- 10 Ağustos 2021
- 5.757
- 4.512
- 123
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #16.721
Kızlar sabahki testim clear blue değil onda ki gibi çizgi çıkmadı ama yinede bakarsanız ve bir şey eğer görüyorsanız söylerseniz sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin bat 19 değil öi ya neden bugün regl olcam diye şartlıyosun kendini bacımValla tebrik ederim. Ben de bugün son kez test yaptım, negatif. Sıkıldım yapmaktan bir daha hiç test yapmıcam ya. bugün de regl oluyorum sanırım artık.
İnşallah yarın sende pozitifi görürüz
Her güne bir test patlat kurtul bu histen ben öyle yapıyorum hatta günde 3 yapıp rahatlıyorumben bugün yapmayayım diyorum ama sağım solum da belli olmuyo yaa bat'a 4 gün var, 4 tane de erken test var elimde.. bilemiyorum napsam
normalde regl olacağım zaman ağrıyan dizlerim ağrıyor bugün. bence benim de yok yani bu ay..
hahshshahaha tam benlik hareket her gün 3 tane ya hem regl benzeri belirtilerim var hem de yerleşme kanamasıdır akıntıdır hiçbişi yok. regl olcam moduna girdim, test yaptıkça da umutlanıyor insan. amaaan ne bileyim kesin yaparım her gün bir testHer güne bir test patlat kurtul bu histen ben öyle yapıyorum hatta günde 3 yapıp rahatlıyorum
Yok kuşum ya ışıkta açı değiştirince anca görüyorum fotoğrafta hayatta çıkmaz bu.Yarın doktor kontrolüm var bakalım sürpriz yumurtaya kaldık.12-13 Mart gibi çatladı o.Haftaya onun için test yaparım o da olmazsa doktordan yardım isticem nası yönlendirirse onu yapıcam artık aşılama mı yapar ne yaparsa okeyim herşeye.Çok ağladım yine sabah sabahAtsana kuzum bi bakalım
Bak bir arkadaşımız araştırmış yabancı kaynaklardan suya tutulunca eğer gebelik yoksa çizgi göstermezmiş gebelik varsa hcgden dolayı gösteriyormuş.bence sen git bir eczaneden prodoktor al ondan azda olsa beta çıkıyor çok aşırı hassas hatta prediktörden çok daha hassas diyebilirim net..Tuttum duruyordu bı saat sonra böyle oldu
Yap gitsin içinde tutup stres oluyor insan ben öyleyim şahsen içimde tutunca strese giriyorum salınca iyiyim onu da test yaparak atıyorumhahshshahaha tam benlik hareket her gün 3 tane ya hem regl benzeri belirtilerim var hem de yerleşme kanamasıdır akıntıdır hiçbişi yok. regl olcam moduna girdim, test yaptıkça da umutlanıyor insan. amaaan ne bileyim kesin yaparım her gün bir test
Ya neden ağladın testinde çizgi çıkmıştı ağlamak için erken bir saat değil mi.bence hamilesin kalp gözümlede baktım o teste bağırıyordu ne oldu başka bir test mi yaptın bak her test aynı etkende değil biliyorsun ve hatta birgebenin günlüğünde bugün okudum kadın ocakta en son regli olmuş kanda bile çıkmamış tarlusal kullanmış olmamış en son aşılama diye Dr gitmiş bakmışlarki kese düşün sen artık o nedenle umut kesmek yok bekleyeceğiz teste de devam et ama zaten dpktora gidince Dr söylemek görürsünYok kuşum ya ışıkta açı değiştirince anca görüyorum fotoğrafta hayatta çıkmaz bu.Yarın doktor kontrolüm var bakalım sürpriz yumurtaya kaldık.12-13 Mart gibi çatladı o.Haftaya onun için test yaparım o da olmazsa doktordan yardım isticem nası yönlendirirse onu yapıcam artık aşılama mı yapar ne yaparsa okeyim herşeye.Çok ağladım yine sabah sabah
