Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ebru hanımdan instagramdan aldım bende. Ürünleri kaliteli zaten marka ödülü aldı.30 ovü testi alana 2 gebelik testi hediye gönderiyorlar. birgebeningünlüğü instagram sayfası

bende ondan aldım

Kızlar bi sorum olacaktı ya çok merak ediyorum sadece yumurtlama günlerimi mi bebiş oluyor diğer günlerde birliktelik boşa mı olmuş oluyor
Yumurtlama öncesi sonrası da değerlendirilebilir 1 2 gün. Mesela yumurtlama günü bugünse 2 gün önceden başlamak ve catlamadan sonra 2 gün daha devam etmek daha mantikli

benide ekler misiniz? bat 1 mart. ocakta regli bitince denemeye başladık ama maalesef şubatta 4 gün erken regli oldum. inşallah mart ayı uğur getirsin hepimize
Hoşgeldiniz eklerim tabi ki umarım bu ay hayırlı haberler alırız da veririzde

başlığımız hayırlı olsun kızlar, şubat grubundan yıkık çıktık allah yüzümüzü martta güldürür inşallah
benim bat 6 mart gözüküyor eklenelim listeye :)
Hoşgeldin evet malesef öyle oldu bide erkenden olduk daha çok yıkık oldu ekliyorum hemen umarım bu ay hayırlı haberleri alırızda veririzde

Henüz dün başladım adetin 5. Günü başla demişti bana. haftaya kontrole gel dedi sanırım yumurta büyümüş mü diye bakıcak. Yumurta takibi yapar diye umuyorum. Benim de doktorum o kadar ilgisiz ki özel hastanede ama burada sadece 2 özel hastane var ve inanılmaz dolular hormon testini bile gerek yok demişti ama dedim ben daha önce çocuk sahibi olmayı denedim prolaktin yüksek pco var pandemi olunca erteledik vs. İkinci gidişim de zor ikna ettim Sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ben Ankara’da falan iyi ve ilgili bi doktora gitmek istiyorum.
Kadın infertilitesi yazdığı için mi sigorta olamadınız gerçekten çok can sıkıcı bence şikayet edin

Papatyamelo yeni başlık hayırlı olsun, şans getirsin herkese İnşallah benide ekler misin canım bat tarihim şimdilik 6 mart gibi
İnşallah ekkerim tabi ki hoşgeldin aramıza, inşallah bu ay hayırlı haberleri alırızda veririzde

ben de bu ay ovulasyon testine başlayacağım hem ilaçlar vitaminler hem ovulasyon testi eşimde de sperm hızı düşük o da takviyeler alıyor bu ay kombo yaptık inşallah stres olmam

1 Mart a beni ekleyebilirsiniz kızlar. Bugün son femarayı aldım. ovulasyon takibi yaptırıyorum. İnşallah bu ay hepimizin yüzü gülsün. Rabbim gönlümüze göre versin.
Aminn inşallah ekliyorum hemen, umarım bu ay hayırlısıyla bebiş haberlerimizi alırız da veririzde

Ovuslasyon testi kullanan arkadaslarim strip test mi kaset test mi sizce? Birebeningunlugunden alacagim ben de. Ama hangisinden siparis versem bilemedim.
Ben daha önce bebek düşünürken kaset denemiştim bu sefer strip deniyorum bayaa hoşuma gitti ben trendyoldan aldım. Deftere yapıştırdım daha önce kullandıklarıma göre çok net görünüyor sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…