Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoş bulduk bu ay neler yapıyorsunuz ekstra yaptığınız bir şey var mı varsa ben de öğrenmek isterim
Benim elksta yaptığım birşey yok sadece çok takmamaya çalışıcam yumurtlamaydı çatlamaydı falan bu ay çok taktım hastalık aniden gelince bide erkenden baya bi sarstı bugün herşeyi akışına bırakmaya karar verdim ve asla hastalık gecikmeden erken gebelik dahi olsa yapmamaya karar verdim

Erken gelmesi geç gelmesinden iyidir ya bebek yoksa geç gelince insan iyice ümitleniyor bi de test olayını ben bırakamadım geçen adet olduğum gün ısrarla iki test yaptım belki yerleşmedir diye umut işte en iyisi gecikince yapmak galiba

Bende beklemiyordum hiç adeti belirtim yoktu,bende bugün sabah test yaptım şansıma hatta test bozuk gibiydi dağıldı pembe çizgileri ve kaymıştı,ama öğlene doğru aniden hastalık geldi normalde bat tarihim 10-11 şubattı

Döngü kaç gün sürdü erken olmuşsun hayal kırıklığı offf

Pıhtılı regli kuzum o yogun kanamalı dönemlerde pıhtılar oluşur ve baya ağrı yapar dönemsel denildi bana hep her ay agridan yatardım ben bu sefer rahat geciriyorum yine pihtili ama agrisi yok sukur
Başka bişey olmasın da canım. Doktora gitmeyi düşünüyordum bu yüzden valla.

benide ekler misiniz? bat 1 mart. ocakta regli bitince denemeye başladık ama maalesef şubatta 4 gün erken regli oldum. inşallah mart ayı uğur getirsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…