Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok tesekkur ederim. Peki yarin bir tık daha koyulasinca o günü degerlendirecekmiyim.
T çizgisi C ile aynı koyulukta hatta daha koyu olacak, bu pik demek.. yaklaşık bir gün sonra da çatlama oluyor ve t çizgisi tekrar silikleşiyor.. pik olduğunda ve çatlama olduğunda yaklaşık 3 gün değerlendirirsen spermin yumurtayı yakalama şansını arttırırsın canım..

Kızlar benim bu ayki yumurtlama testlerimde tam pik göremedim ama çatlama oldu. Yani ikinci çizgi kopkoyu olmasa da koyulaştı sonra çatladı. Resimlerini koyacağım bi bakar mısınız bunlar pik olmuş mu?
Bnmkide bu sekilde oluyordu hep ve bu sekilde cikarak hamile klmistim hatta biraz daha silikti

Evet evet kesinlikle, demekki ilaçların etkisi olmuş hayırlısıyla guzek haberi alırsın inşallah Allah kimsenin kucağını boş koymasin

Yarın yani reglin 10. günü mü hsg çekilecek? Regl biteli ne kadar gün oldu? O arada hiç ilişki olmadı mı? Gebelde biter bitmez çekiliyor da kuzum o yğzden sordum.
9 subat regl oldum cnm. 16sina tarih verdi aslinda, derslerim oldugu icin 18ine anlastik doktorla. Ogleden sonra cekinecegim. Ben de oyle biliyorum ama nette de 7-12 gun diye okudum. Illa 16sina gel demedi yani. Ama erken donemde olmasi gerekiyormus, rahim kalinligi ve yumurtalar acisindan. Bilmiyorum cnm, bugun kafam cok karisik. Evet 7 subattan bu yana hic iliski olmadi Gecen ay fazlaca olmustu film var zaten, radyasyon vs. Olmasa bile hassasiyet olur kesin bende, kapatirim kendimi, ilac da kullaniyorum diye bu ay istemiyorum zaten gebelik (hemen ilk atista da gebe kaliyoruz malum, dogurganligim ust seviyede ) Ben gozumu Nisana diktim, hayirlisi olsun bakalim. Cok cok gerginim su an, esimi hic goresim yok. Bu ayi boyle kapatiriz. Bikac daha deneyip sonra saldim cayira mevlam kayira. 40a gelmisim illa doguracam diye ugrasamayacagim bu yastan sonra, bunyem kaldirmiyor

İnsallaahh tertemis çıkar canım, hsg çekilirken ben çok korkmuştum ama sadece regl sancısı gbi bir sancım oldu ya, c kollu bir cihazdi uyanık çekildim, doktor korunmaya gerek yok demişti sende sorarsın yine
Tsk ederim cnm, insallah. Evet o cihazda sıkınti olmuyormus. Cihazi sormadim ama anestezili dediler. Demekki makina eski. Arastirmadim da ama icime hic sinmiyor. Kurbanlik koyun gibi hissediyorum, ugrasmadim dememek icin yaptiriyorum bakalim. Ama cok sıkıldım.

ah canım, olsun bakarsın hsg sonrası hemen hamıle kalırsın hıc bellı olmaz, olsun yaptır bende agustos ta yaptırmıstım kımse yaptır demedı ama ıcım ıcımı yıyordu ınsan bır sure sonra acba o mu var su mu var dıye dusunuyor,
haftaya salı gunude genetık bolumunden randevu aldım ınsallah yaparlarsa kan vercez esımle kromozom ve kan pıhtılasma ıcın test ıstıycem.

Reglimin 3.günü, doktordan çıktım şimdi. Geçen ayın verilerine bakıp kendi de şaşırdı. Olmaması için hiçbir sebep yok her şeye de bakılmış yumurtalar gayet iyi gelişiyor neden olmuyor diye üzüldü artık adam da. Dış gebelikten sonra hsg çekilmişti ama ben ondan şüpheliyim radyolog da yoktu o hastanede o sıralar, taa 2 ay sonra raporu yazmışlardı falan.. 1 ay daha deneyelim bakalım. Olmazsa tekrar rahim filmi istediğimi söyleyeceğim.

Arada bir nefes almak da lazim cnm. Gercekten uzun zamandir deneyenlerin sabrina ve motivasyonlarina hayranim. Allah cok da sabretmeye gerek kalmadan nasip etsin herkese.
amınnn canım benım, ben ıkı aydır asırı bıtkın hıssedıyorum hevesım gıttı mı dıyım ne dıyım bılmıyorum
dun arkadasım dogum yaptı cok yakın arkadasım aradım annesını falan sonra oturdum ağladım, Allahım hayırlısını versın ınsallah

Arada bir nefes almak da lazim cnm. Gercekten uzun zamandir deneyenlerin sabrina ve motivasyonlarina hayranim. Allah cok da sabretmeye gerek kalmadan nasip etsin herkese.
Nefes alıyoruz olmuyor, nefes almadan yapıyoruz yine olmuyor kuzum hsg den sonra kendi haline bırak bakalım inşallah vesile olur

Sifanin nereden ne zaman gelecegi belli olmaz cnm, iyi yapmissin. Insallah bi sorun cikmaz. Isteyen herkes icin dua ediyorum. Sorun esler de bile olsa surec hep kadinin uzerinde. Cok zor sureclerden gecenler var, sabrinizin mukafatini alirsiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…