- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
İnşallah canımİnşallah canım. Birlikte nasip olsun hayırlısıyla
Benimki de çok ağrılı geçiyor canım eşimde farkında sende de olduğu gibiKizlar dün gece regl oldum biliyorsunuz bazılarınız. Yürürken bile ağrı giriyor kasıklarıma. Demin eşim bile çok endişelendi halime. Çünkü ilk kez böyle oluyor
Hoş buldukEklerim tabiki hoşgeldiniz amin inşallah
Benim elksta yaptığım birşey yok sadece çok takmamaya çalışıcam yumurtlamaydı çatlamaydı falanHoş buldukbu ay neler yapıyorsunuz ekstra yaptığınız bir şey var mı varsa ben de öğrenmek isterim
Kist falanmı oluştu ki bu kadar ağrılı geçiyorBenimki de çok ağrılı geçiyor canım eşimde farkında sende de olduğu gibi
Erken gelmesi geç gelmesinden iyidir ya bebek yoksa geç gelince insan iyice ümitleniyor bi de test olayını ben bırakamadım geçen adet olduğum gün ısrarla iki test yaptım belki yerleşmedir diye umut işteBenim elksta yaptığım birşey yok sadece çok takmamaya çalışıcam yumurtlamaydı çatlamaydı falanbu ay çok taktım hastalık aniden gelince bide erkenden baya bi sarstı bugün herşeyi akışına bırakmaya karar verdim ve asla hastalık gecikmeden erken gebelik dahi olsa yapmamaya karar verdim
Bende beklemiyordum hiç adeti belirtim yoktu,bende bugün sabah test yaptım şansıma hatta test bozuk gibiydi dağıldı pembe çizgileri ve kaymıştı,ama öğlene doğru aniden hastalık geldiErken gelmesi geç gelmesinden iyidir ya bebek yoksa geç gelince insan iyice ümitleniyor bi de test olayını ben bırakamadım geçen adet olduğum gün ısrarla iki test yaptım belki yerleşmedir diye umut işteen iyisi gecikince yapmak galiba
Döngü kaç gün sürdü erken olmuşsun hayal kırıklığı offfBende beklemiyordum hiç adeti belirtim yoktu,bende bugün sabah test yaptım şansıma hatta test bozuk gibiydi dağıldı pembe çizgileri ve kaymıştı,ama öğlene doğru aniden hastalık geldinormalde bat tarihim 10-11 şubattı
28 gün Şubat'ın 11inde olmuştumDöngü kaç gün sürdü erken olmuşsun hayal kırıklığı offf
Ne zamandır deniyorsunuz acaba? Genelde 28 gün mü sürer değişir mi hep28 gün Şubat'ın 11inde olmuştum
Bende değişir yeni evliyim ben 4 aylık :) evlendikten sonra düzenim bozuldu ama genelde 30 gün sürerNe zamandır deniyorsunuz acaba? Genelde 28 gün mü sürer değişir mi hep
Yaaa ne güzel 4 ay demekBende değişir yeni evliyim ben 4 aylık :) evlendikten sonra düzenim bozuldu ama genelde 30 gün sürer
İnşallah hayırlısıylaYaaa ne güzel 4 ay demekbenim çevremde çoğu kişi 4.ay da gebe kaldılar. İnşallah sizin de olur bu ay
Evet elimde test varken denerim canımİnşallah canımbu ayda ovulasyonla devam edecekmisin
Kist diye düşünüyorum bende canım. Büyük bı parca vardı demin çünküBenimki de çok ağrılı geçiyor canım eşimde farkında sende de olduğu gibi
Ben ovulasyon ile takip edeceğim canım.Hoş buldukbu ay neler yapıyorsunuz ekstra yaptığınız bir şey var mı varsa ben de öğrenmek isterim
Pıhtılı regli kuzum o yogun kanamalı dönemlerde pıhtılar oluşur ve baya ağrı yapar dönemsel denildi bana hep her ay agridan yatardım ben bu sefer rahat geciriyorum yine pihtili ama agrisi yok sukurKist diye düşünüyorum bende canım. Büyük bı parca vardı demin çünkü
Başka bişey olmasın da canım. Doktora gitmeyi düşünüyordum bu yüzden valla.Pıhtılı regli kuzum o yogun kanamalı dönemlerde pıhtılar oluşur ve baya ağrı yapar dönemsel denildi bana hep her ay agridan yatardım ben bu sefer rahat geciriyorum yine pihtili ama agrisi yok sukur
benide ekler misiniz? bat 1 mart. ocakta regli bitince denemeye başladık ama maalesef şubatta 4 gün erken regli oldum. inşallah mart ayı uğur getirsin hepimizeHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Kullanıcı İsmi Bat Sonuç @Dnbn 1 Mart S seklla 1 Mart minezmn41 4 Mart @Sifonella 4 Mart S Svgidrmzz 6 Mart @A R Y A 7 Mart @peonia 8 Mart H Hello Kity 8 Mart Papatyamelo 9 Mart @Genckading 13 Mart @ZumraNil 14 Mart