Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben de sizlere danışmak istiyorum. Benim ilk ciddi denemem bu ay oldu. O da gün aşırı ilişki olarak değil de yumurtlamaya yakın ve yumurtlama günü ve çatlama günü olarak değerlendirdim. Yani bir adetten diğerine kadar düzenli ilişki olmadı açıkcası. Yaklaşık olarak ağustostan beri folicus diye folik asit kullanıyorum. Ama ilk deneme bu ay oldu diyebilirim. Bir omega 3 aldım onu kullanmaya başladım. Acaba folik asiti değiştirsem mi. Sizin önerebileceğiniz takviyeler var mıdır? Ya da bu deneme süreçleri ile ilgili tavsiyeleriniz var mı?
Merhaba canım.. güzel degerlendirmissin.. senin söylediğin folik asit hangisi bilmiyorum ama günlük 400mg olması lazım.. Omega almış olmam iyi dvitamine baktirdinmı.. yumurtlaman ve çatlama olduğuna göre şimdilik aslında aldığın bu takviyeler yeterli gibi.. tabi herhangi bir rahatsızlıgin varmı bilemedigim.icin anca bukadar soylebebilirim.. birde avocado 🥑 öneririm sana rahimde tutunmaya yardımcı da oluyor.. bat Nezamandi? İnşaallah Güzel haberlerini alırız 🥰🤲🏻

Merhabalar, mart ayı herkese uğurlu gelir inşallah.Ben de yaklaşık olarak 8 aydır hamile kalmak için uğraşıyor.Reglden sonra hemen yumurtlama geçenlerdenim.Ovulasyon testini bugün alabildim.Testim için fikrinizi almak istiyorum.Bu çatlama mi demek yumurtlama mi?
Testi mutlaka hergun 2 saat sıvı alımını kestikten sonra aynı saate yapman gerek.. bu saatler sabah 8 ila 10 öğlen 12 ila 17 ve akşam 20 ila 22 arasında yapılmalı sabah olan ilk idrarla yapılmamalı mutlaka ikinci veya ikinciden sonraki idrarla yapılmalıdir.. T çizgisi c çizgisi ile aynı koyulukta veya T daha koyu olursa Yumurtlama olmuş sonradan T silikleesirse çatlama olmuş demektolir bu günleri değerlendirmek önemlidir..

Suanki görünüme göre Yumurtlama olmuş gibi buna pik diyoruz.. bugün mutlaka değerlendir ertesi gün de .☺️

Teşekkür ederim.Daha önce bir kere daha kullanmıştım.Sadece koyu olduğu gün beraberlik olmuştu.Koyu olduğu günü mü yoksa siliklesmeye başladığı günü mü değerlendirmek daha önemli acaba
İksinde değerlendirmen lazim en önemlisi çatlama yani siliklestigi gündür

Testi mutlaka hergun 2 saat sıvı alımını kestikten sonra aynı saate yapman gerek.. bu saatler sabah 8 ila 10 öğlen 12 ila 17 ve akşam 20 ila 22 arasında yapılmalı sabah olan ilk idrarla yapılmamalı mutlaka ikinci veya ikinciden sonraki idrarla yapılmalıdir.. T çizgisi c çizgisi ile aynı koyulukta veya T daha koyu olursa Yumurtlama olmuş sonradan T silikleesirse çatlama olmuş demektolir bu günleri değerlendirmek önemlidir..

Suanki görünüme göre Yumurtlama olmuş gibi buna pik diyoruz.. bugün mutlaka değerlendir ertesi gün de .☺️
Teşekkür ederim,sıvı alımınına,saate dikkat etmedim maalesef gün içerisinde yaptım.Yarinkine mutlaka dikkat ederim.Insallah degerlendirebiliriz😊

Teşekkür ederim,sıvı alımınına,saate dikkat etmedim maalesef gün içerisinde yaptım.Yarinkine mutlaka dikkat ederim.Insallah degerlendirebiliriz😊
Rica ederim ☺️
Öğleden sonra olan saatler en iyisi sana hangsii uygunsa ozaman yap .. bugün kaçta yaptın testi ?

X