okuyan ben kafa gıdık benim hahahahhagöğüs şişmesi acıması bende çok geç başladı
Bu kadar da psikolojik olarak canımızı yakamayız heraldeHahahah çok isteyince böyle oluyor işte belirti üstüne belirti aranıyor
DündüBat tarihin ne zaman
Hahahahha demi şükrrrrruuuOlsun umut etmek bizim işimiz
Yok beee akintilardami piskolojik mümkün değilBu kadar da psikolojik olarak canımızı yakamayız heralde
Di mi ama nasıl akıtalım biz onlarıYok beee akintilardami piskolojik mümkün değil
Aynen kesinlikle.. piskolojik baş agriyabilir mide bulantısı olabilir bas dönmesi belki belki kaisk ağrısı bile.olabilir ama akıntı rahimde batma filan hele hele Heidi olmak piskolojik olamazDi mi ama nasıl akıtalım biz onları
Heidi olmak ayrıcalıktır sadece hamişlere özel bi durum gündüz rüzgarda kalıp yanakları haşlamış olamayızAynen kesinlikle.. piskolojik baş agriyabilir mide bulantısı olabilir bas dönmesi belki belki kaisk ağrısı bile.olabilir ama akıntı rahimde batma filan hele hele Heidi olmak piskolojik olamaz
Evett böyle devammSüper o ozaman doğru yoldayiz C crab_mother