Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim bitanem benim içimden bi ses bu ay bişeyler olucak gibi geliyor rabbimin izniyle
Sende durumlar nedir ?
İnşallah Rabbim hatırla sağlıkla nasıp etsin
Bizde üç yıllık evlilik süreci iki seneyi geçti bebiş çalışmaları iki negatif aşılamam var Kasım ve Aralık aylarında. Biri kimyasal oldu, şuan beklemedeyiz, eşimde sperm hız ve sayı düşüktü oda yedi ay oldu tedvsi kürler vs, baya düzeldi, inşallah nasip olur hayırlısıyla hepimize

Aminnn Rabbim inşallah bu ay yüzümüzü hayırlı bebek haberleriyle güldürsün inşallah ovülasyon takibi falan yapıyormusun sende

Valla bende de yok nisan grubunu bekliyorum yumurta evresini annemlerin yaninda geciriyorum çünkü

AA cidden mi? Adetler düzenli mi peki?
Kız o uygulamalar tırt olmuyor testle takip en iyisi doktor bile öneriyor testi uygulama güvenme diyorlar sen hmn test al bn birgebenin günlüğü sayfasından alıyorum instgramda tescilli bir test yanıltmıyor

Sana tavsiyem ters rahimliler diz dirsek pozisyon da değerlendirin deniliyor aman diyim bunu atlama

Hadi inşallah yane kullanıyorsun kuzum
Gecen ay tup bebek denemesinden döndüm canım.. Covit testim Pozitif cikinca olmadi yumurta toplama. Yumurta catlatma ıgnesini vurdugum aksam sonucum cikti. Nasil uzuldum anlatamam. O asamada gonal f femara merional vs. Kullandim.ilk hamileligimde de tup bebek denemesinden 3 ay sonra dogal yolla kalmistim ve doktorumda bu duruma ilaçlarla tetiklenmis yumurtalar demisti. Amh 0.13 le hemde. Demekki dedim ilaclarin etkisi hemen gecmiyor.
Hadi inşallah yane kullanıyorsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…