• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 6 Mart ama adet günüm de 1025 çıkmıştı yani erken döllenmiş şuan kaç bilmiyorum acaba versem mi tekrar. Doktor 7 martta gel keseyi görelim dedi ama istemedim haftaya gidip kalp atışlarını da duymak istiyorum Allah nasip ederse
Bence doktorunun dediğin tarihte gitmelisin,ilk keseyi görmek önemli

3 gün boyınca hergün yaklaşık iki kat artmış maşallah süphanAllah 🙏 benimde salı 770 di o zaman cumartesi 3500-4000 civarı çıksa karından keseyi görür inşallah🙏
Her gün iki katımı artması gerekiyordu yoksa 2 gündemi iki katı artması gerekiyordu

Her gün iki katımı artması gerekiyordu yoksa 2 gündemi iki katı artması gerekiyordu
günde %65-70 civarı artması gerekiyor kuzu öyle düşün doktorlar garanti olsun diye iki günde iki kat diyor ama çoğu sağlıklı kadında günde %70 civarı artıyor

günde %65-70 civarı artması gerekiyor kuzu öyle düşün doktorlar garanti olsun diye iki günde iki kat diyor ama çoğu sağlıklı kadında günde %70 civarı artıyor
Ben 2 günde 2 katı diye biliyordum demek ki yanlış biliyormuş

selam canım sana verilen örnekteki arkadaş benim. Hemen yaşadığım şeyleri anlatayım. Batı günüme kadar erken gebelik testlerimde dahil hepsi negatif yani gölge bile yoktu batıma son bir hafta kala ovü testleri yapmıştım onlarda aksine koyu iki çizgi çıkıyordu yani çok ilginçti 😒. Ama vücudumda normal adet olacağım dönemlerde yaşadığım hiç bir ağrı sızımda yoktu, ben şüphelendim kan verdim bat günü 1.2 çıktı sonucum hemen burdaki kızlarla paylaştım ilk yumurtlama diye de düşündüm battan 4 gün sonra bir daha verdim 27 bir hafta sonra yine verdim 770 🤗 mucize bebek hamdolsun tutunabilmiş ve benimle, dikkatli ol derim ❤️
Canım öncelikle rabbim sağ salim saglicajla kucağına almayı nasip etsin bebişini😍 senin gecikince hemen çıkmış ne güzel. Benim gecikmenin 10. Günü ve hala hcg testlerin negatif. Lh testim ise az önce yaptım resimdeki gibi. Ben artık yumurtlama olduğunu düşünmüyorum ama bu nedir inan kestiremiyorum da arada kaldım ve arada kalmak çok kötü imiş..

Canım öncelikle rabbim sağ salim saglicajla kucağına almayı nasip etsin bebişini😍 senin gecikince hemen çıkmış ne güzel. Benim gecikmenin 10. Günü ve hala hcg testlerin negatif. Lh testim ise az önce yaptım resimdeki gibi. Ben artık yumurtlama olduğunu düşünmüyorum ama bu nedir inan kestiremiyorum da arada kaldım ve arada kalmak çok kötü imiş..

Eklentiler

• IMG_20220317_181802.jpg
    IMG_20220317_181802.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 46
kan vermedin mi bu 10 günde 🧐

ben de batıma bir hafta kala 8 gün boyunca her gün ovü testlerim böyle çıkmıştı hatta daha koyu erken gebelik testlerim ise bembeyazdı kızlar bilir. ama ben testlerle uğraşmak yerine kan verdim çünkü inan psikolojim kaldırmıyordu

Soldaki gördüğünüz dün akşam yaptğığım kaset test sonucu , sağdaki bugun yaptığım erken gebelik testinin içinin görüntüsü, eğer gebelik olsaydı erken gebelik testinin çok net gözükmesi gerekmez mi ?
Kaç gün oldu yumurtlayalı?

ben de batıma bir hafta kala 8 gün boyunca her gün ovü testlerim böyle çıkmıştı hatta daha koyu erken gebelik testlerim ise bembeyazdı kızlar bilir. ama ben testlerle uğraşmak yerine kan verdim çünkü inan psikolojim kaldırmıyordu
Bende ha adet geldi ha gelecek derken kan vermeyi hep erteledim arkadaşım. Ve nasıl olsa adet olacağım diye hiç takmadım ama hala gelmediği için kan vereceğim 1 gün daha bekleyip

Bende ha adet geldi ha gelecek derken kan vermeyi hep erteledim arkadaşım. Ve nasıl olsa adet olacağım diye hiç takmadım ama hala gelmediği için kan vereceğim 1 gün daha bekleyip
daha neyi bekliyorsun kuzum benim geç döllenmiş olabilir hcg artmamış olabilir iyi veya kötü bir sürü şey olabilir en sağlıklısı bir an önce kan verip doktorunla görüşmenin

Back