Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin aramıza hemen ekliyorum umarım bu ay hayırlı haberleri alırızda veririzde

ben de bu ay ovulasyon testine başlayacağım hem ilaçlar vitaminler hem ovulasyon testi eşimde de sperm hızı düşük o da takviyeler alıyor bu ay kombo yaptık inşallah stres olmam
Stres çok önenli sakın olma,sessiz sakin anın tadını yaşayarak bitir bu ayınıda hayırlısıyla

H Hello Kity benim gece çok sancım vardı ya baya kıvrandırdı yatakta ağlattı fazlasıyla nerdeyde ambulansla hastaneye gidecektim eşimde çalışıyordu yanımda kimse yoktu

H Hello Kity benim gece çok sancım vardı ya baya kıvrandırdı yatakta ağlattı fazlasıyla nerdeyde ambulansla hastaneye gidecektim eşimde çalışıyordu yanımda kimse yoktu
Çok geçmiş olsun canım. Dün akşam bana da öyle oldu birdenbire. Tabi kısa sürdü. Ama endişelendik. Bu ay dengemiz şaştı Allah'tan hayırlısı

Ben bu testlerin siparisini verdim elimin altinda olsun son dakikaya kalmasin diye de. Aranizda hic kimyasal gebelik geciren var mi? Surec nasil olacak normal regl mi gorecegim anlamadim ki hala oyle bisey yok cunku.

Allah korusun canım. İnşallah sağlıklı gebeliklerimizi yaşayacağız Allah'ın izniyle.
İnşallah canım,bi karar daha aldım hayırlısıyla her gün Meryem suresi okuyacağım hastalanana kadar,sağlıklı bir gebelik hayırlı bir evlat nasip edilmesi için ve hepimizin adına okuyacağım

Ben bu testlerin siparisini verdim elimin altinda olsun son dakikaya kalmasin diye de. Aranizda hic kimyasal gebelik geciren var mi? Surec nasil olacak normal regl mi gorecegim anlamadim ki hala oyle bisey yok cunku.
Ben kimyasal gebelik geçirdim canım Aralık ayında,evet normal regl olacaksın kanaman başlamadımı daha lekelenme şeklindeki geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…