- Konu Sahibi Papatyamelo
- #16.321
Evet az önce atmıştım ya canım yine atayımSen gebelik testi yaptın dimi atsana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet az önce atmıştım ya canım yine atayımSen gebelik testi yaptın dimi atsana
Demekki kimyasalın ardından vücut toplamış sağlam 2 tane yumurta atmış fırt fırt annesi haberin bile olmadannnnn Bak gör iki gelecek değerlerini görünce içimden geçirmiştim ama dillendirmedim ümitlendirmek istemedim ama şu var ki çok benziyordu bugün ki fotoda 2 işaret görünce tamam dedim bekliyoruz hep birlikte güzel haberinigeçen ay kimyasal geçirdim canım 18 şubatta kanamam gelmişti uzun bir süre düşünmüyorduk bebek 25 şubatta eşime yumurtluyorum dedim . 26 şubatta ovu testi yaptım yumurtlamısım 27 sinde çatladı ben 26-27-28. günleri değerlendirdim birde değerlendirme yapmadım. Reglime 9 gün varkende hamile olduğumu öğrendim. pco yok bende canım.
Sen hamilesin canım benim ne yumurtlaması git bi kan ver gel bakım gebe çıkarsınEvet az önce atmıştım ya canım yine atayım
Hadi gözünüz aydın ama iki tane mi işaretleme yapmış bana mı öyle geldi ben illa sizi ikiz hamile yapacağımKızlar ben geldim kese göründü :)
alttan baktı çok fazla birsey demedi 2 hafta sonra yine gel dedi.
Kaç hafta gözüktüğünü de sölemedi
Yok canım yumurtlama değildir zaten 6 martta yumurtladım 8 Mart çatladı 9 gün geçti üstünden bu testleri yaptım aşırı silik çıktı ovulasyon yaptım oda koyu çıktı tekrar hamilelikte çıkıyor mu koyu diye sordumSen hamilesin canım benim ne yumurtlaması git bi kan ver gel bakım gebe çıkarsın
Aile geçmişinde de ikizler dolu canım , ilk gebeliğimde ikiz di teki düştü :)Demekki kimyasalın ardından vücut toplamış sağlam 2 tane yumurta atmış fırt fırt annesi haberin bile olmadannnnn Bak gör iki gelecek değerlerini görünce içimden geçirmiştim ama dillendirmedim ümitlendirmek istemedim ama şu var ki çok benziyordu bugün ki fotoda 2 işaret görünce tamam dedim bekliyoruz hep birlikte güzel haberini
yanlış hatırlamıyorsam testlerinde koyulaşmaya başlamıştı. bak gör yüksek çıkacak betan. bizimlede paylaş muhakkak canım.Kızlar bugün adet günüm ama olmadım hiç kaçmazdı genelde. Silik testler pazartesi beta hcg 8 den sonra biraz önce dayanamayıp test verdim. 1 saate çıkarmış İnşallah sağlıklı bir gebelik vardır
Değerin kaç olduğu önemli değil kişiden kişiye değişiyor. Önemli olan iki günde bir iki katına çıkması. Hamilesiniz hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkızlar benim değerim nasıl bir yorumlar mısınız? adete bir gün kala 52.4 çıktı.
Bunu hangi efektle yaptınızCanım yaptım böyle gözüküyor
Eki Görüntüle 3027260
Teşekkür ederim canım. Bende neden iki tane işaretleme yaptığını anlamadım ilerleyen zamanlarda göreceğiz bakalım tek mi ikiz mi diye :) acaip heyecanlıyım :)Hadi gözünüz aydın ama iki tane mi işaretleme yapmış bana mı öyle geldi ben illa sizi ikiz hamile yapacağım
Ayyy cannm sevindim gözün aydınKızlar ben geldim kese göründü :)
alttan baktı çok fazla birsey demedi 2 hafta sonra yine gel dedi.
Kaç hafta gözüktüğünü de sölemedi
Kimyasal değil baya kese vardı düşük oldu ama erkenden oldu .. 13 Şubat benim son adet ... Daha varmış canım senin bata . Acele etme .. günün gelince yapCanım sende geçen ay kimyasal mı yaşamıştın? Son bat tarihin ne idi? Bende 2 gündür test yaptım ama maalesef negatif çıktı
Ay benimde gecikmenin 10. günü canım hala sag tarafta ağrı ve su gibi akıntı var. Bir kaç gün daha bekleyip kan vereceğim geç döllenme ihtimaline karşıSen hamilesin canım benim ne yumurtlaması git bi kan ver gel bakım gebe çıkarsın
Amin... Kuzum senin nasıl gidiyor minnoş .. kese gormeye Nezaman gideceksinRabbim tez zamanda yavruna kavuştursun canım ya çıplak gözle görüyorsan az çizgi bile olsa umut vardır. Hayırlı haberler inşallah
Onu Allah bilir.. ne malum gebelik oluşurken kalinlaşmayacaği.. sen poziitif ol..Aynen olmasa bile bakalım rahim kalınlaştı mı o kalınlaşmazsa döllenme
olsa bile gebelik oluşamaz ki tutunamaz ya.o nedenle bana her durum güzel
Test yaptın miydi bacım.. bencede hamilesin ama tabi başka sebebi yoksa bu akıntı ve ağrılarınAy benimde gecikmenin 10. günü canım hala sag tarafta ağrı ve su gibi akıntı var. Bir kaç gün daha bekleyip kan vereceğim geç döllenme ihtimaline karşı
uygulama var canım telde onla yaptım Negative image diyeBunu hangi efektle yaptınız
keseyi gördük biz dün teyzesi, yazdım ama kaçırdın sanırımAmin... Kuzum senin nasıl gidiyor minnoş .. kese gormeye Nezaman gideceksin
Şimdi sonuçlandı canım elim ayağım titriyor 61,18 çıktı iki gün önce 8,5 tu. Artık kesindir di mi allahım anne olucam allah isteyen herkese nasip etsinyanlış hatırlamıyorsam testlerinde koyulaşmaya başlamıştı. bak gör yüksek çıkacak betan. bizimlede paylaş muhakkak canım.
canımmm hayırlı uğurlu olsun çok güzel artmış. sağlıkla kucağına al inşallah evet anne olacaksın darısı benim gibi bekleyenlere :)))))))Şimdi sonuçlandı canım elim ayağım titriyor 61,18 çıktı iki gün önce 8,5 tu. Artık kesindir di mi allahım anne olucam allah isteyen herkese nasip etsin