- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #16.261
O zaman kan verip iğneye başlayınYa böyle de testte koyulaşacak mı sıkıntısı valla yarın kan vereyim diyordum 2 kaybım var daha önce pıhtılaşmam da var en azından gebelik varsa iğneye başlarım birde ben bu adetimle tüp bebeğe başlayacaktım amh da düşük benim 1,5 yıllık evliyim 1 düşük 1 kürtaj var bu da var 3. Gebeliğim olacak
Bat 19 Mart,kan testim negatifti 10 gün önce falanEvet varrr kaç gün var regline
19 Martvar kuzummm,bat ne zamandı ?
Çok teşekkür ederim canım 1 tanesi normal kaset test 2 tanesi erken gebelik testi hepsinde de aynı silik çizgi çıktı idrar konusunda söylediğini uygulayacağım canım çok sağolCanım eve çok dikkatli bakıldığında silik çizgi var ama bence en azından bir iki gün daha bekle ve erken gebelik testi yap ve mümkünse sabah ilk idrarını biraz tuvalete yap orta idrarınla test yap en net sonucu o zaman göreceksin umarım hamilesindir
az kalmıs hayırlı olsun canım kan ver ılk fırsatta19 Mart
Aynen yarın kan vereyim benO zaman kan verip iğneye başlayın
Çıplak gözle mutlaka görünüyor... Bazıları görüyor bazısı görmüyor ya ekraandan sanırım zaten çok hafif ben erken davrandım sanırım.. herkesde erkenden ciimiyorki canimmm.. bu kaset test 10 gün gecikme sonrası yapılıyormuş.. ama dediğin gibi yeni alıp sabah yapicam bugün geçti artık. Hem daha biraz daha beklemiş olurum..ben de bişe göremedim batın 13 mart galiba geçmişte daha belirgin olması gerekmiyor mu benimde 13 mart ve kaset testlerim çok net belli istersen sabah ilk idrarla tekarla yeniden
Eczaneden erken gebelik testi al daha net sonuç verir ayrıca idrarını en az 2 saat tutarsan o şekilde net çıkar bu testler daha çok regli geciktiğinde yapıldığı için net sonuç vermez erken gebelik testi şuan net sonucu verecektir canım ama büyük ihtimalle hamilesinBat 19 Mart,kan testim negatifti 10 gün önce falan
Resimde daha zor görünüyor ama çıplak gözle hiç uğraşmadan goruyorum .. ama tabi güvenemiyorum cunki baya belli olması lazım tamam kip kırmızı olmasada orda çizgi belli olması lazım ..tabi yenide yapicam.canimGuzum tekrarla imkanın varsa testi bişi yok sanki ☹
Aynen bekleyip yine yapicam . ekrandan olabilir .. kimiside görüyor..Canım telefonun ışığından bile farkediyor ama ben göremedim bişey yaama inşallah kopkoyu da görürüz 1-2 gün daha bekle bakalım
Öncesinde malesef çatlama günü ve sonrası olduAnladım canım.. sen boşver o doktoru onun beyni yok esasbak ne dicem suya filan tutma testleri ..ve biraz daha beklereyek yap .. varmı belirti filan ? İlişki tam çatlama günü mü oldu ondan onceside oldumu
Rica ederim canım gelişmeleri aktarırsınÇok teşekkür ederim canım 1 tanesi normal kaset test 2 tanesi erken gebelik testi hepsinde de aynı silik çizgi çıktı idrar konusunda söylediğini uygulayacağım canım çok sağol
Aman hiç sorma sinirden yaptım.. insan diyor hani varsa az daha çıkmıştır diye ama ertesi gün fazla çıkamaz ki . Yapicam yeniden İnshaAllahCanım.golge gibi bisey var ama emin olamıyorum, sabah erkenden yapsaydinnk keske
Tamam canımRica ederim canım gelişmeleri aktarırsın
Haklısın ınsan cok da merak edıyor yaaa,Aman hiç sorma sinirden yaptım.. insan diyor hani varsa az daha çıkmıştır diye ama ertesi gün fazla çıkamaz ki . Yapicam yeniden İnshaAllah
az kalmıs hayırlı olsun canım kan ver ılk fırsat
Bu ilk idrarla yapıldı galiba yeni olduğu için gebelik silik çıkıyor.Bu benim 8. testim bu dongumde toplamda öncekiler negatif kan da.dahilEczaneden erken gebelik testi al daha net sonuç verir ayrıca idrarını en az 2 saat tutarsan o şekilde net çıkar bu testler daha çok regli geciktiğinde yapıldığı için net sonuç vermez erken gebelik testi şuan net sonucu verecektir canım ama büyük ihtimalle hamilesin
canım oncekılerın negatıf cıkması normal ustte yazını okudum cok erken kan vermıssınBu ilk idrarla yapıldı galiba yeni olduğu için gebelik silik çıkıyor.Bu benim 8. testim bu dongumde toplamda öncekiler negatif kan da.dahil
Canım bende böyle öğrendimKızlar selam, dün adetime 6 gün varken gün içerisinde yaptığım testleri paylaşıyorum hepsi farklı testler bugünle beraber 5 gün var adete ilişkinin üstünden 9 gün geçti. adete 1 hafta varken aşırı silik çizgiyle hamileliğini öğrenen var mı kör oldum artık bakmaktan hepsi 5 dk içerisinde çıktı sizde görüyor musunuz?
Kan vericem yazarım, sağolcanım oncekılerın negatıf cıkması normal ustte yazını okudum cok erken kan vermıssın
adetıne de 3 gun var sanırım gunden gune koyulaşması lazım, takıp et sen
Tamam.iste zaten çatlama önemli 12 ila 24 saat kalıyor İnshaAllah olur olmasada birdahaki aya ..Öncesinde malesef çatlama günü ve sonrası oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?