- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.761
Çok erken davranmışsın bu kadar aceleci olmaArkadaşlar adetime altı gün var ama duzensizde oluyorm bugün kan verdim ama negatif çıktı bu şekilde olup sonra pozitif olan var mi
Vallahi en iyisi bat gununu beklemek yaa sanki
Ayy senin çok az kalmış inşallah güzel haberlerle gelirsinKizlar yumurtlama dan kac gun sonra hamilelik belirtileri başlıyor acaba ..
9. Gundeyim suan
Geç döllenme olabilir kuzum. Mesela adete yakın yumurtlamış olabilirsin. Yumurtlamanı takip ediyor musunPki bat gunu geçip hala bekleyenlerhcg negatif lh kop koyu pozitif kafam da deli sorular
Sen bekle senin çıkacak nurun sa böyle oldu etiketleyemiyorum ki görürse anlatır aslınsaPki bat gunu geçip hala bekleyenlerhcg negatif lh kop koyu pozitif kafam da deli sorular
Ya kuzum aksi gibi bu ay takip etmedim onda da böyle oldu. Bu akşam tekrar lh testi yapacağım bakalımGeç döllenme olabilir kuzum. Mesela adete yakın yumurtlamış olabilirsin. Yumurtlamanı takip ediyor musun
Beni umutlandıriyorsun bebişim yapma böyle şeylerSen bekle senin çıkacak nurun sa böyle oldu etiketleyemiyorum ki görürse anlatır aslınsa
Yap canım belki yeni yumurtlama oluyor olabilirYa kuzum aksi gibi bu ay takip etmedim onda da böyle oldu. Bu akşam tekrar lh testi yapacağım bakalım
eczası bunu verdi hatta sordum ben başka marka var mı diyeım Awox erken gebelik testi çok kötü. Geçen ay bende de aynısı oldu. Kaset test bildiğin daha koyu çıkt
Bencede ama doktorlarca bu durum böyle değil sanırım
Ben de eleniyorum bu aydanBelli olmaz mucizeler hiç ummadığımız anda gerçekleşir
Evet takip ettim 5 Mart'ta çatlama olduÇok erken davranmışsın bu kadar aceleci olmayumurtlama takibi yapıyor musun yapıyorsan üzerinden en az bi 12-13 gün geçmesini bekle canım
Valla Ümit ettirmek için söylemedim ki ben kendim de olsa bu durumda böyle düşünürdüm çünkü arkadaşta böyle çıktı.Beni umutlandıriyorsun bebişim yapma böyle şeyler
Kuzum sen kendini benimle kıyaslama benim ki kimyasal oldu ama testin sonucunun kimyasal olması ile alakası yok çünkü ikisini de aynı gün yaptım. Bu Awoxun kötü olması ile alakalı oluşan bir durum. Maalesef bana da eczacı vermişti canım.eczası bunu verdi hatta sordum ben başka marka var mı diyesende ne oldu canım sonuç
Gec döllenme ihtimali dusukte olsaPki bat gunu geçip hala bekleyenlerhcg negatif lh kop koyu pozitif kafam da deli sorular
Yok canım ben takıldım sadece sana. Sadece regl olmadan 2. Bir yumurtlama olur mu onu bilmedigim için bende pek fazla yorum yapmak istemedim en güzeli sanırım beklemekValla Ümit ettirmek için söylemedim ki ben kendim de olsa bu durumda böyle düşünürdüm çünkü arkadaşta böyle çıktı.Dikkatli ol kontrolde ol diye söylüyorum hepimiz birbirimize bunları söylüyoruz.şimdi sana hiç bir iey yok yeniden yumurtluyorsun mu demeliyim? Ama bence yeni yumurta değil çünkü bu denli uzun sürmüyor yeni yumurta ve regli yakınken ilk akla gelen acaba gebelik değilmidir.yanlış anlama lütfen ama kötülük etmek tabiki istemem.bilemedim ne diyeceğimide
bende 25 martı bekliyorum hiçbir adet veya gebelik belirtisi yok. daha erken sanırım belirtiler içinBayadır bir şey yazamadım ben de 25 martı bekliyorum, kısmet, mide yanmam var ama bunun için daha çok erken, bekleyip göreceğim
oluyor evet ama bu kadar günlerce yani 3 günün üzerinde lh pik yapıyorsa gebeliğe doğru yol alıyor burada bir arkadaşa oldu hatta bat geçti dedik sen hcg testinden devam et çünkü tedbiren bilmek için sonra battan 4 gün sonraydı silik gördü sonra kan verdi 1.2 mi 1.5 mi ne çıktı yine bekledi galan sonra birden düzenli bir şekilde yükseldide ne olacağı belli olmuyor ama imkanın varsa aralıklı kan vererek takip et daha iyi benceYok canım ben takıldım sadece sana. Sadece regl olmadan 2. Bir yumurtlama olur mu onu bilmedigim için bende pek fazla yorum yapmak istemedim en güzeli sanırım beklemek
12 gün olmuş yumurtlamadan en geç 16 gün sonra adet olunur amaEvet takip ettim 5 Mart'ta çatlama oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?