- 10 Nisan 2016
- 8.520
- 12.611
- 36
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.141
Merhaba canım.. güzel degerlendirmissin.. senin söylediğin folik asit hangisi bilmiyorum ama günlük 400mg olması lazım.. Omega almış olmam iyi dvitamine baktirdinmı.. yumurtlaman ve çatlama olduğuna göre şimdilik aslında aldığın bu takviyeler yeterli gibi.. tabi herhangi bir rahatsızlıgin varmı bilemedigim.icin anca bukadar soylebebilirim.. birde avocado öneririm sana rahimde tutunmaya yardımcı da oluyor.. bat Nezamandi? İnşaallah Güzel haberlerini alırızKızlar ben de sizlere danışmak istiyorum. Benim ilk ciddi denemem bu ay oldu. O da gün aşırı ilişki olarak değil de yumurtlamaya yakın ve yumurtlama günü ve çatlama günü olarak değerlendirdim. Yani bir adetten diğerine kadar düzenli ilişki olmadı açıkcası. Yaklaşık olarak ağustostan beri folicus diye folik asit kullanıyorum. Ama ilk deneme bu ay oldu diyebilirim. Bir omega 3 aldım onu kullanmaya başladım. Acaba folik asiti değiştirsem mi. Sizin önerebileceğiniz takviyeler var mıdır? Ya da bu deneme süreçleri ile ilgili tavsiyeleriniz var mı?