- 4 Şubat 2021
- 2.657
- 3.291
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
Ebru hanımdan instagramdan aldım bende. Ürünleri kaliteli zaten marka ödülü aldı.30 ovü testi alana 2 gebelik testi hediye gönderiyorlar.Cok tesekkur ederim hepinize. Testleri nereden aliyorsunuz? Hangi marka daha iyi? Gerci farkli markalarla mi satiliyor henuz onu bile bilmiyorum. :)) bu ay deneyeyim diyorum.
Gerci bir yandan da bu ay denemesek mi diye dusunuyorum. Sonra dusunuyorum hic mi denemesek diyorum dunya nereye gidiyor diyorum. Bu durum beni psikolojik olarak cok etkiledi. Daha kese bile yokken bu kadar etkilendiysem Allah korusun sonrakinde daha ileri donemde olursa ya diye endise ediyorum.
bende ondan aldımCanim Instagram'da Bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var. Kizkardesim almış bana oradan. Kutu içinde 30 tane ovulasyon testi. İki tane de gebelik testi vardı. Bence Çok da kaliteliydi. Hem Instagram'da sayfa sahibi yardımcı oluyor her konuda.
Yumurtlama öncesi sonrası da değerlendirilebilir 1 2 gün. Mesela yumurtlama günü bugünse 2 gün önceden başlamak ve catlamadan sonra 2 gün daha devam etmek daha mantikliKızlar bi sorum olacaktı ya çok merak ediyorum sadece yumurtlama günlerimi mi bebiş oluyor diğer günlerde birliktelik boşa mı olmuş oluyor
Yok canım zaten kalitesi düşen sperm döllemez bence. Bi de 2 gün çok bir şey değil 2 güne 1 değerlendirmek gerek eğer ovulasyon testi yoksa zatenOzaman sperm kalitesi falan düşmez değil mi canım
Hoşgeldiniz eklerim tabi ki umarım bu ay hayırlı haberler alırız da veririzdebenide ekler misiniz? bat 1 mart. ocakta regli bitince denemeye başladık ama maalesef şubatta 4 gün erken regli oldum. inşallah mart ayı uğur getirsin hepimize
Hoşgeldin ekliyorum hemen umarım bu ay hayırlı haberleri alırız da veririzde
Hoşgeldin evet malesef öyle oldu bide erkenden olduk daha çok yıkık oldubaşlığımız hayırlı olsun kızlar, şubat grubundan yıkık çıktık allah yüzümüzü martta güldürür inşallah
benim bat 6 mart gözüküyor eklenelim listeye :)
Sende aramıza hoşgeldin o zamanBen de mart a kaldim galibatasinayim subat tan artik. :)
Ovülasyon testlerim var canım bu ay umarım hepimiz iyi haberler alırızYok canım zaten kalitesi düşen sperm döllemez bence. Bi de 2 gün çok bir şey değil 2 güne 1 değerlendirmek gerek eğer ovulasyon testi yoksa zaten
Henüz dün başladım adetin 5. Günü başla demişti bana. haftaya kontrole gel dedi sanırım yumurta büyümüş mü diye bakıcak. Yumurta takibi yapar diye umuyorum. Benim de doktorum o kadar ilgisiz ki özel hastanede ama burada sadece 2 özel hastane var ve inanılmaz dolular hormon testini bile gerek yok demişti ama dedim ben daha önce çocuk sahibi olmayı denedim prolaktin yüksek pco var pandemi olunca erteledik vs. İkinci gidişim de zor ikna ettim Sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ben Ankara’da falan iyi ve ilgili bi doktora gitmek istiyorum.Klomen kullanırken yumurta takibi yaptırıyor musunuz doktorunuza bende başlıcam kaçıncı gün baylatıyor hiç bir şey söylemedi bugün özel sağlık sigortası yaptıraçaktım soru sordum çıktım kadın infertilitesi diye yazmış doktor o kadar kızgınım ki tahlil yapmadı muayene etmedi sadece konuştum çıktım boştan yere bundan sonraki süreçte hafta sonları gitmek zorunda olduğum hastanelere para ödicem
İnşallah ekkerim tabi ki hoşgeldin aramıza, inşallah bu ay hayırlı haberleri alırızda veririzdePapatyamelo yeni başlık hayırlı olsun, şans getirsin herkese İnşallah benide ekler misin canım bat tarihim şimdilik 6 mart gibi
Aminn inşallah ekliyorum hemen, umarım bu ay hayırlısıyla bebiş haberlerimizi alırız da veririzde1 Mart a beni ekleyebilirsiniz kızlar. Bugün son femarayı aldım. ovulasyon takibi yaptırıyorum. İnşallah bu ay hepimizin yüzü gülsün. Rabbim gönlümüze göre versin.
Rahat olmak güzel birşey belkide hiç ummaıdğın anda süpriz yapacaktır bebişin sanaAhahha malesef o kadar umutsuzum ki daha regl olmadan geliyorum burda olmak bile artık eğlenceli geliyor
Ben daha önce bebek düşünürken kaset denemiştim bu sefer strip deniyorum bayaa hoşuma gitti ben trendyoldan aldım. Deftere yapıştırdım daha önce kullandıklarıma göre çok net görünüyor sonuçOvuslasyon testi kullanan arkadaslarim strip test mi kaset test mi sizce? Birebeningunlugunden alacagim ben de. Ama hangisinden siparis versem bilemedim.