Canım benim senin regl gününe de var biraz aslında hemen ümit kesme benim ili gün önce yaptığım test de çoook siliktii o teste bugün bakınca bile zor gözüküyordu. O yüzden hemen üzme kendini, doktorla da görüş tabii bakalım o nasıl yönlendirecekYok kuşum ya ışıkta açı değiştirince anca görüyorum fotoğrafta hayatta çıkmaz bu.Yarın doktor kontrolüm var bakalım sürpriz yumurtaya kaldık.12-13 Mart gibi çatladı o.Haftaya onun için test yaparım o da olmazsa doktordan yardım isticem nası yönlendirirse onu yapıcam artık aşılama mı yapar ne yaparsa okeyim herşeye.Çok ağladım yine sabah sabah
Sanki gölge bir şeyler buldum gibi amaKızlar sabahki testim clear blue değil onda ki gibi çizgi çıkmadı ama yinede bakarsanız ve bir şey eğer görüyorsanız söylerseniz sevinirim
Kan verdim onun sonucunu beklicem bakalım teşekkür ederimeczaneden bi erken gebelik testi al bence daha net sonucu alırsın çatlatma iğneleri bazen testleri pozitif çıkarıyor kuzenim kullanıyordu ilişkiden 4-6 gün gün sonra testleri hep çift çizgiydi doktoru iğneden kaynaklı demişti. o yüzden sormuştum canım
CC ok ağrım var ya cikamicam evde bı kaset test daha var onu yapayım bakalım zaten sabah kan verdim yarın onun sonucunu Alican bakalımBak bir arkadaşımız araştırmış yabancı kaynaklardan suya tutulunca eğer gebelik yoksa çizgi göstermezmiş gebelik varsa hcgden dolayı gösteriyormuş.bence sen git bir eczaneden prodoktor al ondan azda olsa beta çıkıyor çok aşırı hassas hatta prediktörden çok daha hassas diyebilirim net..
U dün kü test değil dün kinin algısı çok yüksek bu ise sıradan bir gebelik testi bunda gördüm sanki demeniz bile önemli teşekkür ederim bata 6 gün var daha gelişir inşallahSanki gölge bir şeyler buldum gibi ama
Hadi bakalım kan daha önemli sonuç verir diyelimCC ok ağrım var ya cikamicam evde bı kaset test daha var onu yapayım bakalım zaten sabah kan verdim yarın onun sonucunu Alican bakalım
Canımsu bugün test yapmadın mı gözlüklerimi sildim bekliyorumİnshaAllah canım bendede öyle oldu .. hala bekliyorum takvime göre 5 gün geciktim testlerde net birşey çıkmıyor.. bana göre çok hafif gölge var suya tutunca anca çıkıyor renk.. bende tabi emin olamıyorum
kuzum genelde 26 gün ya da 28 günde oluyor regl döngüm. Bugün 26. gün tam. Karın ağrısı geliyor ara ara sonra gidiyo saçma şekilde, ağrı gelince de regl geliyor sanıyorum. Karın ağrısından anlıyorum geleceğini çünkü hep. Bir de hiç hamilelik falan hissetmiyorum, belirti de hiç yok bende. 17-19-21 mart tarihlerinden birinde olcam regl bakalım hangisinde.senin bat 19 değil öi ya neden bugün regl olcam diye şartlıyosun kendini bacım
ayyy benim gibi. Sabah idrarında yapmıyorum bugün yapmıcam test diyorum misal. sonra gidiyorum günün tam ortasında yapıyorum olmayacak zamandaben bugün yapmayayım diyorum ama sağım solum da belli olmuyo yaa bat'a 4 gün var, 4 tane de erken test var elimde.. bilemiyorum napsam
normalde regl olacağım zaman ağrıyan dizlerim ağrıyor bugün. bence benim de yok yani bu ay..
Benimkilere bir baksana görüyorünüyor mu bir şeyCanımsu bugün test yapmadın mı gözlüklerimi sildim bekliyorum
Bende aynı bunu yapıyorum hatta gece yapmak gibi bir olayım var çünkü ilk kimyasalımı öğlen ikinciyi gece yaptığım testle öğrendim benim değerler gece artıyor benceayyy benim gibi. Sabah idrarında yapmıyorum bugün yapmıcam test diyorum misal. sonra gidiyorum günün tam ortasında yapıyorum olmayacak zamanda