- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.281
Erken mi öğrenmiştin sende canım böyle silikmiydiCanım bende böyle öğrendim
Canım ovulasyon testi yaptım az önce çatlamadan sonra aşırı silikti tekrar koyulaşmış böyle oluyor mu hamile oluncaRica ederim canım gelişmeleri aktarırsın
olsa bile gebelik oluşamaz ki tutunamaz ya.o nedenle bana her durum güzelTamam.iste zaten çatlama önemli 12 ila 24 saat kalıyor İnshaAllah olur olmasada birdahaki aya ..
Canım sende geçen ay kimyasal mı yaşamıştın? Son bat tarihin ne idi? Bende 2 gündür test yaptım ama maalesef negatif çıktıÇıplak gözle mutlaka görünüyor... Bazıları görüyor bazısı görmüyor ya ekraandan sanırım zaten çok hafif ben erken davrandım sanırım.. herkesde erkenden ciimiyorki canimmm.. bu kaset test 10 gün gecikme sonrası yapılıyormuş.. ama dediğin gibi yeni alıp sabah yapicam bugün geçti artık. Hem daha biraz daha beklemiş olurum..
Tamamdır teşekkürler yardımcı olduğunuz içincanım 16 gun olmus normalde cıkması lazım, ama gec dollenme ıhtımalıde var,
bekle bakalım bır ıkı gun daha , hayırlısı olsun ınsallah :)
Orada 2 kese mi var canım? Doktor 2 tane işaretleme yapmış :)) hadi gözün aydın darısı kalp atışını duymana inşallahKızlar ben geldim kese göründü :)
alttan baktı çok fazla birsey demedi 2 hafta sonra yine gel dedi.
Kaç hafta gözüktüğünü de sölemedi
tatlım hiç bilmiyorum yaaa birsey söylemedi hiç bana bende anlamadım. hafta sonu özele gidicemOrada 2 kese mi var canım? Doktor 2 tane işaretleme yapmış :)) hadi gözün aydın darısı kalp atışını duymana inşallah
Sen hamilesin bence yumurtlama üzerinden kaç gün geçtiCanım ovulasyon testi yaptım az önce çatlamadan sonra aşırı silikti tekrar koyulaşmış böyle oluyor mu hamile olunca
Benim bugün yüzümde bir tane sivilce çıkmış acaba regli mi olacamDeğerlendiriyoruz inşallah tutar canım sende gönlünü ferah tut bekletmeyecekler bizi gelecekler minnaklar
Evet silikle erkenden öğrendimErken mi öğrenmiştin sende canım böyle silikmiydi
Rabbim tez zamanda yavruna kavuştursun canım yaResimde daha zor görünüyor ama çıplak gözle hiç uğraşmadan goruyorum .. ama tabi güvenemiyorum cunki baya belli olması lazım tamam kip kırmızı olmasada orda çizgi belli olması lazım ..tabi yenide yapicam.canim
9 gün geçti canım 5 gün var adeteSen hamilesin bence yumurtlama üzerinden kaç gün geçti
canım hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah :) bat tarihimiz aynıymış senin beta hcg değerin kaç çıkmıştı ?Kızlar ben geldim kese göründü :)
alttan baktı çok fazla birsey demedi 2 hafta sonra yine gel dedi.
Kaç hafta gözüktüğünü de sölemedi
9 gün geçti canım 5 gün var adeteSen hamilesin bence yumurtlama üzerinden kaç gün geçti
İnşallah bendede vardır ve sağlıklı ilerler canım Rabbim senin de yardımcın olsun sağıkla doğsun evladın inşallahEvet silikle erkenden öğrendim
Merhaba canım çok teşekkür ederim amin :)canım hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah :) bat tarihimiz aynıymış senin beta hcg değerin kaç çıkmıştı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?