• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi yeniden bir test yaptım yeni belirti sık idrar ama test şu şekilde atıyorum gören varsa yazsın
Kizzzzz bu sade çizgi olanında değil mi ? Şey değil yani artı olandan değil.. çünkü ordata bir çizgi var hafif ama ben görüyorum 😍

Adet zamanı ovulasyonda pik görenlerde hamile çıkanlar gördüm de yine de kesin bilgi değildir. Ben öylesine yaptım 😅 sen de ne gibi belirtiler var ben turp gibiyim sıfır belirti akıntı hariç 😂
Bende turp gibiyim 😂 bazen adet olacakmışım gibi ağrım oluyor akşamları genelde sonra geçiyor akıntım adet günüm fazlaydı şuan çok yok azaldı.

Herkese merhaba. Forum okurken bi çok arkadaşın pko problemiyle bebek sahibi olmaya çalıştıklarına denk geldim. Size bi nebze su serpecek bişey anlatmak istiyorum. İlk adeti mi 13 yaşında oldum ve bir daha hiç adet göremedim. Hayatım boyunca yasmin kullandım adet görebilmek için. Bir gün bi doktor bana tedavi olmadan hamile kalamayacağımı söyledi pko yüzünden. Neyse sonra evlendim 1,5 sene sonra bebek istedik. Denedik olmadı bi kaç doktora gittik eşimin bütün testleri temizdi bende pko vardı. Hsg çekildim temiz çıktı. 2. Denemede çatlatma iğnesiyle hamile kaldım çok şükür. Bebeğim şuan 14 aylık. Sonra nasılsa hamile kalamıyorum diye biraz rahat davrandık. Ve geçen hafta 6+2 hamile olduğumu öğrendim 🙇🏻‍♀️ İlk şokla ne yapcağımızı bilemedik tabi bebeğimiz daha küçültü emiyodu falan ama şimdi sindirdik 😅 bugün bunları gülerek anlatsam da yıllarca ağladığımı neler yaşadığımı ne kadar dua ettiğimi ben biliyorum. 2nci çatlatma iğnesinden vazgeçtiğimde hamile kaldım. Şimdide nasılsa olmuyo dediğim için yine hamile kaldım. Her şeyin bi vakti ve zamanı var insan stres yapınca sivilce bile çıkartıyor bebeğin tutunamaması çok normal değil mi? Lütfen dua edin ve akışına bırakın. Rabbim bizim kollarımızı evlatsız bırakmaz ♥️ Sadece vakit. Nasip 🙏
Arkadaşlar bir bacimizin yazısını paylaşmak istedim başka topige yazmış.. umut olsun diye.. MashaAllah

Bende turp gibiyim 😂 bazen adet olacakmışım gibi ağrım oluyor akşamları genelde sonra geçiyor akıntım adet günüm fazlaydı şuan çok yok azaldı.
Ya çok benzer durumdayız 😁 yarın da olmazsam erken gebelik testi alacam bi de onla deniycem 35. Gün oluyor 😓 hafif agrı bende de oluyor ama geçiyor.

Kizzzzz bu sade çizgi olanında değil mi ? Şey değil yani artı olandan değil.. çünkü ordata bir çizgi var hafif ama ben görüyorum 😍
Sadece çizgi olan ama sanırım aynı markanın ürünü olduğu için oda çıkıyor ama dikine bak

Öncelikle sanırım idrara sıkışmaya başladım bir kaç saat önce gittim azıcık yaptım gebelikten şüphelenmesem sistit oldum derdim ama ben gebeliğe yoruyorum inşallah Fotoyla oynadım orijinallerini koydu daha önce oyunamak isteyen olursa benim için sevinirim ben kendim bu kadar oynadım. -Arwen- -Arwen- nerdesin bi bak bi bak hadi

Eklentiler

• 69227F40-BCC3-4093-B161-5AF021372065.jpeg
    69227F40-BCC3-4093-B161-5AF021372065.jpeg
    80 KB · Görüntüleme: 83
  • B19526ED-D787-444B-8F71-A8147289E00F.jpeg
    B19526ED-D787-444B-8F71-A8147289E00F.jpeg
    46,8 KB · Görüntüleme: 91
  • 942A7F0D-5A61-4671-85B5-B3B6D2F36316.png
    942A7F0D-5A61-4671-85B5-B3B6D2F36316.png
    236 KB · Görüntüleme: 91
  • EDA7A821-E4E3-4981-9658-F7A027DF2C08.png
    EDA7A821-E4E3-4981-9658-F7A027DF2C08.png
    275,9 KB · Görüntüleme: 88
Öncelikle sanırım idrara sıkışmaya başladım bir kaç saat önce gittim azıcık yaptım gebelikten şüphelenmesem sistit oldum derdim ama ben gebeliğe yoruyorum inşallah Fotoyla oynadım orijinallerini koydu daha önce oyunamak isteyen olursa benim için sevinirim ben kendim bu kadar oynadım.
Ben gördüm biseyler 😁

Öncelikle sanırım idrara sıkışmaya başladım bir kaç saat önce gittim azıcık yaptım gebelikten şüphelenmesem sistit oldum derdim ama ben gebeliğe yoruyorum inşallah Fotoyla oynadım orijinallerini koydu daha önce oyunamak isteyen olursa benim için sevinirim ben kendim bu kadar oynadım. -Arwen- -Arwen- nerdesin bi bak bi bak hadi
Kan verebilirseniz verin bence pozitif oynama yapmadan da gorunuyodu 💕

Back