- 2 Aralık 2017
- 2.744
- 3.953
- 133
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #16.101
Gebeliğin ovülasyonda görünmesi pik gibi t kopkoyu çıkması lazım diye biliyorum canımGebelik testi yapayım mi sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebeliğin ovülasyonda görünmesi pik gibi t kopkoyu çıkması lazım diye biliyorum canımGebelik testi yapayım mi sizce
Yumurtladigimi nereden anladınız pekiKoyulaştı demiştin gebelik diye düşünmüştüm ama galiba yeniden yumurtlamışsın o yüzden şaşırdım sanırım nadiren oluyomuş
Dün yaptığın bana da daha koyu geldi canim, keşke erken gebelik testi de olsaydı insallah gönlünden geçen olsun❤Kizlaaar dün ben yine test yaptım ikindi vakti sabahida beklemedim.. sinirden yaptım resmen hahaha
Neyse yine aynısı gibi coooook ince bir çizgi var yok arası suyua tutunca yine aynı oldu
Ama tekrar söylüyorum ben gercekten diğerlerine de yapmıştım çıkmamıştı birşey..
Bu Dünkü diğerinden bir tık daha koyu göründü bana ... Siz ne diyeceksiniz ?
Birde şunu belirteyim .. başka marka test yok burdaki eczaneede (yurtdışında yim) Belki uzak olanlarda vardır burasi küçük şehir .. nette de kalmamış o istediklerimden..mecbur aynı testi yaptım..Eki Görüntüle 3026882 Eki Görüntüle 3026883 Eki Görüntüle 3026884 Eki Görüntüle 3026885
Ginnys -Arwen- Papatyamelo @dceke Dilos6342 @PrensesAriel @Eflatun1Kelebek @OKYANUS302 @Random33 @papatyamveben
Kız sanki bi gölge görüyorum ben ay hadi kopkoyu olsun inşallah o çizgiiiiiKizlaaar dün ben yine test yaptım ikindi vakti sabahida beklemedim.. sinirden yaptım resmen hahaha
Neyse yine aynısı gibi coooook ince bir çizgi var yok arası suyua tutunca yine aynı oldu
Ama tekrar söylüyorum ben gercekten diğerlerine de yapmıştım çıkmamıştı birşey..
Birde şunu belirteyim .. başka marka test yok burdaki eczaneede (yurtdışında yim) Belki uzak olanlarda vardır burasi küçük şehir .. nette de kalmamış o istediklerimden..mecbur aynı testi yaptım..Eki Görüntüle 3026882 Eki Görüntüle 3026883 Eki Görüntüle 3026884 Eki Görüntüle 3026885
Ginnys -Arwen- Papatyamelo @dceke Dilos6342 @PrensesAriel @Eflatun1Kelebek @OKYANUS302 @Random33 @papatyamveben
Ovülasyon testinin koyulaşmasından? Koyulaştı yeniden gebelik yap dediler dememiş miydiniz?Yumurtladigimi nereden anladınız peki
Bildiklerim derken şöyle çok duydum yani sosyal medya olsun forumdan olsun filan.. detayları bilmiyorum ama sanırım burda bir topik vardı dur kopyalayim... Belki okursun birinden bişey öğrenirsin fena olmaz.. umut olur hemAy Inş canım ya, doğal yoldan mı tüple mi var bildiğin?
Ama senin yaşın genç inş kalırsın üzülme.
Bence var birşeylerrrKizlaaar dün ben yine test yaptım ikindi vakti sabahida beklemedim.. sinirden yaptım resmen hahaha
İnshaAllah cnaimmm da dediğim gibi ordaki çizgi varda sudan daha çok belli oldu.. suya sokmadan ki halinde goruyormusunn brisyeKız sanki bi gölge görüyorum ben ay hadi kopkoyu olsun inşallah o çizgiiiii
Zaten çok umitlenemiyirum.. bebeğin kalp atışını duyanaa kadar rahat yok banaHafif var gibi ama bence umitlenme canım benim
İlginç bi şekilde sudan sonraki halleri yazdığında gördüm ben gölge diğerinde parlamış olabilir kuzumİnshaAllah cnaimmm da dediğim gibi ordaki çizgi varda sudan daha çok belli oldu.. suya sokmadan ki halinde goruyormusunn brisye
Evet bugün daha koyu geldi bana da bir şey soracağım sudan sonra kalorifer üzerinde mi kuruttun kendi kendine mi kurudu nasıl yapıyorduk o kısmı unuttum yarın deneyeceğimdeKizlaaar dün ben yine test yaptım ikindi vakti sabahida beklemedim.. sinirden yaptım resmen hahaha
Canm kafam o kadar karışık ki en güzeli beklemek ama sabır edemiyorum kilo gebelik testi yap diyor kimi yumurtlama olabilir diyo kimi hamilelikte bnmkide böyleydi mi t koyu olmasi gerek kafa iice allak bullak olduOvülasyon testinin koyulaşmasından? Koyulaştı yeniden gebelik yap dediler dememiş miydiniz?
