- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 31
- Konu Sahibi Papatyamelo
Tabi ki. En önemlisi manevi. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Onlara iyi anne babalar olalım inşallah.İyi olur bi taraftan maddi hazırlık bş taraftan manevi hazırlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki. En önemlisi manevi. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Onlara iyi anne babalar olalım inşallah.İyi olur bi taraftan maddi hazırlık bş taraftan manevi hazırlık
Lekelenme seklinde iste dunden beri. Normal regl gibi degil ki. Oyle olmayacak mi?Ben kimyasal gebelik geçirdim canım Aralık ayında,evet normal regl olacaksın kanaman başlamadımı daha lekelenme şeklindeki geliyor
Canım çok pahalı değilmi ben 20 ovü 6 gebelik 80 aldım30 ovulasyon, 2 gebelik testi
İnşallah canım hayırlısıylaTabi ki. En önemlisi manevi. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Onlara iyi anne babalar olalım inşallah.
Sen nerden aldın CanımCanım çok pahalı değilmi ben 20 ovü 6 gebelik 80 aldım
Bilmiyorum trendyoldann baktim uc asagi bes yukari ayniydi. O testleri kullanan cok kisi var ve memnun. Artik parayi falan gozum gormez oldu. Zaten artik ne ucuz ne pahali ayirt edemiyorum ki :)Canım çok pahalı değilmi ben 20 ovü 6 gebelik 80 aldım
Canim düzensizliğin varsa kullan çünkü bilemezsin yumurtlama gununu. Benim akıntım oluyo ordan biliyorum ve adetim düzenli. Bı dene istersen:) kesin ben de oyle olurum. Su an duzenim sastigi icin denesem mi diyorum.
Iste duzensizlik de vardi zaten bi de bu kimyasal olunca hic bilemem simdi. Ara vermek istemiyorum hic. Siparis verdim bir ebeningunlugunden. Gerci dogru hesabi mi buldum emin olamadim. Heyecanla yolladim parayi da. Umarim sahte hesap degildir yolladigim :)Canim düzensizliğin varsa kullan çünkü bilemezsin yumurtlama gununu. Benim akıntım oluyo ordan biliyorum ve adetim düzenli. Bı dene istersen
Bir grupta battan erken regli olanların bir sonraki ay hamile kalma ihtimalinin daha yüksek olduğunu okumuştum. İnşallah mart ayında hayırlı haberler alırızŞubat'ta herkes erken oldu nerdeyse neden acaba. Bahara kaldı umutlar
Ya senin ağzın neler söyler böyle inşallah canım valla bı tanecik olsun bebiş alalım kucağımızaBir grupta battan erken regli olanların bir sonraki ay hamile kalma ihtimalinin daha yüksek olduğunu okumuştum. İnşallah mart ayında hayırlı haberler alırız
İnşallah kısmetse benim ikinci olacak 4,5 yaşında bir kızım var. Kızım ve ben çok istiyoruz babamızı zor kandırdıkYa senin ağzın neler söyler böyle inşallah canım valla bı tanecik olsun bebiş alalım kucağımıza
Allah bağışlasın canım. Çok öpüyorum kızınıİnşallah kısmetse benim ikinci olacak 4,5 yaşında bir kızım var. Kızım ve ben çok istiyoruz babamızı zor kandırdık
Trendyoldan aldım benSen nerden aldın Canım
Aynen bende kaset daha pratik.Strip karışık geliyoBen strip testten anlamıyorum kaset hep kolayıma gitmiştir.
Aynen canım. Bu arada senin son durumun nedirAynen bende kaset daha pratik.Strip karışık geliyo
Bekliyorum guzum hala regl olmadım.Olmasın diye dua ediyorum.Aynen canım. Bu arada senin son durumun nedir
Değildir ins canım ben trendyoldam almıştım. Nasıl yapılacağını anlatırız burdan ins bu ay olur canimmIste duzensizlik de vardi zaten bi de bu kimyasal olunca hic bilemem simdi. Ara vermek istemiyorum hic. Siparis verdim bir ebeningunlugunden. Gerci dogru hesabi mi buldum emin olamadim. Heyecanla yolladim parayi da. Umarim sahte hesap degildir yolladigim :)
Insallah saglikli olsun ama :) iyi ki kese kalp atisi falan gormemisim kahrimdan ölürdüm herhalde. Bu kimyasal olayi bile mahvetti beni.Değildir ins canım ben trendyoldam almıştım. Nasıl yapılacağını anlatırız burdan ins bu ay olur canimm
Biz ocak ta denedik ilk kez cift cizgiyi gorunce havalara uctuk ama kimyasal gebelikmisKızlar nezaman başladınız çocuk yapmaya ?
Ben Aralık ayında dostinexe başladım ilaç biti hemen başladım korunmamaya 3 ay olucak beklemedeyim ya sizler