- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 31
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
Ben strip testten anlamıyorum kaset hep kolayıma gitmiştir.Ovuslasyon testi kullanan arkadaslarim strip test mi kaset test mi sizce? Birebeningunlugunden alacagim ben de. Ama hangisinden siparis versem bilemedim.
Hoşgeldin aramıza hemen ekliyorumSelam kızlar. Bende 4 şubatta adet oldum. Düzensiz adet olan biri olarak ne zaman adet olcam yumurtlamam ne zaman hamile kalabilecek miyim hiçbir şeyi bilmememe rağmen tahmini adetim mart 10 gibi olabilir. Bakalım aralıktan beri bebiş düşünüyoruz ne zaman olcak. Herkese başarılar diliyorum. Bu grubu takipteyim :)
Ekliyorum hemen canım hoşgeldin aramıza, inşallah bu ay hayırlısıyla bebiş haberlerimizi alırızCanım benimde bat tarihim 6 Mart eklermisin hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Stres çok önenli sakın olma,sessiz sakin anın tadını yaşayarak bitir bu ayınıda hayırlısıylaben de bu ay ovulasyon testine başlayacağım hem ilaçlar vitaminler hem ovulasyon testi eşimde de sperm hızı düşük o da takviyeler alıyor bu ay kombo yaptık inşallah stres olmam
Fiyatı ne kadar ovulasyon testlerinin birde Instagram sitesini bana mesaj olarak atarmısınBen strip testten anlamıyorum kaset hep kolayıma gitmiştir.
Çok geçmiş olsun canım. Dün akşam bana da öyle oldu birdenbire. Tabi kısa sürdü. Ama endişelendik. Bu ay dengemiz şaştı Allah'tan hayırlısıH Hello Kity benim gece çok sancım vardı ya baya kıvrandırdı yatakta ağlattı fazlasıyla nerdeyde ambulansla hastaneye gidecektim eşimde çalışıyordu yanımda kimse yoktu
Benimkisi gece boyu devam etti ya fazlasıyla sarstıÇok geçmiş olsun canım. Dün akşam bana da öyle oldu birdenbire. Tabi kısa sürdü. Ama endişelendik. Bu ay dengemiz şaştı Allah'tan hayırlısı
Vucudumuz çok ilginç tepkiler vermeye başladı. İnşallah normal şeylerdir bunlar.Benimkisi gece boyu devam etti ya fazlasıyla sarstı
İnşallah en sonunda dedim ne bu böyle kimyasal vs falan mı geçiriyorum kasıklarım karnım aşırı derece ağrıyorduVucudumuz çok ilginç tepkiler vermeye başladı. İnşallah normal şeylerdir bunlar.
İnşallah canım benimEkliyorum hemen canım hoşgeldin aramıza, inşallah bu ay hayırlısıyla bebiş haberlerimizi alırız
Az once sordum 120 dedi. Hatta siparis verdim bile :)Fiyatı ne kadar ovulasyon testlerinin birde Instagram sitesini bana mesaj olarak atarmısın
Allah korusun canım. İnşallah sağlıklı gebeliklerimizi yaşayacağız Allah'ın izniyle.İnşallah en sonunda dedim ne bu böyle kimyasal vs falan mı geçiriyorum kasıklarım karnım aşırı derece ağrıyordu
120 mi kaç ovulasyon testi kaç gebelşk testiAz once sordum 120 dedi. Hatta siparis verdim bile :)
İnşallah canım,bi karar daha aldım hayırlısıyla her gün Meryem suresi okuyacağım hastalanana kadar,sağlıklı bir gebelik hayırlı bir evlat nasip edilmesi için ve hepimizin adına okuyacağımAllah korusun canım. İnşallah sağlıklı gebeliklerimizi yaşayacağız Allah'ın izniyle.
30 ovulasyon, 2 gebelik testi120 mi kaç ovulasyon testi kaç gebelşk testi
Bende okuyayım öyleyse. Hepimiz için.İnşallah canım,bi karar daha aldım hayırlısıyla her gün Meryem suresi okuyacağım hastalanana kadar,sağlıklı bir gebelik hayırlı bir evlat nasip edilmesi için ve hepimizin adına okuyacağım
Ben kimyasal gebelik geçirdim canım Aralık ayında,evet normal regl olacaksın kanaman başlamadımı daha lekelenme şeklindeki geliyorBen bu testlerin siparisini verdim elimin altinda olsun son dakikaya kalmasin diye de. Aranizda hic kimyasal gebelik geciren var mi? Surec nasil olacak normal regl mi gorecegim anlamadim ki hala oyle bisey yok cunku.
İyi olur bi taraftan maddi hazırlık bş taraftan manevi hazırlıkBende okuyayım öyleyse. Hepimiz için.