- 12 Kasım 2021
- 3.516
- 4.333
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.121
Alınan takviyeler genelde yaşa ve doğurganlıkla ilgili bir sorun varsa değişiklik gösteriyor canım.. ya da miktarı artıyor, ihtiyacın yokken vucudunu vitaminlerle yorman da çok doğru değil. Doktorlar daha iyi yönlendirir. Ama genelde folik asit, d vitamini, omega3 alınıyor ya da bunların hepsinin olduğu multivitaminler var. Onlardan kullanabilirsin.Kızlar ben de sizlere danışmak istiyorum. Benim ilk ciddi denemem bu ay oldu. O da gün aşırı ilişki olarak değil de yumurtlamaya yakın ve yumurtlama günü ve çatlama günü olarak değerlendirdim. Yani bir adetten diğerine kadar düzenli ilişki olmadı açıkcası. Yaklaşık olarak ağustostan beri folicus diye folik asit kullanıyorum. Ama ilk deneme bu ay oldu diyebilirim. Bir omega 3 aldım onu kullanmaya başladım. Acaba folik asiti değiştirsem mi. Sizin önerebileceğiniz takviyeler var mıdır? Ya da bu deneme süreçleri ile ilgili tavsiyeleriniz var mı?
Teşekkür ederim.Daha önce bir kere daha kullanmıştım.Sadece koyu olduğu gün beraberlik olmuştu.Koyu olduğu günü mü yoksa siliklesmeye başladığı günü mü değerlendirmek daha önemli acabaSağdaki çizgi T çizgisiyse yumurtlama demek canımortalama 1 güne de çatlar
Bildiğim kadarıyla ikiside önemli yani pikten sonra 4 günüde değerlendirin diyorlarTeşekkür ederim.Daha önce bir kere daha kullanmıştım.Sadece koyu olduğu gün beraberlik olmuştu.Koyu olduğu günü mü yoksa siliklesmeye başladığı günü mü değerlendirmek daha önemli acaba
canım rıske atma koyu ve catladıktan sonrakı ıkı gunu de degerlendırTeşekkür ederim.Daha önce bir kere daha kullanmıştım.Sadece koyu olduğu gün beraberlik olmuştu.Koyu olduğu günü mü yoksa siliklesmeye başladığı günü mü değerlendirmek daha önemli acaba
4 gün eşime çok yorucu gelir maalesefBildiğim kadarıyla ikiside önemli yani pikten sonra 4 günüde değerlendirin diyorlar
Pik olmuş ilaç aldın mı etkilyor bazenCanlar bi Bakın Adetin 10. Günü bugün..Bu ay erken Pik oldu sanırım?? Pik mi sizce
Eki Görüntüle 3009377
İlaç derken canım ? sadece düzenli vitamin aldım Folik asit ,D vitamini,ve B 12 kullanıyorumPik olmuş ilaç aldın mı etkilyor bazen
Pik gibi görünüyo canım benimde bugün 10. Gün yaptım silik çıktı sen değerlendir bugünden itibaren 3 günCanlar bi Bakın Adetin 10. Günü bugün..Bu ay erken Pik oldu sanırım?? Pik mi sizce
Eki Görüntüle 3009377
Dün gece geç saatlerde değerlendirdik canım..Bugün değilde yarın düşünüyorum...Geçen ay yumurtlama çatlamada 3 gün üst üste değerlendirmiştik ama tutmadıPik gibi görünüyo canım benimde bugün 10. Gün yaptım silik çıktı sen değerlendir bugünden itibaren 3 gün
Pik olmuş kuzumCanlar bi Bakın Adetin 10. Günü bugün..Bu ay erken Pik oldu sanırım?? Pik mi sizce
Eki Görüntüle 3009377
Evet evet MashaAllah hadi git Burdan hemen kocayaCanlar bi Bakın Adetin 10. Günü bugün..Bu ay erken Pik oldu sanırım?? Pik mi sizce
Eki Görüntüle 3009377
Bu ay erken oldu canım ya şaşırdımPik olmuş kuzumdeğerlendir
Aletlerini bı anda soktukları için mi bilmiyorum çok acı oluyor benim çıkana kadarBen sürekli alttan muayene oluyorum ama acimiyo hiç
Rabbim büyüktur kerimdir canım hiç belli olmaz bazen böyle sebebsiz işte vakti gelince ölü veriyor.. İnshaAllah Mart ayında alırsin müjdeyiReglimin 3.günü, doktordan çıktım şimdi. Geçen ayın verilerine bakıp kendi de şaşırdı. Olmaması için hiçbir sebep yok her şeye de bakılmış yumurtalar gayet iyi gelişiyor neden olmuyor diye üzüldü artık adam da. Dış gebelikten sonra hsg çekilmişti ama ben ondan şüpheliyim radyolog da yoktu o hastanede o sıralar, taa 2 ay sonra raporu yazmışlardı falan.. 1 ay daha deneyelim bakalım. Olmazsa tekrar rahim filmi istediğimi söyleyeceğim.
Ayy send benim gibi bir adet oldun sonra bir durdu bişeyler oldu İnshaAllah gebesindir canım.. sonu benimki gibi olmasındaBaş dönmesi mide bulantısı kusma diş ağrısı falan geçmeyince hastaneye geldim canım,hamilelik testi falan yaptı onun sonuçlarını bekliyorum
Canım.hakkonda hayırlısı İnshaAllah beraber güzle haberleri paylaşırız bu topikte aminEskilerden beni bilen bilir son durumumuzu yazmak isterim.. 1 buçuk senedir çocuk istiyoruz..Eşimin eski sperm değerleri sayısı 105.milyon, morfoloji yüzde 2, hızı yüzde 0 di..Hal böyle olunca bize aşılama yolları gözükmüstu bu arada bende herhangi bi sorun yoktu..Ben 6 ay kadar aşılamayı ertelemek istedim o süreçte eşim verilen takviyeyi 2 ay kullandı ama yediklerine çok dikkat ettik.. Bu ay rahim filmim cekilecekti çekilmeden önce son kontroller yapıldı kan tahlilleri felan, eşimin değerine bakıldı ve değerleri sayısı 191 milyon, morfoloji yüzde 4, hızı yüzde 50 olmuştu yani +4, doktorlar dahi biz şok..Benim rahim filmi iptal oldu Allah nasip kısmet ederse bu ay ya da önümüzdeki ay doğal yoldan gebelik bekleniyor düşük ihtimaline karşı ilaç verildi tüm önlemler alındı inşallah bu ay güzel haber alırız.. Bu arada sürekli tekrarlayan enfeksiyonum vardı bunun sebebi de sperme karşı hassasiyetim varmış ve bu durum birçok kadında varmış bunun içinde ek vitamin takviyesi verildi..
İnşallah canım benim, hepimiz alalım o müjdeli haberleri. Ama tüpte sorun olma ihtimali beni çok korkuttuğu için bu ay da olmazsa kendim isticem hsgyi.Rabbim büyüktur kerimdir canım hiç belli olmaz bazen böyle sebebsiz işte vakti gelince ölü veriyor.. İnshaAllah Mart ayında alırsin müjdeyi
Tamam olur yaptırrsin .. bakalım dene bir olmadı yaparsın tekrardan busefer farklı bı yerde yaptir madem...İnşallah canım benim, hepimiz alalım o müjdeli haberleri. Ama tüpte sorun olma ihtimali beni çok korkuttuğu için bu ay da olmazsa kendim isticem hsgyi.