- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.741
yani bence varsa her saatte çıkar zaten. ne bileyim öyle diye avutuyorum kendimi ben. testi de canımız istediği saatte yapamıycaksak ohooo :) sabah yapılan uykulu uykulu keyif vermiyor, tadını alamıyor insanBende aynı bunu yapıyorum hatta gece yapmak gibi bir olayım var çünkü ilk kimyasalımı öğlen ikinciyi gece yaptığım testle öğrendim benim değerler gece artıyor bence
Bata kac gun kala öğrendinBnm bu durum reglden 1gun once olurdu tamam derdim yarin regl olcam demek ki. Bu sefer reglden cok.once baslayinca aha dedim burda bisiler dönüyoev sicak cunku bnm.icim titriyo
Bugün ara ver yarın sabahtan birlikte yapalım. Baktık yok birbirimizi teselli ederiz en azından :))ben bugün yapmayayım diyorum ama sağım solum da belli olmuyo yaabat'a 4 gün var, 4 tane de erken test var elimde.. bilemiyorum napsam
normalde regl olacağım zaman ağrıyan dizlerim ağrıyor bugün. bence benim de yok yani bu ay..
Yarın sabah birlikte yapıyoruz o zamanayyy benim gibi. Sabah idrarında yapmıyorum bugün yapmıcam test diyorum misal. sonra gidiyorum günün tam ortasında yapıyorum olmayacak zamanda
Kuzum foto koysana bakalım testlereArkadaşlar merhabalar ,Kafam çok karışık .Size bir kaç sorum olacak . 17 şubat son adet tarihimin ilk günü. dün akşam kaset test yaptım 2.çizgi silik çıktı ama belli oluyor. Bugün hemen erken gebelik testi alıp (Awox marka verdi eczacı) tekrardan yaptım daha net bir çizgi bekliyordum ki ama maalesef hayal kırıklığına uğradım bir şey çıkmadı . test içini açınca 2.çizgi hafif belliydi ama kuruma çizgisiydi bence o . Bu arada daha önce 2 kere gebelik kaybı yaşadım . Kan pıhtılaşması çıktı. o yüzden eğer gebeliğim varsa bir an önce doktora gitmem gerekiyor ki iğneye başlayacağız. o yüzden peşpeşe günlerde testi yaptım . Birde adet olacakmışım gibi kasık ağrım var kaç gündür. lütfen akıl verin
Yap gitsin içinde tutup stres oluyor insan ben öyleyim şahsen içimde tutunca strese giriyorum salınca iyiyim onu da test yaparak atıyorum
kuzum genelde 26 gün ya da 28 günde oluyor regl döngüm. Bugün 26. gün tam. Karın ağrısı geliyor ara ara sonra gidiyo saçma şekilde, ağrı gelince de regl geliyor sanıyorum. Karın ağrısından anlıyorum geleceğini çünkü hep. Bir de hiç hamilelik falan hissetmiyorum, belirti de hiç yok bende. 17-19-21 mart tarihlerinden birinde olcam regl bakalım hangisinde.
Sabah da testim negatifti, keşşşşşşşşşşşşke çift çizgi olaydı : D
sen yaptın mı canımcım bugün?
ayyy benim gibi. Sabah idrarında yapmıyorum bugün yapmıcam test diyorum misal. sonra gidiyorum günün tam ortasında yapıyorum olmayacak zamanda
arkadaşlar yaptım az önce, gene beembeyaz berraklıktan yıkılan bir testtiBugün ara ver yarın sabahtan birlikte yapalım. Baktık yok birbirimizi teselli ederiz en azından :))
r yumurtlama dan kac gun sonra hamilelik belirtileri başlıyor aca
Kuzum bu testlerin hcg hassasiyeti farklı olabilir bence bebiş var ama daha hcg çok yüksek değil o yüzden silik çıkıyor kan verip iki gün de bir artışı takip etmeye başla derim ben hayırlı olsun kuzum benim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahSoldaki gördüğünüz dün akşam yaptğığım kaset test sonucu , sağdaki bugun yaptığım erken gebelik testinin içinin görüntüsü, eğer gebelik olsaydı erken gebelik testinin çok net gözükmesi gerekmez mi ?
Valla haklısın bacım bu ne ya sabah kalk test bende aynı fikirdeyim ben ya öğlen sonrası yada gece hoşuma gidiyor sabah erken kursa gidiyorum tüm heyecan evde kalıyor reva mı buyani bence varsa her saatte çıkar zaten. ne bileyim öyle diye avutuyorum kendimi ben. testi de canımız istediği saatte yapamıycaksak ohooo :) sabah yapılan uykulu uykulu keyif vermiyor, tadını alamıyor insan
İnşallah bu gebeliğinde de ikindi vakti öğrenirsin
Canım aşı yaptırman gerek mi emin olamadım, önce dezenfekte et güzelce temizle. Eğer sadece okul içinde geziniyor ve ne yediğinden eminsen sadece sizin verdiklerinizi yiyosa sorun olmaz diye düşünüyorum ama okul bittikten sonra dışarda mı kalıyor parazit vs oluşturacak şeyler yiyosa mutlaka aşı olmalısınKızlar bana bi şey diyin okul bahçesinde bir kedimiz var severken beni tırmaladı eşşek sıpası bildiğim bir kedi bir şeyi yok ama tırstım bi. @dceke @Random33 @sumuhallebisi-Arwen- @My_Moonlight06 ya da bilgisi olanlar
Gergine bir testten fazlası yaşattığı adrenaline değiyor çünkü eğer varsa içi işine sığmıyor insanın benim bugünküleri attım sayfaya kimse görmedi neden çünkü clear blue kadar çıkmadı.ama olsun yapmak güzelarkadaşlar yaptım az önce, gene beembeyaz berraklıktan yıkılan bir testti
hayatımda ilk defa testin içini açıp fener tuttum
her güne bir test kampanyası devam ediyooorrrr
M MiuLego kız ben de hiç sabah çişiyle yapamadım daha, hep bugün test yok diyorum, öğlene en geç akşama patlatıyorum
M Mrs Electrical Engineer bacım yarın gene yaparız meraklanma sen, ben test işinden geri durmam
Her marka farklı algılıyor canım bazen kasetlerde algı daha yüksek erken gebelik olması yanında hassas ölçün yapması da önemliSoldaki gördüğünüz dün akşam yaptğığım kaset test sonucu , sağdaki bugun yaptığım erken gebelik testinin içinin görüntüsü, eğer gebelik olsaydı erken gebelik testinin çok net gözükmesi gerekmez mi ?
Canım Awox erken gebelik testi çok kötü. Geçen ay bende de aynısı oldu. Kaset test bildiğin daha koyu çıktı. O yüzden hiç korkma. Kaset test ondan daha hassas.Soldaki gördüğünüz dün akşam yaptğığım kaset test sonucu , sağdaki bugun yaptığım erken gebelik testinin içinin görüntüsü, eğer gebelik olsaydı erken gebelik testinin çok net gözükmesi gerekmez mi ?
Bariz belli zatenSoldaki gördüğünüz dün akşam yaptğığım kaset test sonucu , sağdaki bugun yaptığım erken gebelik testinin içinin görüntüsü, eğer gebelik olsaydı erken gebelik testinin çok net gözükmesi gerekmez mi ?
Vallahi en iyisi bat gununu beklemek yaa sankiCanım Awox erken gebelik testi çok kötü. Geçen ay bende de aynısı oldu. Kaset test bildiğin daha koyu çıktı. O yüzden hiç korkma. Kaset test ondan daha hassas.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?