Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende aynı bunu yapıyorum hatta gece yapmak gibi bir olayım var çünkü ilk kimyasalımı öğlen ikinciyi gece yaptığım testle öğrendim benim değerler gece artıyor bence
yani bence varsa her saatte çıkar zaten. ne bileyim öyle diye avutuyorum kendimi ben. testi de canımız istediği saatte yapamıycaksak ohooo :) sabah yapılan uykulu uykulu keyif vermiyor, tadını alamıyor insan

İnşallah bu gebeliğinde de ikindi vakti öğrenirsin

Bugün ara ver yarın sabahtan birlikte yapalım. Baktık yok birbirimizi teselli ederiz en azından :))

ayyy benim gibi. Sabah idrarında yapmıyorum bugün yapmıcam test diyorum misal. sonra gidiyorum günün tam ortasında yapıyorum olmayacak zamanda
Yarın sabah birlikte yapıyoruz o zaman Sonra hangimizde çıkarsa mutlu oluyoruz. Hiç birimizde çıkmazsa yine mutlu olup önümüzdeki maçlara bakıyoruz

Arkadaşlar merhabalar ,Kafam çok karışık .Size bir kaç sorum olacak . 17 şubat son adet tarihimin ilk günü. dün akşam kaset test yaptım 2.çizgi silik çıktı ama belli oluyor. Bugün hemen erken gebelik testi alıp (Awox marka verdi eczacı) tekrardan yaptım daha net bir çizgi bekliyordum ki ama maalesef hayal kırıklığına uğradım bir şey çıkmadı . test içini açınca 2.çizgi hafif belliydi ama kuruma çizgisiydi bence o . Bu arada daha önce 2 kere gebelik kaybı yaşadım . Kan pıhtılaşması çıktı. o yüzden eğer gebeliğim varsa bir an önce doktora gitmem gerekiyor ki iğneye başlayacağız. o yüzden peşpeşe günlerde testi yaptım . Birde adet olacakmışım gibi kasık ağrım var kaç gündür. lütfen akıl verin

Kuzum foto koysana bakalım testlere

Yap gitsin içinde tutup stres oluyor insan ben öyleyim şahsen içimde tutunca strese giriyorum salınca iyiyim onu da test yaparak atıyorum
ayyy benim gibi. Sabah idrarında yapmıyorum bugün yapmıcam test diyorum misal. sonra gidiyorum günün tam ortasında yapıyorum olmayacak zamanda
Bugün ara ver yarın sabahtan birlikte yapalım. Baktık yok birbirimizi teselli ederiz en azından :))
arkadaşlar yaptım az önce, gene beembeyaz berraklıktan yıkılan bir testti
hayatımda ilk defa testin içini açıp fener tuttum
her güne bir test kampanyası devam ediyooorrrr
M MiuLego kız ben de hiç sabah çişiyle yapamadım daha, hep bugün test yok diyorum, öğlene en geç akşama patlatıyorum
M Mrs Electrical Engineer bacım yarın gene yaparız meraklanma sen, ben test işinden geri durmam

Soldaki gördüğünüz dün akşam yaptğığım kaset test sonucu , sağdaki bugun yaptığım erken gebelik testinin içinin görüntüsü, eğer gebelik olsaydı erken gebelik testinin çok net gözükmesi gerekmez mi ?

Kuzum bu testlerin hcg hassasiyeti farklı olabilir bence bebiş var ama daha hcg çok yüksek değil o yüzden silik çıkıyor kan verip iki gün de bir artışı takip etmeye başla derim ben hayırlı olsun kuzum benim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Valla haklısın bacım bu ne ya sabah kalk test bende aynı fikirdeyim ben ya öğlen sonrası yada gece hoşuma gidiyor sabah erken kursa gidiyorum tüm heyecan evde kalıyor reva mı bu

Canım aşı yaptırman gerek mi emin olamadım, önce dezenfekte et güzelce temizle. Eğer sadece okul içinde geziniyor ve ne yediğinden eminsen sadece sizin verdiklerinizi yiyosa sorun olmaz diye düşünüyorum ama okul bittikten sonra dışarda mı kalıyor parazit vs oluşturacak şeyler yiyosa mutlaka aşı olmalısın

Gergine bir testten fazlası yaşattığı adrenaline değiyor çünkü eğer varsa içi işine sığmıyor insanın benim bugünküleri attım sayfaya kimse görmedi neden çünkü clear blue kadar çıkmadı.ama olsun yapmak güzel

Her marka farklı algılıyor canım bazen kasetlerde algı daha yüksek erken gebelik olması yanında hassas ölçün yapması da önemli

insanı çok heveslendirip sonradan da hayal kırıklığına uğratıyorlar bir de üstüne adet olacakmışım gibi kasıklarım 3-4 gündür ağrım olduğu için moralim bozulduı . yarın sabah tekrardan kaset testlerden yapıcam bakalım ne çıkacak

Canım Awox erken gebelik testi çok kötü. Geçen ay bende de aynısı oldu. Kaset test bildiğin daha koyu çıktı. O yüzden hiç korkma. Kaset test ondan daha hassas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…