• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlaaar dün ben yine test yaptım ikindi vakti sabahida beklemedim.. sinirden yaptım resmen hahaha😂😂😂

Neyse yine aynısı gibi coooook ince bir çizgi var yok arası suyua tutunca yine aynı oldu :KK70::KK70:
Ama tekrar söylüyorum ben gercekten diğerlerine de yapmıştım çıkmamıştı birşey..

Bu Dünkü diğerinden bir tık daha koyu göründü bana ... Siz ne diyeceksiniz ?

Birde şunu belirteyim .. başka marka test yok burdaki eczaneede (yurtdışında yim) Belki uzak olanlarda vardır burasi küçük şehir .. nette de kalmamış o istediklerimden..mecbur aynı testi yaptım..Eki Görüntüle 3026882 Eki Görüntüle 3026883 Eki Görüntüle 3026884 Eki Görüntüle 3026885

Ginnys Ginnys -Arwen- -Arwen- Papatyamelo Papatyamelo @dceke Dilos6342 Dilos6342 @PrensesAriel @Eflatun1Kelebek @OKYANUS302 @Random33 @papatyamveben
Dün yaptığın bana da daha koyu geldi canim, keşke erken gebelik testi de olsaydı insallah gönlünden geçen olsun🤲🏻
Bu testleri yapıyorsan sabah kalkar kalmaz yap birazcık daha koyulasirsa güzel sonuç olabilir canimm😍

Kizlaaar dün ben yine test yaptım ikindi vakti sabahida beklemedim.. sinirden yaptım resmen hahaha😂😂😂

Neyse yine aynısı gibi coooook ince bir çizgi var yok arası suyua tutunca yine aynı oldu :KK70::KK70:
Ama tekrar söylüyorum ben gercekten diğerlerine de yapmıştım çıkmamıştı birşey..

Birde şunu belirteyim .. başka marka test yok burdaki eczaneede (yurtdışında yim) Belki uzak olanlarda vardır burasi küçük şehir .. nette de kalmamış o istediklerimden..mecbur aynı testi yaptım..Eki Görüntüle 3026882 Eki Görüntüle 3026883 Eki Görüntüle 3026884 Eki Görüntüle 3026885

Ginnys Ginnys -Arwen- -Arwen- Papatyamelo Papatyamelo @dceke Dilos6342 Dilos6342 @PrensesAriel @Eflatun1Kelebek @OKYANUS302 @Random33 @papatyamveben
Kız sanki bi gölge görüyorum ben😍 ay hadi kopkoyu olsun inşallah o çizgiiiii🥳💃🏻

Ay Inş canım ya, doğal yoldan mı tüple mi var bildiğin?
Ama senin yaşın genç inş kalırsın üzülme.
Bildiklerim derken şöyle çok duydum yani sosyal medya olsun forumdan olsun filan.. detayları bilmiyorum ama sanırım burda bir topik vardı dur kopyalayim... Belki okursun birinden bişey öğrenirsin fena olmaz.. umut olur hem
Senin ilk cocukmi olacak canim isnhaAllah?

Bence var birşeylerrr

Evet bugün daha koyu geldi bana da bir şey soracağım sudan sonra kalorifer üzerinde mi kuruttun kendi kendine mi kurudu nasıl yapıyorduk o kısmı unuttum 😊 yarın deneyeceğimde

Ovülasyon testinin koyulaşmasından? Koyulaştı yeniden gebelik yap dediler dememiş miydiniz?
Canm kafam o kadar karışık ki en güzeli beklemek ama sabır edemiyorum kilo gebelik testi yap diyor kimi yumurtlama olabilir diyo kimi hamilelikte bnmkide böyleydi mi t koyu olmasi gerek kafa iice allak bullak oldu

Evet bugün daha koyu geldi bana da bir şey soracağım sudan sonra kalorifer üzerinde mi kuruttun kendi kendine mi kurudu nasıl yapıyorduk o kısmı unuttum 😊 yarın deneyeceğimde
Kız ben birdaha sokmicam suya.. nolcka diye yaptım onu aynı koyuluktami diye.. normal kurudu kendi.. ben bişi yapmadim..

Kızlar bu arada yaptığım tetsler dün yeni öğrendim ezzaci hanım dediki .. 10 gün gecikmeden sonra pozitif gösterir dedi ona göre değerlendirmemiz laizm resimleri ... Ben daha okadar gecikmedim surda en fazla bir iki gun hadi 4 gün olsun

Kız ben birdaha sokmicam suya.. nolcka diye yaptım onu aynı koyuluktami diye.. normal kurudu kendi.. ben bişi yapmadim..
Ozmaan daha güzel ya baya fark var baksana dilerim dilerim dilerim olsun olsun olsun kop koyu görelim inşallah

Canm kafam o kadar karışık ki en güzeli beklemek ama sabır edemiyorum kilo gebelik testi yap diyor kimi yumurtlama olabilir diyo kimi hamilelikte bnmkide böyleydi mi t koyu olmasi gerek kafa iice allak bullak oldu
Canım benim sen bekle bence de kafan iyice karışıyo ve stres oluyosun farkındayım olası bebeği çok etkiliyo stres birazcık sabret, bata 1-2 gün kala gebelik yap pozitif çıkarsa direkt kan ver negatif çıkarsa batı bekle bat günü tekrarla onda da negatif çıkarsa ve adet olmazsan bikaç gün sonra yeniden gebelik yap ama şimdilik tüm testleri bi kenara koy varlığını unut kendini oyala🌸 ben de çok sabırsızım benim bat 21 mart kızlar bilir bugün başlamam lazımdı benim test yapmaya (olduğuna inanmasam bile) kasık ağrım o kadar arttı ki bugün sanki bebiş var ve tutunmaya çalışıyo orda gibi hissediyorum ama bu ay pek sallamıyorum kendime inanamıyorum testim de var halbuki yapmıyorum😅 çalışıyorum film izliyorum pasta börek farklı yemekler deniyorum vs vakit geçiriyorum bi şekilde oyalanıyorum. Negatif görüp üzülmek geç öğrenmekten çok daha kötü, erken öğrenip kimyasal olması çok çok daha kötü emin ol🥺

Dün yaptığın bana da daha koyu geldi canim, keşke erken gebelik testi de olsaydı insallah gönlünden geçen olsun🤲🏻
Bu testleri yapıyorsan sabah kalkar kalmaz yap birazcık daha koyulasirsa güzel sonuç olabilir canimm😍
Evet suya batirmicam birdaha belliki çok az ölçüyor su yapincada altındaki renk çıkıyor ortaya.. birde şey dün ezzaci kadın söyledi 10 gecikince pozitif gosteriyormus bu tetsler

Back