Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yumurtlama dan kac gun sonra hamilelik belirtileri başlıyor acaba ..
9. Gundeyim suan
Ayy senin çok az kalmış inşallah güzel haberlerle gelirsin Adetle aynı belirtiler oldugu için insan karıştırıyor benim yumurtlamadan itibaren bi bacak ve bel ağrım var mesela adetten 10 gün önce gögüslerim şişer ama şuan hiç şişmedi yumurtlamanın 3. Günündeyim 11 gün sonra adet olmam gerek sadece şuanlık bel ve bacak agrım var arada girip çıkan

Beni umutlandıriyorsun bebişim yapma böyle şeyler
Valla Ümit ettirmek için söylemedim ki ben kendim de olsa bu durumda böyle düşünürdüm çünkü arkadaşta böyle çıktı. Dikkatli ol kontrolde ol diye söylüyorum hepimiz birbirimize bunları söylüyoruz.şimdi sana hiç bir iey yok yeniden yumurtluyorsun mu demeliyim? Ama bence yeni yumurta değil çünkü bu denli uzun sürmüyor yeni yumurta ve regli yakınken ilk akla gelen acaba gebelik değilmidir.yanlış anlama lütfen ama kötülük etmek tabiki istemem.bilemedim ne diyeceğimide

eczası bunu verdi hatta sordum ben başka marka var mı diye sende ne oldu canım sonuç
Kuzum sen kendini benimle kıyaslama benim ki kimyasal oldu ama testin sonucunun kimyasal olması ile alakası yok çünkü ikisini de aynı gün yaptım. Bu Awoxun kötü olması ile alakalı oluşan bir durum. Maalesef bana da eczacı vermişti canım.

Yok canım ben takıldım sadece sana. Sadece regl olmadan 2. Bir yumurtlama olur mu onu bilmedigim için bende pek fazla yorum yapmak istemedim en güzeli sanırım beklemek

Bayadır bir şey yazamadım ben de 25 martı bekliyorum, kısmet, mide yanmam var ama bunun için daha çok erken, bekleyip göreceğim

Bayadır bir şey yazamadım ben de 25 martı bekliyorum, kısmet, mide yanmam var ama bunun için daha çok erken, bekleyip göreceğim
bende 25 martı bekliyorum hiçbir adet veya gebelik belirtisi yok. daha erken sanırım belirtiler için

Klomen adette gecikme yaparmi .15,16,17 adet olmsm lazimdi buginde gelmedi. Dun test yapmistim tek cizgi.ama adet yok ortada .normalde duzenlidir

Yok canım ben takıldım sadece sana. Sadece regl olmadan 2. Bir yumurtlama olur mu onu bilmedigim için bende pek fazla yorum yapmak istemedim en güzeli sanırım beklemek
oluyor evet ama bu kadar günlerce yani 3 günün üzerinde lh pik yapıyorsa gebeliğe doğru yol alıyor burada bir arkadaşa oldu hatta bat geçti dedik sen hcg testinden devam et çünkü tedbiren bilmek için sonra battan 4 gün sonraydı silik gördü sonra kan verdi 1.2 mi 1.5 mi ne çıktı yine bekledi galan sonra birden düzenli bir şekilde yükseldide ne olacağı belli olmuyor ama imkanın varsa aralıklı kan vererek takip et daha iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…