- 10 Nisan 2016
- 8.520
- 12.611
- 36
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.141
Merhaba canım.. güzel degerlendirmissin.. senin söylediğin folik asit hangisi bilmiyorum ama günlük 400mg olması lazım.. Omega almış olmam iyi dvitamine baktirdinmı.. yumurtlaman ve çatlama olduğuna göre şimdilik aslında aldığın bu takviyeler yeterli gibi.. tabi herhangi bir rahatsızlıgin varmı bilemedigim.icin anca bukadar soylebebilirim.. birde avocadoKızlar ben de sizlere danışmak istiyorum. Benim ilk ciddi denemem bu ay oldu. O da gün aşırı ilişki olarak değil de yumurtlamaya yakın ve yumurtlama günü ve çatlama günü olarak değerlendirdim. Yani bir adetten diğerine kadar düzenli ilişki olmadı açıkcası. Yaklaşık olarak ağustostan beri folicus diye folik asit kullanıyorum. Ama ilk deneme bu ay oldu diyebilirim. Bir omega 3 aldım onu kullanmaya başladım. Acaba folik asiti değiştirsem mi. Sizin önerebileceğiniz takviyeler var mıdır? Ya da bu deneme süreçleri ile ilgili tavsiyeleriniz var mı?
Testi mutlaka hergun 2 saat sıvı alımını kestikten sonra aynı saate yapman gerek.. bu saatler sabah 8 ila 10 öğlen 12 ila 17 ve akşam 20 ila 22 arasında yapılmalı sabah olan ilk idrarla yapılmamalı mutlaka ikinci veya ikinciden sonraki idrarla yapılmalıdir.. T çizgisi c çizgisi ile aynı koyulukta veya T daha koyu olursa Yumurtlama olmuş sonradan T silikleesirse çatlama olmuş demektolir bu günleri değerlendirmek önemlidir..Merhabalar, mart ayı herkese uğurlu gelir inşallah.Ben de yaklaşık olarak 8 aydır hamile kalmak için uğraşıyor.Reglden sonra hemen yumurtlama geçenlerdenim.Ovulasyon testini bugün alabildim.Testim için fikrinizi almak istiyorum.Bu çatlama mi demek yumurtlama mi?
İksinde değerlendirmen lazim en önemlisi çatlama yani siliklestigi gündürTeşekkür ederim.Daha önce bir kere daha kullanmıştım.Sadece koyu olduğu gün beraberlik olmuştu.Koyu olduğu günü mü yoksa siliklesmeye başladığı günü mü değerlendirmek daha önemli acaba
Teşekkür ederim,sıvı alımınına,saate dikkat etmedim maalesef gün içerisinde yaptım.Yarinkine mutlaka dikkat ederim.Insallah degerlendirebilirizTesti mutlaka hergun 2 saat sıvı alımını kestikten sonra aynı saate yapman gerek.. bu saatler sabah 8 ila 10 öğlen 12 ila 17 ve akşam 20 ila 22 arasında yapılmalı sabah olan ilk idrarla yapılmamalı mutlaka ikinci veya ikinciden sonraki idrarla yapılmalıdir.. T çizgisi c çizgisi ile aynı koyulukta veya T daha koyu olursa Yumurtlama olmuş sonradan T silikleesirse çatlama olmuş demektolir bu günleri değerlendirmek önemlidir..
Suanki görünüme göre Yumurtlama olmuş gibi buna pik diyoruz.. bugün mutlaka değerlendir ertesi gün de .
Rica ederimTeşekkür ederim,sıvı alımınına,saate dikkat etmedim maalesef gün içerisinde yaptım.Yarinkine mutlaka dikkat ederim.Insallah degerlendirebiliriz
1 gibi yaptım, öğle arasi kahvemi çayımı içtimRica ederim
Öğleden sonra olan saatler en iyisi sana hangsii uygunsa ozaman yap .. bugün kaçta yaptın testi ?
Ohhh afiyet olsun bifdaha öyle yapma1 gibi yaptım, öğle arasi kahvemi çayımı içtim
Ohhh afiyet olsun bifdaha öyle yapmaiki saat geçsin öyle..
Ozaman yarın 1 gibi yap yine ama iki saat önceden birşey içme en azindna bir buçuk saat hadi seni mi kiracam
Hadi inşallah bu ay hayırlısıyla bebiş haberini alırsınDün gece geç saatlerde değerlendirdik canım..Bugün değilde yarın düşünüyorum...Geçen ay yumurtlama çatlamada 3 gün üst üste değerlendirmiştik ama tutmadı
Küçük bir yerdi, alternatif yoktu. Şimdi orada yaşamıyorum zaten iyi bir hastane gittiğim yer. Hadi bakalım hepimiz için yine umut dolu bir ayTamam olur yaptırrsin .. bakalım dene bir olmadı yaparsın tekrardan busefer farklı bı yerde yaptir madem...
Süper süper erken olması da güzel ya beklemiyorsun en azındanBu ay erken oldu canım ya şaşırdımDün gece değerlendirmiştik iyi ki
Aynen öyle düşünüyorum canımSüper süper erken olması da güzel ya beklemiyorsun en azındaniyiki bu aralar arı gibi çalışın
Bebişim 2 saat önceden içme bitmiş olmalı ..Çorba çay su kahve yasak ..Ben öğle 3 te bitiriyorum sıvı alımını her gün 5 gibi yapıyorım testiyarın kahvemi erken icerim,evdeyim.Merakimdan dayanamadım isteyken.
Amin canimmmmmEvet evet kesinlikle, demekki ilaçların etkisi olmuşhayırlısıyla guzek haberi alırsın inşallah Allah kimsenin kucağını boş koymasin
Ben 500 ödüyorumCok ucuzmus muayene ücretleri neredi burasıbizim burda 180 den kapı açılıyor
Benimde geçen sene 550₺ di bu sene henüz gitmedimBen 500 ödüyorum400 Dü 500e çıkmış, tüm hepsi aynı parayı alıyor seçenek zaten çok az
Çok fazla ya, cidden abartıBenimde geçen sene 550₺ di bu sene henüz gitmedim
Evet ya gerçekten abartılı fazlaÇok fazla ya, cidden abartı10 gün içinde kontrol muayenesi de 250 tl
Toplam 750 TL tık diye gidiyor