• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rica ederim canım gelişmeleri aktarırsın 💜
Canım ovulasyon testi yaptım az önce çatlamadan sonra aşırı silikti tekrar koyulaşmış böyle oluyor mu hamile olunca

Eklentiler

• 5224D9BD-3322-4336-99F4-9A5AF82A6309.jpeg
    5224D9BD-3322-4336-99F4-9A5AF82A6309.jpeg
    144,1 KB · Görüntüleme: 82
Aynen olmasa bile bakalım rahim kalınlaştı mı o kalınlaşmazsa döllenme
Tamam.iste zaten çatlama önemli 12 ila 24 saat kalıyor İnshaAllah olur olmasada birdahaki aya ..
olsa bile gebelik oluşamaz ki tutunamaz ya.o nedenle bana her durum güzel

Çıplak gözle mutlaka görünüyor... Bazıları görüyor bazısı görmüyor ya ekraandan sanırım zaten çok hafif ben erken davrandım sanırım.. herkesde erkenden ciimiyorki canimmm.. bu kaset test 10 gün gecikme sonrası yapılıyormuş.. ama dediğin gibi yeni alıp sabah yapicam bugün geçti artık. Hem daha biraz daha beklemiş olurum..
Canım sende geçen ay kimyasal mı yaşamıştın? Son bat tarihin ne idi? Bende 2 gündür test yaptım ama maalesef negatif çıktı :(

Canım ovulasyon testi yaptım az önce çatlamadan sonra aşırı silikti tekrar koyulaşmış böyle oluyor mu hamile olunca
Sen hamilesin bence yumurtlama üzerinden kaç gün geçti

Resimde daha zor görünüyor ama çıplak gözle hiç uğraşmadan goruyorum .. ama tabi güvenemiyorum cunki baya belli olması lazım tamam kip kırmızı olmasada orda çizgi belli olması lazım ..tabi yenide yapicam.canim
Rabbim tez zamanda yavruna kavuştursun canım ya :KK200: çıplak gözle görüyorsan az çizgi bile olsa umut vardır. Hayırlı haberler inşallah

canım hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah :) bat tarihimiz aynıymış senin beta hcg değerin kaç çıkmıştı ?
Merhaba canım çok teşekkür ederim amin :)
reglime 9 gün varken 8 mart 5,10
10 mart 31,29
14 mart 425,5 çıktı cnm

Back