- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy ınsallaahh canım amınnnBen demiştim hepinizi gönderip öyle gidicem diye bu ay ya da önümüzdeki ay hepimiz postayiz bence
14 gün sonra 15. Gün olur evet diyebilirizYumurtlama erken olunca adet tarihide erken mi olur bilgisi olan var mı
benımce esım sıgara kullanmıyor ama hız ve sayımız dusuk cıkmıstı bende onunla alakalı oldugunu sanmıyorum, bızımkı tatlıda sevmez sutlu tatlı yer oda olursa :)Bence sigarayla cok alakalı değil durumlar ben artık oyle dusunuyorum benim esim hic icmez ama sayımız yine düşük yani.. cok tesekkur ederim kuruyemiş ve meyve hergun yiyoe zaten ama tatlı konusunu dikkat edicem cok sagolun
Nasıl artırdın canım masallah iyi bir sayıya gelmişsiniz inşallah hemencecik bebişiniz gelirbenımce esım sıgara kullanmıyor ama hız ve sayımız dusuk cıkmıstı bende onunla alakalı oldugunu sanmıyorum, bızımkı tatlıda sevmez sutlu tatlı yer oda olursa :)
ama yıne buna sukur 8 mılyondan 90 mılyon oldu sperm sayısı hızımız cok artmadı ama 15 di 35 olmuş ileri hız
canımm ınsalaahh gecen sene nısanda test verdık ve olıgospermı yazıyodu kagıttaa baya uzulduk, sonra doktor uc ay kullanım ıcın actıbıyol dıye bır kapsul verdı, bnde kecıboynuzu kaynatıtm hergun sabah aksam, kecıoynuzu pekmezı, fındık,cevız,havuç,yesıllık,nohut yemegı, bıtter cıkolata ve muz bunları cokca yedırdım yanı hergun mutlaka muz ve ıkı parca bıtter cıkolata, kecboynuzu suyu hergun gıbı, sukur ılk asılamada 50mılyon cıktı sperm sonra 90 mılyon cıktı ılerı hızda 15 ten 35e cıkmıs, suanda bıtkısellerı yıne yapıyorum ama ılac kullanmıyor, bakalım ınsallah kuzumNasıl artırdın canım masallah iyi bir sayıya gelmişsiniz inşallah hemencecik bebişiniz gelir
Bitter cikolata acı oldugu icin basta yiyordu hergun ama artık midem bulanıyor diyip yemiyor maalesef bende kalanlarla devam ediyorum ilac harici diğer seyleri yapıyoruz inşallah bizimde düzelme olur cok sagol canımcanımm ınsalaahh gecen sene nısanda test verdık ve olıgospermı yazıyodu kagıttaa baya uzulduk, sonra doktor uc ay kullanım ıcın actıbıyol dıye bır kapsul verdı, bnde kecıboynuzu kaynatıtm hergun sabah aksam, kecıoynuzu pekmezı, fındık,cevız,havuç,yesıllık,nohut yemegı, bıtter cıkolata ve muz bunları cokca yedırdım yanı hergun mutlaka muz ve ıkı parca bıtter cıkolata, kecboynuzu suyu hergun gıbı, sukur ılk asılamada 50mılyon cıktı sperm sonra 90 mılyon cıktı ılerı hızda 15 ten 35e cıkmıs, suanda bıtkısellerı yıne yapıyorum ama ılac kullanmıyor, bakalım ınsallah kuzum
olur kuzum olur ınsallaahh bız cok moral olarak bozulmustuk valla ılk gorunce 8 mılyonu, hız da 15.Bitter cikolata acı oldugu icin basta yiyordu hergun ama artık midem bulanıyor diyip yemiyor maalesef bende kalanlarla devam ediyorum ilac harici diğer seyleri yapıyoruz inşallah bizimde düzelme olur cok sagol canım
Senin topicten çıktık hala devam ediyoruz bakalim6 Mart eskiler burdaymiş yav
Rahim filminden sonra korunma veriyorlar canim genelde ama korunma diyenlerde oluyor doktoruna danisman gerekKızlar merhaba size bi şey sormak istiyorum. Klomen 2 defa kullandım yumurtalar büyüdü çatladı ancak gebelik oluşmadı. 1 yılı da geçtik. Eşimin değerleri normal ben de pcos var. Bu ay başka bi doktora geçeceğim rahim filmi de çektirmek istiyorum. Sorum şu, rahim filmi çekilen ay aşılama yapılabiliyor mu?
Bizim daha da düşük 2 milyon.. ben kac ay üzüldüm moralim inanılmaz bozuktu ama su anki doktorumuza güveniyorum bakalım..olur kuzum olur ınsallaahh bız cok moral olarak bozulmustuk valla ılk gorunce 8 mılyonu, hız da 15.
ama sukur duzeılıyor,olsun muz vs de cok faydalıymıs havuc, nohut,yesıllık
Rabbım ınsallah saglıklı hayırlı evlatlar versın hepımze
olsun canım artar ınsallah, Allah yardımcımız olsun hepımızınBizim daha da düşük 2 milyon.. ben kac ay üzüldüm moralim inanılmaz bozuktu ama su anki doktorumuza güveniyorum bakalım..
Amiinn inşallah
Pazartesi gideceğim o zaman bi sorayım. Belki tecrübe eden vardır diye sorayım dedim teşekkürler cevap içinRahim filminden sonra korunma veriyorlar canim genelde ama korunma diyenlerde oluyor doktoruna danisman gerek
Benim topic tarihi eser olmuşSenin topicten çıktık hala devam ediyoruz bakalim
Sağdaki çizgi T çizgisiyse yumurtlama demek canım ortalama 1 güne de çatlarMerhabalar, mart ayı herkese uğurlu gelir inşallah.Ben de yaklaşık olarak 8 aydır hamile kalmak için uğraşıyor.Reglden sonra hemen yumurtlama geçenlerdenim.Ovulasyon testini bugün alabildim.Testim için fikrinizi almak istiyorum.Bu çatlama mi demek yumurtlama mi?