Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman kan verip iğneye başlayın

Çok teşekkür ederim canım 1 tanesi normal kaset test 2 tanesi erken gebelik testi hepsinde de aynı silik çizgi çıktı idrar konusunda söylediğini uygulayacağım canım çok sağol

ben de bişe göremedim batın 13 mart galiba geçmişte daha belirgin olması gerekmiyor mu benimde 13 mart ve kaset testlerim çok net belli istersen sabah ilk idrarla tekarla yeniden
Çıplak gözle mutlaka görünüyor... Bazıları görüyor bazısı görmüyor ya ekraandan sanırım zaten çok hafif ben erken davrandım sanırım.. herkesde erkenden ciimiyorki canimmm.. bu kaset test 10 gün gecikme sonrası yapılıyormuş.. ama dediğin gibi yeni alıp sabah yapicam bugün geçti artık. Hem daha biraz daha beklemiş olurum..

Bat 19 Mart,kan testim negatifti 10 gün önce falan
Eczaneden erken gebelik testi al daha net sonuç verir ayrıca idrarını en az 2 saat tutarsan o şekilde net çıkar bu testler daha çok regli geciktiğinde yapıldığı için net sonuç vermez erken gebelik testi şuan net sonucu verecektir canım ama büyük ihtimalle hamilesin

Guzum tekrarla imkanın varsa testi bişi yok sanki ☹
Resimde daha zor görünüyor ama çıplak gözle hiç uğraşmadan goruyorum .. ama tabi güvenemiyorum cunki baya belli olması lazım tamam kip kırmızı olmasada orda çizgi belli olması lazım ..tabi yenide yapicam.canim

Anladım canım.. sen boşver o doktoru onun beyni yok esas bak ne dicem suya filan tutma testleri ..ve biraz daha beklereyek yap .. varmı belirti filan ? İlişki tam çatlama günü mü oldu ondan onceside oldumu
Öncesinde malesef çatlama günü ve sonrası oldu

Çok teşekkür ederim canım 1 tanesi normal kaset test 2 tanesi erken gebelik testi hepsinde de aynı silik çizgi çıktı idrar konusunda söylediğini uygulayacağım canım çok sağol
Rica ederim canım gelişmeleri aktarırsın

Aman hiç sorma sinirden yaptım.. insan diyor hani varsa az daha çıkmıştır diye ama ertesi gün fazla çıkamaz ki . Yapicam yeniden İnshaAllah
Haklısın ınsan cok da merak edıyor yaaa,
ınsallaahh cok net bır cızgı cıkar kuzum, hayırlısı olsun hakkında

az kalmıs hayırlı olsun canım kan ver ılk fırsat

Bu ilk idrarla yapıldı galiba yeni olduğu için gebelik silik çıkıyor.Bu benim 8. testim bu dongumde toplamda öncekiler negatif kan da.dahil

Bu ilk idrarla yapıldı galiba yeni olduğu için gebelik silik çıkıyor.Bu benim 8. testim bu dongumde toplamda öncekiler negatif kan da.dahil
canım oncekılerın negatıf cıkması normal ustte yazını okudum cok erken kan vermıssın
adetıne de 3 gun var sanırım gunden gune koyulaşması lazım, takıp et sen

Canım bende böyle öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…