- Konu Sahibi Papatyamelo
- #16.301
İnşallah çok teşekkür ederim seninde vardır inşallahİnşallah bendede vardır ve sağlıklı ilerler canım Rabbim senin de yardımcın olsun sağıkla doğsun evladın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çok teşekkür ederim seninde vardır inşallahİnşallah bendede vardır ve sağlıklı ilerler canım Rabbim senin de yardımcın olsun sağıkla doğsun evladın inşallah
İkiz mi geliyor annesiKızlar ben geldim kese göründü :)
alttan baktı çok fazla birsey demedi 2 hafta sonra yine gel dedi.
Kaç hafta gözüktüğünü de sölemedi
Sen gebelik testi yaptın dimi atsana9 gün geçti canım 5 gün var adete
Sen ikizsinMerhaba canım çok teşekkür ederim amin :)
reglime 9 gün varken 8 mart 5,10
10 mart 31,29
14 mart 425,5 çıktı cnm
Bilmiyorm tatlım doktor hiçbirsey demedi özelde randevum var cumartesi o zaman özeldeki söylersanırım :)İkiz mi geliyor annesi
ne güzel ilerlemiş erken döllenme sanırım sizin batımız aynı olduğu için sormak istedim. inşallah benim de artar öyleMerhaba canım çok teşekkür ederim amin :)
reglime 9 gün varken 8 mart 5,10
10 mart 31,29
14 mart 425,5 çıktı cnm
Sağlıklı olsunlarda canımmm :) çok heyecalıyımSen ikizsin
Rabbim gönlüne göre versin canım :) güzel haberlerle gel inşallah :)ne güzel ilerlemiş erken döllenme sanırım sizin batımız aynı olduğu için sormak istedim. inşallah benim de artar öyle
Canım yaptım böyle gözüküyorKızlar biri karartma yapabilir mi rica etsem nasıl yapıldığını bilmiyorum :/
Olumsuz düşünmüyoruz bende de göğüs ağrıları başladı ama bende ümitlenmek istemiyorum nötr oluyoruz olursa çoook seviniyoruz olmazsa önümüzdeki aya bakıyoruzBenim bugün yüzümde bir tane sivilce çıkmış acaba regli mi olacam
Söylecekleeeeer nasıl bir heyecandır yaaa anlatsana bizede sen testte iki kere mi yumurtlama gördün değerlendirdin pcolumusunBilmiyorm tatlım doktor hiçbirsey demedi özelde randevum var cumartesi o zaman özeldeki söylersanırım :)
Yok yani :/ zaten çok erken daha ama dayanamadım yaptım test. Teşekkür ederim canımCanım yaptım böyle gözüküyor
Eki Görüntüle 3027260
Üşenmedim yaptım bi test sabah şu aşağıdaki görsele gönderme kyrduğum cümle çok gülüyorum buna, umarım gerçekten birebir bu cümleyi de kurarız bir gün dkdhdh
Amiin canım inşallah hepimiz için öyle olsunRabbim gönlüne göre versin canım :) güzel haberlerle gel inşallah :)
Rica ederim canım. Umudunu kaybetme lütfenYok yani :/ zaten çok erken daha ama dayanamadım yaptım test. Teşekkür ederim canım
Doğurmuş hissediyor kısmına koptumÜşenmedim yaptım bi test sabah şu aşağıdaki görsele gönderme kyrduğum cümle çok gülüyorum buna, umarım gerçekten birebir bu cümleyi de kurarız bir gün dkdhdh
Eki Görüntüle 3027261
Neyse konuya döneyim. Yaptım erken gebelik: negatif.
Akşam karın ağrısı girdi. Gitti bidaha geldi. Sabah azcık daha ağrısı. Regl geliyo belli benim ama yolda bir takım aksaklıklar oluyo heralde. Öncü ağrıları gönderdi çünkü
geçen ay kimyasal geçirdim canım 18 şubatta kanamam gelmişti uzun bir süre düşünmüyorduk bebek 25 şubatta eşime yumurtluyorum dedim . 26 şubatta ovu testi yaptım yumurtlamısım 27 sinde çatladı ben 26-27-28. günleri değerlendirdim birde değerlendirme yapmadım. Reglime 9 gün varkende hamile olduğumu öğrendim. pco yok bende canım.Söylecekleeeeer nasıl bir heyecandır yaaa anlatsana bizede sen testte iki kere mi yumurtlama gördün değerlendirdin pcolumusun
Bende Cumaya kadar yapmayayım dedim ama içimdeki test canavarı yap yap yap diye bağırıyor. Bende onu duymamaya çalışıyorum Ay çok güldüm ya. Doğurmuş hissediyor nedir :)))Üşenmedim yaptım bi test sabah şu aşağıdaki görsele gönderme kyrduğum cümle çok gülüyorum buna, umarım gerçekten birebir bu cümleyi de kurarız bir gün dkdhdh
Eki Görüntüle 3027261
Neyse konuya döneyim. Yaptım erken gebelik: negatif.
Akşam karın ağrısı girdi. Gitti bidaha geldi. Sabah azcık daha ağrısı. Regl geliyo belli benim ama yolda bir takım aksaklıklar oluyo heralde. Öncü ağrıları gönderdi çünkü
Amin canım :)Amiin canım inşallah hepimiz için öyle olsun