• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar biri karartma yapabilir mi rica etsem nasıl yapıldığını bilmiyorum :/
Canım yaptım böyle gözüküyor
NegativeImage_64129107-f079-4c74-95da-f5789cef302a.png

Bilmiyorm tatlım doktor hiçbirsey demedi özelde randevum var cumartesi o zaman özeldeki söylersanırım :)
Söylecekleeeeer nasıl bir heyecandır yaaa anlatsana bizede sen testte iki kere mi yumurtlama gördün değerlendirdin pcolumusun

M MiuLego @Hayatlarrr kızlar ne yaptınız? Var mı aranızda bugün test patlatan :olamaz::olamaz:
Üşenmedim yaptım bi test sabah 😁😁şu aşağıdaki görsele gönderme kyrduğum cümle😂 çok gülüyorum buna, umarım gerçekten birebir bu cümleyi de kurarız bir gün dkdhdh
3ED1B459-E3A7-4F6B-AF53-2BA50B832E4D.jpeg

Neyse konuya döneyim. Yaptım erken gebelik: negatif.

Akşam karın ağrısı girdi. Gitti bidaha geldi. Sabah azcık daha ağrısı. Regl geliyo belli benim ama yolda bir takım aksaklıklar oluyo heralde. Öncü ağrıları gönderdi çünkü😵‍💫

Üşenmedim yaptım bi test sabah 😁😁şu aşağıdaki görsele gönderme kyrduğum cümle😂 çok gülüyorum buna, umarım gerçekten birebir bu cümleyi de kurarız bir gün dkdhdh
Eki Görüntüle 3027261

Akşam karın ağrısı girdi. Gitti bidaha geldi. Sabah azcık daha ağrısı. Regl geliyo belli benim ama yolda bir takım aksaklıklar oluyo heralde. Öncü ağrıları gönderdi çünkü😵‍💫
Doğurmuş hissediyor kısmına koptum :KK70::KK70:

Söylecekleeeeer nasıl bir heyecandır yaaa anlatsana bizede sen testte iki kere mi yumurtlama gördün değerlendirdin pcolumusun
geçen ay kimyasal geçirdim canım 18 şubatta kanamam gelmişti uzun bir süre düşünmüyorduk bebek 25 şubatta eşime yumurtluyorum dedim . 26 şubatta ovu testi yaptım yumurtlamısım 27 sinde çatladı ben 26-27-28. günleri değerlendirdim birde değerlendirme yapmadım. Reglime 9 gün varkende hamile olduğumu öğrendim. pco yok bende canım.

Eki Görüntüle 3027261

Bende Cumaya kadar yapmayayım dedim ama içimdeki test canavarı yap yap yap diye bağırıyor. Bende onu duymamaya çalışıyorum :KK47::KK47: Ay çok güldüm ya. Doğurmuş hissediyor nedir :)))

Back