- 12 Kasım 2021
- 3.578
- 4.391
- 83
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.781
Sanki gölge bir şeyler buldum gibi ama
Senin kese gözüktü mü kuzumEvet hanımlar napıyorsunuz durumlarınız nedirrr varmı bebiş haberlerinizz
biri kulaklarımı çınlattıoluyor evet ama bu kadar günlerce yani 3 günün üzerinde lh pik yapıyorsa gebeliğe doğru yol alıyor burada bir arkadaşa oldu hatta bat geçti dedik sen hcg testinden devam et çünkü tedbiren bilmek için sonra battan 4 gün sonraydı silik gördü sonra kan verdi 1.2 mi 1.5 mi ne çıktı yine bekledi galan sonra birden düzenli bir şekilde yükseldide ne olacağı belli olmuyor ama imkanın varsa aralıklı kan vererek takip et daha iyi bence
Göründü çok şükürr bugünnSenin kese gözüktü mü kuzumBenim bat 18 marttı düzeltir misin canım 3 gün önce yumurtlama gördüm bat tahminimce 27 mart
Hayal kırıklığı oluyo çok ondan ağladım.Yarın kontrole gidicem bakalım ne görecekse artık..Haftaya bu günlerde de diğer yumurta için test yapıcam bakalım bi umut o döllenir belkiYa neden ağladın testinde çizgi çıkmıştı ağlamak için erken bir saat değil mi.bence hamilesin kalp gözümlede baktım o teste bağırıyordu ne oldu başka bir test mi yaptın bak her test aynı etkende değil biliyorsun ve hatta birgebenin günlüğünde bugün okudum kadın ocakta en son regli olmuş kanda bile çıkmamış tarlusal kullanmış olmamış en son aşılama diye Dr gitmiş bakmışlarki kese düşün sen artık o nedenle umut kesmek yok bekleyeceğiz teste de devam et ama zaten dpktora gidince Dr söylemek görürsün
Yarın da test yaparım yine sabah ama eğer olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ovulasyondan 11 gün geçti bugün itibariyleC
Canım benim senin regl gününe de var biraz aslında hemen ümit kesme benim ili gün önce yaptığım test de çoook siliktii o teste bugün bakınca bile zor gözüküyordu. O yüzden hemen üzme kendini, doktorla da görüş tabii bakalım o nasıl yönlendirecek
Canımız sağolsun üzülmek yok bi dahaki aya inşallah yaklaştık hissediyorumBen de eleniyorum bu aydanbaslamak üzere adet
selam canım sana verilen örnekteki arkadaş benim. Hemen yaşadığım şeyleri anlatayım. Batı günüme kadar erken gebelik testlerimde dahil hepsi negatif yani gölge bile yoktu batıma son bir hafta kala ovü testleri yapmıştım onlarda aksine koyu iki çizgi çıkıyordu yani çok ilginçtiPki bat gunu geçip hala bekleyenlerhcg negatif lh kop koyu pozitif kafam da deli sorular
oyşşş maşallah küçük yavrunaGöründü çok şükürr bugünn
kuzu az önce bir arkadaş senin bu testlerin rengiyle oynamış ben ordaki hayaleti gördümKızlar sabahki testim clear blue değil onda ki gibi çizgi çıkmadı ama yinede bakarsanız ve bir şey eğer görüyorsanız söylerseniz sevinirim
Amiinn ALLAH razı olsun canımoyşşş maşallah küçük yavrunadarısı nice güzel süreçlerine sağlıcakla kuzum
evet Cumartesi de ben gideceğim inşallah keseyi görebiliriz.Amiinn ALLAH razı olsun canımsende cumartesi gidecektin demi sende o zaman görürsünn bnei salı tekrar çağırdı
kuzum testlerle vakit kaybetmek yerine neden kana gitmiyorsun bak özel bir durumunda varmışArkadaşlar merhabalar ,Kafam çok karışık .Size bir kaç sorum olacak . 17 şubat son adet tarihimin ilk günü. dün akşam kaset test yaptım 2.çizgi silik çıktı ama belli oluyor. Bugün hemen erken gebelik testi alıp (Awox marka verdi eczacı) tekrardan yaptım daha net bir çizgi bekliyordum ki ama maalesef hayal kırıklığına uğradım bir şey çıkmadı . test içini açınca 2.çizgi hafif belliydi ama kuruma çizgisiydi bence o . Bu arada daha önce 2 kere gebelik kaybı yaşadım . Kan pıhtılaşması çıktı. o yüzden eğer gebeliğim varsa bir an önce doktora gitmem gerekiyor ki iğneye başlayacağız. o yüzden peşpeşe günlerde testi yaptım . Birde adet olacakmışım gibi kasık ağrım var kaç gündür. lütfen akıl verin
Kan değerlerini kontrol ediyor canım o yüzden seni erken çağırıyorum diyor birde ultrasonla kontrol ediyor ilki kimyasal oldu diye bu sefer çok tedbirli salı günü kalp atışlarını duymak için erkenmi acabaevet Cumartesi de ben gideceğim inşallah keseyi görebiliriz.Salı niye tekrar çağırdı erkenden ne güzel takip yapıyor doktorun
Bat ne zamandı kuzumKan değerlerini kontrol ediyor canım o yüzden seni erken çağırıyorum diyor birde ultrasonla kontrol ediyor ilki kimyasal oldu diye bu sefer çok tedbirli salı günü kalp atışlarını duymak için erkenmi acaba
7 marttı canımBat ne zamandı kuzum
5 gün geçmiş oluyor bence duyabilmek ihtimalin varKan değerlerini kontrol ediyor canım o yüzden seni erken çağırıyorum diyor birde ultrasonla kontrol ediyor ilki kimyasal oldu diye bu sefer çok tedbirli salı günü kalp atışlarını duymak için erkenmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?