Herkese merhaba. Forum okurken bi çok arkadaşın pko problemiyle bebek sahibi olmaya çalıştıklarına denk geldim. Size bi nebze su serpecek bişey anlatmak istiyorum. İlk adeti mi 13 yaşında oldum ve bir daha hiç adet göremedim. Hayatım boyunca yasmin kullandım adet görebilmek için. Bir gün bi doktor bana tedavi olmadan hamile kalamayacağımı söyledi pko yüzünden. Neyse sonra evlendim 1,5 sene sonra bebek istedik. Denedik olmadı bi kaç doktora gittik eşimin bütün testleri temizdi bende pko vardı. Hsg çekildim temiz çıktı. 2. Denemede çatlatma iğnesiyle hamile kaldım çok şükür. Bebeğim şuan 14 aylık. Sonra nasılsa hamile kalamıyorum diye biraz rahat davrandık. Ve geçen hafta 6+2 hamile olduğumu öğrendim
İlk şokla ne yapcağımızı bilemedik tabi bebeğimiz daha küçültü emiyodu falan ama şimdi sindirdik
bugün bunları gülerek anlatsam da yıllarca ağladığımı neler yaşadığımı ne kadar dua ettiğimi ben biliyorum. 2nci çatlatma iğnesinden vazgeçtiğimde hamile kaldım. Şimdide nasılsa olmuyo dediğim için yine hamile kaldım. Her şeyin bi vakti ve zamanı var insan stres yapınca sivilce bile çıkartıyor bebeğin tutunamaması çok normal değil mi? Lütfen dua edin ve akışına bırakın. Rabbim bizim kollarımızı evlatsız bırakmaz
Sadece vakit. Nasip