Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak sabahki testlerimi sana attım öğlen attım hatta demiştim ki böyle bir çizgi çıktı belirgi sonra telefonu elime alana kadar kayboldu sonrada orada hafif gölge kaldı ama böyle çıkmadı fotolarda bu test clear blue idrara sık sıkışınca yapayım dedim kalktım yaptım valla bende şaşkınım içimden bir ses yap dedi (herzaman ki gibi)

Merhaba kizlar araniza tekrar katildim aslinda beklemiyordum ama bat 14 yada 15 mart olacakti ne gelen ne giden var simdiye kadar belirti olmadi sol tarafta bazen batmalar yumurtlayacak gibi hissi veriyor test yapamadim yapmakda istemedim adetim gelir diye 35 gunun gecmesini bekliyeyim diyorum bazende is yaparken agir kaldiriyorum hadi bebek varsa diyip isimi yarim birakiyorum benim gibi suan oln varmi belirtiler nasil ? Bindebir 33 gun sonra adet gormuslugum oldu acaba bu aya mi denk geldi yoksaa bebismi tutundu bilemiyorum benim gibi olan varsa yazsin

İşte geçen bizim patlayan topik de bahsedildi bu hahahaha
Kız bakarım birazdan elim ayağım karıştı tucimıda görmedi hala görsün diye etiketledim işi var yada yorgun heralde ay yorgun diyince ben hergün uyuyorum okuldan sonra bugün sana mesaj attım elimde telefon uyudum

Bende mi yapsam sabah olmsi sart mi yawwwww bahane loadinggg

Hahaha bugün benimde uykum geldi mayismistim az kalsın uyucaktim ama kalktım isim vardı

Çok sinir bozucu bu doktor olayları
Doktor ayrı sorun test ayrı sorun kandan bakamıyorsun o kadar ilkeli anlatamam kurban olayım ülkeme valla öyle hoşuma gidiyor ki millet gidip kan verince ama ben gidemiyorum idrar testini bile diyorum ya 6 hafta sonra yapıyorlar

Kızlar adetime daha 12 gün var ama 2 gündür akşamları ateş basıyor yanaklar kıpkırmızı oluyor ve beraberinde halsizlik çöküyor. Ayrıca göğüslerde de içten sızlama var. Bunlar psikolojik mi yoksa umut var mı

Kızlar birde ne diyeceğim testin benim olduğunu elim bilmiyor gösterdim telefondan oda gördü yazılanları da başkasının gibi okuyorum gülüyor hoşuna gidiyor ne güzel diyor ay kıyamam ya hanginizin haberi olsa burada benimle seviniyor iyice netleşsin de ona o zaman gösterim çünkü yazık oda kör oldu sürekli test bakmaktan yoruldu kıyamam inşallah güzelce çıkarda tam gösteririm

İdrar testini de zaten evde yapıyoruz zahmet etmesinler bari idrar testinde pozitif görüp gidince de yapmıyorlar mı kan testi ya da bakmıyorlar mı ultrasonda? Ben de Almanyadayım ama henuz hiç gitmedim doktora. Termin aldım bu ayda olmazsa kontrole gidecektim şimdi adetim geçti hayırlısı bekliyorum bakalım ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…