- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.521
Bebişmiiii geliyor gizzzzzzÖncelikle sanırım idrara sıkışmaya başladım bir kaç saat önce gittim azıcık yaptım gebelikten şüphelenmesem sistit oldum derdim ama ben gebeliğe yoruyorum inşallah Fotoyla oynadım orijinallerini koydu daha önce oyunamak isteyen olursa benim için sevinirim ben kendim bu kadar oynadım. @tucimo nerdesin bi bak bi bak hadi
Ayrıca senin LH COK yüksek çıktı bence gebelik var İnshaAllahSadece çizgi olan ama sanırım aynı markanın ürünü olduğu için oda çıkıyor ama dikine bak
Geliyorum diyor bazı minnoşlarÖncelikle sanırım idrara sıkışmaya başladım bir kaç saat önce gittim azıcık yaptım gebelikten şüphelenmesem sistit oldum derdim ama ben gebeliğe yoruyorum inşallah Fotoyla oynadım orijinallerini koydu daha önce oyunamak isteyen olursa benim için sevinirim ben kendim bu kadar oynadım. @tucimo nerdesin bi bak bi bak hadi
Burada kanla bakmıyorlar 6hafta sonra idrarla sadece o nedenle gebe olsam bile bir süre böyle devam edeceğim o nedenle alıştırma yapıyorum testlereKan verebilirseniz verin bence pozitif oynama yapmadan da gorunuyodu
Ama o keskin batmalar yok şimdiAl benden de okadar normalde bukadar net ağrı hissetmem yumurtlamadan sonra hiç geçmedi kasık hassasiyeti. İnşallah oralarda Bi yerlerde bebişi vardır
Vallaaaamııııı kız delirecem tuaf tuaf gülüyorum vallaYok canım bu ayrı tek çizgi ve görünüyor
Gören gözler sağolsun oh oh ne güzelYok canım bu ayrı tek çizgi ve görünüyor
Kızzzzzz sen ne diyorsun bu bile beni mutlu etti baksana delirdim şuracıktaBebişmiiii geliyor gizzzzzz
Ozaman önceki suya tuttuklarin boşuna değildi demekki benimkiler de var ki çıkıyor ayyy uff İnshaAllah şöyle net bir çizgi görürum yaaa silikde olur raziyimmm
Yeni bi test kiti cikmisti biraz pahali ama first to know evde kan tahlili kendin yapabiliyosun 2 hafta daha beklemek istemezsen ondan alabilirsinBurada kanla bakmıyorlar 6hafta sonra idrarla sadece o nedenle gebe olsam bile bir süre böyle devam edeceğim o nedenle alıştırma yapıyorum testlere
Bir vallaaamıııı sanada diyorum o halde gözlerin çift çizgiler görsün inşallahÇizgi görme kabiliyeti sıfır olan ben bile gördüm. O kadar diyeyim sanaGinnys
Kız ama fsh ta yüksekti baksana teste ne bileyim yaAyrıca senin LH COK yüksek çıktı bence gebelik var İnshaAllah
Diyor mu teyzesiiii gerçekten diyormudur bizi seçmişmidir bu seferGeliyorum diyor bazı minnoşlar
Gerçekten mi bulup alırım isminden eminsen ben internetten bakayımYeni bi test kiti cikmisti biraz pahali ama first to know evde kan tahlili kendin yapabiliyosun 2 hafta daha beklemek istemezsen ondan alabilirsin
Seçmiş annesi seçmiş sağlıcakla ilerlesin darısı bizlere olsunDiyor mu teyzesiiii gerçekten diyormudur bizi seçmişmidir bu sefer
Bana da dua edermişim çizgim daha çok çıksın tutsun bu sefer diyeNe demeeek tanidigim tanimadigim herkese dilegim ve duam. Yarinda berat kandili evlat isteyen herkes duamdaGuzel haberlere vesile olsun insallah
Tamam canım yazarımTamam haber veririm canım sen de haber ver bi gelişme olursa
Canim sabah ilk idrrala bir test daha yap bari.. ya bide daha yeni yaptım diyorsun.. sabah idrarida değil yinede çıktı erken gebelik testi mi bu ? ... bak şimdi kalkıp benimde yaapsim var hahahah... Ama pişman olcam diye korkuyorum sabahı bekleyim dedim.. yapsammi yoksa bak aklım çekiniyor şuandaKızzzzzz sen ne diyorsun bu bile beni mutlu etti baksana delirdim şuracıkta
Amin inşallah çok diliyorum bu sefer olmuş olsun diye doktor çok umutsuz konuşmuştu benimleSeçmiş annesi seçmiş sağlıcakla ilerlesin darısı bizlere olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?