- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #16.241
canım hemen dollenmıs olabılır yımurta, cıkabılırBu kadar erken çıkar mı yaa 9 gün geçti çatlamanın üstünden Birde farklı testler hepsinde çıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hemen dollenmıs olabılır yımurta, cıkabılırBu kadar erken çıkar mı yaa 9 gün geçti çatlamanın üstünden Birde farklı testler hepsinde çıkıyor
Ben gördüm canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla çoğalır.Bu kadar erken çıkar mı yaa 9 gün geçti çatlamanın üstünden Birde farklı testler hepsinde çıkıyor
Ya böyle de testte koyulaşacak mı sıkıntısı valla yarın kan vereyim diyordum 2 kaybım var daha önce pıhtılaşmam da var en azından gebelik varsa iğneye başlarım birde ben bu adetimle tüp bebeğe başlayacaktım amh da düşük benim 1,5 yıllık evliyim 1 düşük 1 kürtaj var bu da var 3. Gebeliğim olacakaklım kalır diyosan git kan ver ama düşük çıkar çok yeni gibi sonra iki günde bir artış için gidip kan vermen lazım artışı görmek için ama bence bat günü bekle
o zaman bekleme ver sıkıntılı durumların varmış hayırlısı olur inşallahYa böyle de testte koyulaşacak mı sıkıntısı valla yarın kan vereyim diyordum 2 kaybım var daha önce pıhtılaşmam da var en azından gebelik varsa iğneye başlarım birde ben bu adetimle tüp bebeğe başlayacaktım amh da düşük benim 1,5 yıllık evliyim 1 düşük 1 kürtaj var bu da var 3. Gebeliğim olacak
Çatladığını net hissettim ovulasyon testiyle de netleştirdim o gün ilişki oldu canım dua et lütfen hayırlısıyla olsuncanım hemen dollenmıs olabılır yımurta, cıkabılır
Ay inşallah canım inşallah Allah razı olsunBen gördüm canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla çoğalır.
İnşallah canımo zaman bekleme ver sıkıntılı durumların varmış hayırlısı olur inşallah
ınşallaahhh saga saglım saglıkla kavusursun kuzumm,amınnnnÇatladığını net hissettim ovulasyon testiyle de netleştirdim o gün ilişki oldu canım dua et lütfen hayırlısıyla olsun
Canım evet 4 ay kısa bi süre zaten doğum kontrol hapının da etkisi var diye düşünüyorum doktorum bu ay reglin olursa 3. Gün gel dedi eşime de sperm testi yaptıracağız hayırlısıylacanım selamm, amınnnn ınsallaahh..
4 ay cok kısa bır sure kendını uzme yorma, enfeksıyon ıcın ılacını kullan enfeksıyon onemlı bır konu,
demır genel herkeste dusuk oluyor zaten onaada takvıye vermıs zaten, ama naciane tavsıyem eger sınız urolojı doktoruna gıtmedı ıse 1 2 ay sonra gebe kalamazsan mutlaka sperm testı versın, cunku bazen estekı sıkıntıdan dolayı kadın da sorun olmasa bıle gebelık oluşmuyor,
Allah razı olsun canım sağlıklıysa nasip etsin Rabbimınşallaahhh saga saglım saglıkla kavusursun kuzumm,amınnnn
aynen canım, ınsallaahh en kısa zamanda nasıp olur,Canım evet 4 ay kısa bi süre zaten doğum kontrol hapının da etkisi var diye düşünüyorum dokyorum bu ay reglin olursa 3. Gün gel dedi eşime de sperm testi yaptıracağız hayırlısıyla
Burda hamile kalmak isteyenlerin yazdıkladını okuyorum özellikle de `` kızlarrr hamileyimmm testimde 2 çizgi çıktııı`` diye mesaj atanlara çok imreniyorum umarım bizde bir gün öyle bir mesaj atarız
Amiinmm canım benimm haberdar edelim birbirimiziiiaynen canım, ınsallaahh en kısa zamanda nasıp olur,
inşallaahhhhh kuzum, darısı bızlerın başına
evet ınsallahhh guzel haberlerını beklıyorumAmiinmm canım benimm haberdar edelim birbirimiziii
Canım eve çok dikkatli bakıldığında silik çizgi var ama bence en azından bir iki gün daha bekle ve erken gebelik testi yap ve mümkünse sabah ilk idrarını biraz tuvalete yap orta idrarınla test yap en net sonucu o zaman göreceksin umarım hamilesindirKızlar selam, dün adetime 6 gün varken gün içerisinde yaptığım testleri paylaşıyorum hepsi farklı testler bugünle beraber 5 gün var adete ilişkinin üstünden 9 gün geçti. adete 1 hafta varken aşırı silik çizgiyle hamileliğini öğrenen var mı kör oldum artık bakmaktan hepsi 5 dk içerisinde çıktı sizde görüyor musunuz?
Evet varrr kaç gün var reglineKızlar var mı ?
var kuzummm,bat ne zamandı ?Kızlar var mı ?
Anladım canım.. sen boşver o doktoru onun beyni yok esas bak ne dicem suya filan tutma testleri ..ve biraz daha beklereyek yap .. varmı belirti filan ? İlişki tam çatlama günü mü oldu ondan onceside oldumu8 martta Olmuştu ya çatlaması hatırladın mı.o nedenle 23 falan benim beklediğim bAt o nedenle erken ama bakalım.elimde test var diye yapıyorum.aslında daha çok var bata beklemem lazım ama işte sabırsızlık.en son ocakta regli oldum ben o zamanda bu zamana gördüğüm tüm yumurtlamaları değerlendirdim doktor folekül yok desede.