Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebişmiiii geliyor gizzzzzz
Ozaman önceki suya tuttuklarin boşuna değildi demekki benimkiler de var ki çıkıyor ayyy uff İnshaAllah şöyle net bir çizgi görürum yaaa silikde olur raziyimmm

Geliyorum diyor bazı minnoşlar

Kan verebilirseniz verin bence pozitif oynama yapmadan da gorunuyodu
Burada kanla bakmıyorlar 6hafta sonra idrarla sadece o nedenle gebe olsam bile bir süre böyle devam edeceğim o nedenle alıştırma yapıyorum testlere

Bebişmiiii geliyor gizzzzzz
Ozaman önceki suya tuttuklarin boşuna değildi demekki benimkiler de var ki çıkıyor ayyy uff İnshaAllah şöyle net bir çizgi görürum yaaa silikde olur raziyimmm
Kızzzzzz sen ne diyorsun bu bile beni mutlu etti baksana delirdim şuracıkta

Burada kanla bakmıyorlar 6hafta sonra idrarla sadece o nedenle gebe olsam bile bir süre böyle devam edeceğim o nedenle alıştırma yapıyorum testlere
Yeni bi test kiti cikmisti biraz pahali ama first to know evde kan tahlili kendin yapabiliyosun 2 hafta daha beklemek istemezsen ondan alabilirsin

Yeni bi test kiti cikmisti biraz pahali ama first to know evde kan tahlili kendin yapabiliyosun 2 hafta daha beklemek istemezsen ondan alabilirsin
Gerçekten mi bulup alırım isminden eminsen ben internetten bakayım

Ne demeeek tanidigim tanimadigim herkese dilegim ve duam. Yarinda berat kandili evlat isteyen herkes duamda Guzel haberlere vesile olsun insallah
Bana da dua edermişim çizgim daha çok çıksın tutsun bu sefer diye

Kızzzzzz sen ne diyorsun bu bile beni mutlu etti baksana delirdim şuracıkta
Canim sabah ilk idrrala bir test daha yap bari.. ya bide daha yeni yaptım diyorsun.. sabah idrarida değil yinede çıktı erken gebelik testi mi bu ? ... bak şimdi kalkıp benimde yaapsim var hahahah... Ama pişman olcam diye korkuyorum sabahı bekleyim dedim.. yapsammi yoksa bak aklım çekiniyor şuanda imdaaaat

Seçmiş annesi seçmiş sağlıcakla ilerlesin darısı bizlere olsun
Amin inşallah çok diliyorum bu sefer olmuş olsun diye doktor çok umutsuz konuşmuştu benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…