Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim düzensizliğin varsa kullan çünkü bilemezsin yumurtlama gununu. Benim akıntım oluyo ordan biliyorum ve adetim düzenli. Bı dene istersen
Iste duzensizlik de vardi zaten bi de bu kimyasal olunca hic bilemem simdi. Ara vermek istemiyorum hic. Siparis verdim bir ebeningunlugunden. Gerci dogru hesabi mi buldum emin olamadim. Heyecanla yolladim parayi da. Umarim sahte hesap degildir yolladigim :)

Bir grupta battan erken regli olanların bir sonraki ay hamile kalma ihtimalinin daha yüksek olduğunu okumuştum. İnşallah mart ayında hayırlı haberler alırız :dua:
Ya senin ağzın neler söyler böyle 🤣 inşallah canım valla bı tanecik olsun bebiş alalım kucağımıza 🤗

Kızlar nezaman başladınız çocuk yapmaya ?
Ben Aralık ayında dostinexe başladım ilaç biti hemen başladım korunmamaya 3 ay olucak beklemedeyim ya sizler

Iste duzensizlik de vardi zaten bi de bu kimyasal olunca hic bilemem simdi. Ara vermek istemiyorum hic. Siparis verdim bir ebeningunlugunden. Gerci dogru hesabi mi buldum emin olamadim. Heyecanla yolladim parayi da. Umarim sahte hesap degildir yolladigim :)
😀Değildir ins canım ben trendyoldam almıştım. Nasıl yapılacağını anlatırız burdan ins bu ay olur canimm

X