- 12 Kasım 2021
- 3.516
- 4.333
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.041
T çizgisi C ile aynı koyulukta hatta daha koyu olacak, bu pik demek.. yaklaşık bir gün sonra da çatlama oluyor ve t çizgisi tekrar silikleşiyor.. pik olduğunda ve çatlama olduğunda yaklaşık 3 gün değerlendirirsen spermin yumurtayı yakalama şansını arttırırsın canım..Cok tesekkur ederim. Peki yarin bir tık daha koyulasinca o günü degerlendirecekmiyim.
Bnmkide bu sekilde oluyordu hep ve bu sekilde cikarak hamile klmistim hatta biraz daha siliktiKızlar benim bu ayki yumurtlama testlerimde tam pik göremedim ama çatlama oldu. Yani ikinci çizgi kopkoyu olmasa da koyulaştı sonra çatladı. Resimlerini koyacağım bi bakar mısınız bunlar pik olmuş mu?
Aminn canimm geçen sene yapmıştım yedi ay falan bıraktımAminnnRabbim inşallah bu ay yüzümüzü hayırlı bebek haberleriyle güldürsün inşallah ovülasyon takibi falan yapıyormusun sende
Genelde yumurtlama sonrası 14.15 gün içinde gebelik yok ise adet geliyorYumurtlama erken olunca adet tarihide erken mi olur bilgisi olan var mı
Evet evet kesinlikle, demekki ilaçların etkisi olmuşGecen ay tup bebek denemesinden döndüm canım.. Covit testim Pozitif cikinca olmadi yumurta toplama. Yumurta catlatma ıgnesini vurdugum aksam sonucum cikti. Nasil uzuldum anlatamam. O asamada gonal f femara merional vs. Kullandim.ilk hamileligimde de tup bebek denemesinden 3 ay sonra dogal yolla kalmistim ve doktorumda bu duruma ilaçlarla tetiklenmis yumurtalar demisti. Amh 0.13 le hemde. Demekki dedim ilaclarin etkisi hemen gecmiyor.
He anladım canım bu ay yumurtlamam 5 gün erken oldu oyüzden sordumGenelde yumurtlama sonrası 14.15 gün içinde gebelik yok ise adet geliyor
Hayırlısı bu ay olur inşallahAminn canimm geçen sene yapmıştım yedi ay falan bıraktımbu sene aldım yine başladım
Ay sevindim inşallah benim de olurBnmkide bu sekilde oluyordu hep ve bu sekilde cikarak hamile klmistim hatta biraz daha silikti
Amiiin canım inşallaahHayırlı Cumalar kızlarRabbim bugün bebiş dualarımızı kabul etsin. İsteyenlerin kucağını doldursun inşallah
9 subat regl oldum cnm. 16sina tarih verdi aslinda, derslerim oldugu icin 18ine anlastik doktorla. Ogleden sonra cekinecegim. Ben de oyle biliyorum ama nette de 7-12 gun diye okudum. Illa 16sina gel demedi yani. Ama erken donemde olmasi gerekiyormus, rahim kalinligi ve yumurtalar acisindan. Bilmiyorum cnm, bugun kafam cok karisik. Evet 7 subattan bu yana hic iliski olmadiYarın yani reglin 10. günü mü hsg çekilecek? Regl biteli ne kadar gün oldu? O arada hiç ilişki olmadı mı? Gebelde biter bitmez çekiliyor da kuzum o yğzden sordum.
Insallaahh tatlımHayırlısı bu ay olur inşallah
Tsk ederim cnm, insallah. Evet o cihazda sıkınti olmuyormus. Cihazi sormadim ama anestezili dediler. Demekki makina eski. Arastirmadim da ama icime hic sinmiyor. Kurbanlik koyun gibi hissediyorum, ugrasmadim dememek icin yaptiriyorum bakalim. Ama cok sıkıldım.İnsallaahh tertemis çıkar canım, hsg çekilirken ben çok korkmuştum ama sadece regl sancısı gbi bir sancım oldu ya, c kollu bir cihazdi uyanık çekildim, doktor korunmaya gerek yok demişti sende sorarsın yine
ah canım, olsun bakarsın hsg sonrası hemen hamıle kalırsın hıc bellı olmaz, olsun yaptır bende agustos ta yaptırmıstım kımse yaptır demedı ama ıcım ıcımı yıyordu ınsan bır sure sonra acba o mu var su mu var dıye dusunuyor,Tsk ederim cnm, insallah. Evet o cihazda sıkınti olmuyormus. Cihazi sormadim ama anestezili dediler. Demekki makina eski. Arastirmadim da ama icime hic sinmiyor. Kurbanlik koyun gibi hissediyorum, ugrasmadim dememek icin yaptiriyorum bakalim. Ama cok sıkıldım.
Arada bir nefes almak da lazim cnm. Gercekten uzun zamandir deneyenlerin sabrina ve motivasyonlarina hayranim. Allah cok da sabretmeye gerek kalmadan nasip etsin herkese.Bende bu ay ilaçlar kullanıcam sanırım yarın tahlillerde sonra bakalım banada bu ay umut görünmüyor
amınnn canım benım, ben ıkı aydır asırı bıtkın hıssedıyorum hevesım gıttı mı dıyım ne dıyım bılmıyorumArada bir nefes almak da lazim cnm. Gercekten uzun zamandir deneyenlerin sabrina ve motivasyonlarina hayranim. Allah cok da sabretmeye gerek kalmadan nasip etsin herkese.
Nefes alıyoruz olmuyor, nefes almadan yapıyoruz yine olmuyor kuzumArada bir nefes almak da lazim cnm. Gercekten uzun zamandir deneyenlerin sabrina ve motivasyonlarina hayranim. Allah cok da sabretmeye gerek kalmadan nasip etsin herkese.
Sifanin nereden ne zaman gelecegi belli olmaz cnm, iyi yapmissin. Insallah bi sorun cikmaz. Isteyen herkes icin dua ediyorum. Sorun esler de bile olsa surec hep kadinin uzerinde. Cok zor sureclerden gecenler var, sabrinizin mukafatini alirsiniz insallahah canım, olsun bakarsın hsg sonrası hemen hamıle kalırsın hıc bellı olmaz, olsun yaptır bende agustos ta yaptırmıstım kımse yaptır demedı ama ıcım ıcımı yıyordu ınsan bır sure sonra acba o mu var su mu var dıye dusunuyor,
haftaya salı gunude genetık bolumunden randevu aldım ınsallah yaparlarsa kan vercez esımle kromozom ve kan pıhtılasma ıcın test ıstıycem.