Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ovulasyon testlerini kullanan var mu? Ya da bilgi sahibi olan. Ise yarar bisey mi? Denemeli miyim bu ay? Su an kimyasal gebelik geciriyorum haliyle duzenim de sasti. Ne yapacagimi bilmiyorum

ovulasyon testlerini kullanan var mu? Ya da bilgi sahibi olan. Ise yarar bisey mi? Denemeli miyim bu ay? Su an kimyasal gebelik geciriyorum haliyle duzenim de sasti. Ne yapacagimi bilmiyorum
öncelikle geçmiş olsun canım İnşallah bu ay sağlıklı gebeliklere başlarız hepimiz Ben kullanıyorum çünkü uygulamalar doğru tarihi vermiyor. Ovulasyon testleriyle takip etmek mantıklı.

çok geçmiş olsun kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolaymış rahim kendini hazırlıyormuş sıkma canını inşallah mart ayında güzel haberler alırsın
ovulasyon testleri basit aslında regl bittikten sonra başlıyorsun yapmaya her gün aynı saatte yapılıyo, koyulaşmaya başlayınca yumurtlama dönemi geliyo demek en koyu olduğu zaman yumurtlama günü demek. ertesi gün silikleşmiş oluyo o da çatlama günü. bu yumurtlama ve çatlama günleri önemli değerlendirmek gerekiyor.

Yazdan beri korunmuyoruz.Ben ilk defa Ocak ayında Ovü testiyle denedim.. Bakalım bekliyorum tuttu mu diye.

Canım ben bı ay kullandım çok gerildim streslendim yok yumurtlucam mi catladimi bu sefdr günümü bilince gün saymaya başladım çok raht edemedim . Ama kullanıp memnun olanlarda var canim

1 Mart a beni ekleyebilirsiniz kızlar. Bugün son femarayı aldım. ovulasyon takibi yaptırıyorum. İnşallah bu ay hepimizin yüzü gülsün. Rabbim gönlümüze göre versin.

Selam kızlar. Bende 4 şubatta adet oldum. Düzensiz adet olan biri olarak ne zaman adet olcam yumurtlamam ne zaman hamile kalabilecek miyim hiçbir şeyi bilmememe rağmen tahmini adetim mart 10 gibi olabilir. Bakalım aralıktan beri bebiş düşünüyoruz ne zaman olcak. Herkese başarılar diliyorum. Bu grubu takipteyim :)

Ben kullandım geçen ay ilk defa canım. Tabi tam gerektiği gibi degerlendiremedim. Elimde kalanlarla bu ay da deneyeceğim.

öncelikle geçmiş olsun canım İnşallah bu ay sağlıklı gebeliklere başlarız hepimiz Ben kullanıyorum çünkü uygulamalar doğru tarihi vermiyor. Ovulasyon testleriyle takip etmek mantıklı.
Yazdan beri korunmuyoruz.Ben ilk defa Ocak ayında Ovü testiyle denedim.. Bakalım bekliyorum tuttu mu diye.

Cok tesekkur ederim hepinize. Testleri nereden aliyorsunuz? Hangi marka daha iyi? Gerci farkli markalarla mi satiliyor henuz onu bile bilmiyorum. :)) bu ay deneyeyim diyorum.
Gerci bir yandan da bu ay denemesek mi diye dusunuyorum. Sonra dusunuyorum hic mi denemesek diyorum dunya nereye gidiyor diyorum. Bu durum beni psikolojik olarak cok etkiledi. Daha kese bile yokken bu kadar etkilendiysem Allah korusun sonrakinde daha ileri donemde olursa ya diye endise ediyorum.

Testleri nereden aliyorsunuz? Hangi marka daha iyi? Gerci farkli markalarla mi satiliyor henuz onu bile bilmiyorum.
Canim Instagram'da Bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var. Kizkardesim almış bana oradan. Kutu içinde 30 tane ovulasyon testi. İki tane de gebelik testi vardı. Bence Çok da kaliteliydi. Hem Instagram'da sayfa sahibi yardımcı oluyor her konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…