Kız ben birdaha sokmicam suya.. nolcka diye yaptım onu aynı koyuluktami diye.. normal kurudu kendi.. ben bişi yapmadim..Evet bugün daha koyu geldi bana da bir şey soracağım sudan sonra kalorifer üzerinde mi kuruttun kendi kendine mi kurudu nasıl yapıyorduk o kısmı unuttum yarın deneyeceğimde
Kızlar bu arada yaptığım tetsler dün yeni öğrendim ezzaci hanım dediki .. 10 gün gecikmeden sonra pozitif gösterir dedi ona göre değerlendirmemiz laizm resimleri ... Ben daha okadar gecikmedim surda en fazla bir iki gun hadi 4 gün olsunKizlaaar dün ben yine test yaptım ikindi vakti sabahida beklemedim.. sinirden yaptım resmen hahaha
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah neden olmasın36 yaş olur daha inş gençsin.
Ben 45 e giricem sayılır.
Var mı bu yaşta duyduğun hamile kalan?
Bende kardeş düşünüyorum inş nasip olur tekrar bizlerede
Senin çok olmamış korunmayalı inş tutar.
Ozmaan daha güzel ya baya fark var baksana dilerim dilerim dilerim olsun olsun olsun kop koyu görelim inşallahKız ben birdaha sokmicam suya.. nolcka diye yaptım onu aynı koyuluktami diye.. normal kurudu kendi.. ben bişi yapmadim..
Canım benim sen bekle bence de kafan iyice karışıyo ve stres oluyosun farkındayım olası bebeği çok etkiliyo stres birazcık sabret, bata 1-2 gün kala gebelik yap pozitif çıkarsa direkt kan ver negatif çıkarsa batı bekle bat günü tekrarla onda da negatif çıkarsa ve adet olmazsan bikaç gün sonra yeniden gebelik yap ama şimdilik tüm testleri bi kenara koy varlığını unut kendini oyala ben de çok sabırsızım benim bat 21 mart kızlar bilir bugün başlamam lazımdı benim test yapmaya (olduğuna inanmasam bile) kasık ağrım o kadar arttı ki bugün sanki bebiş var ve tutunmaya çalışıyo orda gibi hissediyorum ama bu ay pek sallamıyorum kendime inanamıyorum testim de var halbuki yapmıyorum çalışıyorum film izliyorum pasta börek farklı yemekler deniyorum vs vakit geçiriyorum bi şekilde oyalanıyorum. Negatif görüp üzülmek geç öğrenmekten çok daha kötü, erken öğrenip kimyasal olması çok çok daha kötü emin olCanm kafam o kadar karışık ki en güzeli beklemek ama sabır edemiyorum kilo gebelik testi yap diyor kimi yumurtlama olabilir diyo kimi hamilelikte bnmkide böyleydi mi t koyu olmasi gerek kafa iice allak bullak oldu
Evet suya batirmicam birdaha belliki çok az ölçüyor su yapincada altındaki renk çıkıyor ortaya.. birde şey dün ezzaci kadın söyledi 10 gecikince pozitif gosteriyormus bu tetslerDün yaptığın bana da daha koyu geldi canim, keşke erken gebelik testi de olsaydı insallah gönlünden geçen olsun❤
Bu testleri yapıyorsan sabah kalkar kalmaz yap birazcık daha koyulasirsa güzel sonuç olabilir canimm
gibi canım yine de sabırlı ol