• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kadar erken çıkar mı yaa 9 gün geçti çatlamanın üstünden 🤲🏻 Birde farklı testler hepsinde çıkıyor
Ben gördüm canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla çoğalır.

aklım kalır diyosan git kan ver ama düşük çıkar çok yeni gibi sonra iki günde bir artış için gidip kan vermen lazım artışı görmek için ama bence bat günü bekle
Ya böyle de testte koyulaşacak mı sıkıntısı valla yarın kan vereyim diyordum 2 kaybım var daha önce pıhtılaşmam da var en azından gebelik varsa iğneye başlarım birde ben bu adetimle tüp bebeğe başlayacaktım amh da düşük benim 1,5 yıllık evliyim 1 düşük 1 kürtaj var bu da var 3. Gebeliğim olacak

Ya böyle de testte koyulaşacak mı sıkıntısı valla yarın kan vereyim diyordum 2 kaybım var daha önce pıhtılaşmam da var en azından gebelik varsa iğneye başlarım birde ben bu adetimle tüp bebeğe başlayacaktım amh da düşük benim 1,5 yıllık evliyim 1 düşük 1 kürtaj var bu da var 3. Gebeliğim olacak
o zaman bekleme ver sıkıntılı durumların varmış hayırlısı olur inşallah

canım selamm, amınnnn ınsallaahh..
4 ay cok kısa bır sure kendını uzme yorma, enfeksıyon ıcın ılacını kullan enfeksıyon onemlı bır konu,
demır genel herkeste dusuk oluyor zaten onaada takvıye vermıs zaten, ama naciane tavsıyem eger sınız urolojı doktoruna gıtmedı ıse 1 2 ay sonra gebe kalamazsan mutlaka sperm testı versın, cunku bazen estekı sıkıntıdan dolayı kadın da sorun olmasa bıle gebelık oluşmuyor,
Canım evet 4 ay kısa bi süre zaten doğum kontrol hapının da etkisi var diye düşünüyorum doktorum bu ay reglin olursa 3. Gün gel dedi eşime de sperm testi yaptıracağız hayırlısıyla
Burda hamile kalmak isteyenlerin yazdıkladını okuyorum özellikle de `` kızlarrr hamileyimmm testimde 2 çizgi çıktııı`` diye mesaj atanlara çok imreniyorum umarım bizde bir gün öyle bir mesaj atarız 💜

Canım evet 4 ay kısa bi süre zaten doğum kontrol hapının da etkisi var diye düşünüyorum dokyorum bu ay reglin olursa 3. Gün gel dedi eşime de sperm testi yaptıracağız hayırlısıyla
Burda hamile kalmak isteyenlerin yazdıkladını okuyorum özellikle de `` kızlarrr hamileyimmm testimde 2 çizgi çıktııı`` diye mesaj atanlara çok imreniyorum umarım bizde bir gün öyle bir mesaj atarız 💜
aynen canım, ınsallaahh en kısa zamanda nasıp olur,
inşallaahhhhh kuzum, darısı bızlerın başına:KK200:

Bugün güne ağrıyla başladım ilacın son günü kızlar kasıktan dize kadar özellikle sol tarafım çok ağrıypr ama regli olmadım.bu ilaç dupaston gibi bir ilaç sabahki testim bir ara pembe bir çizgi çıktı 2.3. Dk da ama sonra geçti ve o çizginin göründüğü yerde hafif gölge oldu. Ama çıplak gözle görünür kadar eve gidince duruyorsa çekerim ama çok sancım var

Kızlar var mı ?

Eklentiler

• IMG_20220316_113716.jpg
    IMG_20220316_113716.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar selam, dün adetime 6 gün varken gün içerisinde yaptığım testleri paylaşıyorum hepsi farklı testler bugünle beraber 5 gün var adete ilişkinin üstünden 9 gün geçti. adete 1 hafta varken aşırı silik çizgiyle hamileliğini öğrenen var mı kör oldum artık bakmaktan hepsi 5 dk içerisinde çıktı sizde görüyor musunuz?
Canım eve çok dikkatli bakıldığında silik çizgi var ama bence en azından bir iki gün daha bekle ve erken gebelik testi yap ve mümkünse sabah ilk idrarını biraz tuvalete yap orta idrarınla test yap en net sonucu o zaman göreceksin umarım hamilesindir 💜

8 martta Olmuştu ya çatlaması hatırladın mı.o nedenle 23 falan benim beklediğim bAt o nedenle erken ama bakalım.elimde test var diye yapıyorum.aslında daha çok var bata beklemem lazım ama işte sabırsızlık.en son ocakta regli oldum ben o zamanda bu zamana gördüğüm tüm yumurtlamaları değerlendirdim doktor folekül yok desede.
Anladım canım.. sen boşver o doktoru onun beyni yok esas 😂😂😂 bak ne dicem suya filan tutma testleri ..ve biraz daha beklereyek yap .. varmı belirti filan ? İlişki tam çatlama günü mü oldu ondan onceside oldumu

Back