• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 2240E4A3-10B0-4E70-8BA8-9FD8345D7BC4.jpeg
    2240E4A3-10B0-4E70-8BA8-9FD8345D7BC4.jpeg
    93,6 KB · Görüntüleme: 44
  • 8A967E33-8F06-4605-AF55-B162A56BC1CF.jpeg
    8A967E33-8F06-4605-AF55-B162A56BC1CF.jpeg
    182,6 KB · Görüntüleme: 48
  • 6911ADCE-2C99-4EBB-A802-7C61ACF8779D.jpeg
    6911ADCE-2C99-4EBB-A802-7C61ACF8779D.jpeg
    44,1 KB · Görüntüleme: 44
geçen ay kimyasal geçirdim canım 18 şubatta kanamam gelmişti uzun bir süre düşünmüyorduk bebek 25 şubatta eşime yumurtluyorum dedim . 26 şubatta ovu testi yaptım yumurtlamısım 27 sinde çatladı ben 26-27-28. günleri değerlendirdim birde değerlendirme yapmadım. Reglime 9 gün varkende hamile olduğumu öğrendim. pco yok bende canım.
Demekki kimyasalın ardından vücut toplamış sağlam 2 tane yumurta atmış fırt fırt annesi haberin bile olmadannnnn ☺️☺️☺️ Bak gör iki gelecek değerlerini görünce içimden geçirmiştim ama dillendirmedim ümitlendirmek istemedim ama şu var ki çok benziyordu bugün ki fotoda 2 işaret görünce tamam dedim 🥰 bekliyoruz hep birlikte güzel haberini

Kızlar bugün adet günüm ama olmadım hiç kaçmazdı genelde. Silik testler pazartesi beta hcg 8 den sonra biraz önce dayanamayıp test verdim. 1 saate çıkarmış 🙏🏻 İnşallah sağlıklı bir gebelik vardır

Sen hamilesin canım benim ne yumurtlaması git bi kan ver gel bakım gebe çıkarsın
Yok canım yumurtlama değildir zaten 6 martta yumurtladım 8 Mart çatladı 9 gün geçti üstünden bu testleri yaptım aşırı silik çıktı ovulasyon yaptım oda koyu çıktı tekrar hamilelikte çıkıyor mu koyu diye sordum

Demekki kimyasalın ardından vücut toplamış sağlam 2 tane yumurta atmış fırt fırt annesi haberin bile olmadannnnn ☺️☺️☺️ Bak gör iki gelecek değerlerini görünce içimden geçirmiştim ama dillendirmedim ümitlendirmek istemedim ama şu var ki çok benziyordu bugün ki fotoda 2 işaret görünce tamam dedim 🥰 bekliyoruz hep birlikte güzel haberini
Aile geçmişinde de ikizler dolu canım , ilk gebeliğimde ikiz di teki düştü :)
Umarım sağlıklıdırlar :) herkes ikiz dedi bi yandan korku bi yandan heyecan hepsi bir arada karman çorman oldu. Cumartesi günü randevumuz var özelde eğer gebelik ikizse kendilerini gösterirse büyük bir şok yaşayacğız :)

Kızlar bugün adet günüm ama olmadım hiç kaçmazdı genelde. Silik testler pazartesi beta hcg 8 den sonra biraz önce dayanamayıp test verdim. 1 saate çıkarmış 🙏🏻 İnşallah sağlıklı bir gebelik vardır
yanlış hatırlamıyorsam testlerinde koyulaşmaya başlamıştı. bak gör yüksek çıkacak betan. bizimlede paylaş muhakkak canım.

kızlar benim değerim nasıl bir yorumlar mısınız? adete bir gün kala 52.4 çıktı.
Değerin kaç olduğu önemli değil kişiden kişiye değişiyor. Önemli olan iki günde bir iki katına çıkması. Hamilesiniz hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊

Hadi gözünüz aydın 😊 ama iki tane mi işaretleme yapmış bana mı öyle geldi 😅 ben illa sizi ikiz hamile yapacağım 😅
Teşekkür ederim canım. Bende neden iki tane işaretleme yaptığını anlamadım ilerleyen zamanlarda göreceğiz bakalım tek mi ikiz mi diye :) acaip heyecanlıyım :)

Kızlar ben geldim kese göründü :)
alttan baktı çok fazla birsey demedi 2 hafta sonra yine gel dedi.
Kaç hafta gözüktüğünü de sölemedi :KK70:
Ayyy cannm sevindim gözün aydın 😍😍

Yalniz kese hangisi ? Birde orda 1 ve 2 var kaç kese varki iki ölçmus...

Senin Sat nezamandi canım ?

Canım sende geçen ay kimyasal mı yaşamıştın? Son bat tarihin ne idi? Bende 2 gündür test yaptım ama maalesef negatif çıktı :KK43:
Kimyasal değil baya kese vardı düşük oldu ama erkenden oldu .. 13 Şubat benim son adet ... Daha varmış canım senin bata . Acele etme .. günün gelince yap

Ay benimde gecikmenin 10. günü canım hala sag tarafta ağrı ve su gibi akıntı var. Bir kaç gün daha bekleyip kan vereceğim geç döllenme ihtimaline karşı 🌼
Test yaptın miydi bacım.. bencede hamilesin ama tabi başka sebebi yoksa bu akıntı ve ağrıların

yanlış hatırlamıyorsam testlerinde koyulaşmaya başlamıştı. bak gör yüksek çıkacak betan. bizimlede paylaş muhakkak canım.
Şimdi sonuçlandı canım elim ayağım titriyor 61,18 çıktı iki gün önce 8,5 tu. Artık kesindir di mi allahım anne olucam allah isteyen herkese nasip etsin

Şimdi sonuçlandı canım elim ayağım titriyor 61,18 çıktı iki gün önce 8,5 tu. Artık kesindir di mi allahım anne olucam allah isteyen herkese nasip etsin
canımmm hayırlı uğurlu olsun çok güzel artmış. sağlıkla kucağına al inşallah evet anne olacaksın darısı benim gibi bekleyenlere :)))))))

Back