- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.061
evet ınsallaahh sorun cıkmazda, aynen bende hepımıze dua edıyorum canı gonulden,Sifanin nereden ne zaman gelecegi belli olmaz cnm, iyi yapmissin. Insallah bi sorun cikmaz. Isteyen herkes icin dua ediyorum. Sorun esler de bile olsa surec hep kadinin uzerinde. Cok zor sureclerden gecenler var, sabrinizin mukafatini alirsiniz insallah
canım rahim filmini anestezili mi çekindin..Ben hiç yaptırmadım daha yorumları okuyunca korkmaya başladım çok ağrı oluyor anestezili isteyin diyenReglimin 3.günü, doktordan çıktım şimdi. Geçen ayın verilerine bakıp kendi de şaşırdı. Olmaması için hiçbir sebep yok her şeye de bakılmış yumurtalar gayet iyi gelişiyor neden olmuyor diye üzüldü artık adam da. Dış gebelikten sonra hsg çekilmişti ama ben ondan şüpheliyim radyolog da yoktu o hastanede o sıralar, taa 2 ay sonra raporu yazmışlardı falan.. 1 ay daha deneyelim bakalım. Olmazsa tekrar rahim filmi istediğimi söyleyeceğim.
canım nerede oturyosun bılmıyorum aama yaptırısan c kollu cıhaz dıye ozellıkle ara ve bul anestezısız oluyor ve sadece adet sancısı oluyor hafıften, ıstanbulda şişli echomar bu konuda cok ıyıcanım rahim filmini anestezili mi çekindin..Ben hiç yaptırmadım daha yorumları okuyunca korkmaya başladım çok ağrı oluyor anestezili isteyin diyen
Nefes alıyoruz olmuyor, nefes almadan yapıyoruz yine olmuyor kuzumhsg den sonra kendi haline bırak bakalım inşallah vesile olur
hayırlı cumalar kuzum amınnnnnHayırlı Cumalar kızlarRabbim bugün bebiş dualarımızı kabul etsin. İsteyenlerin kucağını doldursun inşallah
Hormon tahlili mi yaptirdin cnm. Hsgyi birkac kez cektiren ben de duydum. Bu tupler oyle hemen kapanan bisey mi ya. Surekli mi yaptirmak gerekiyor. Saglik sektorunde şu isler ozensiz yapildi mi, dayanamiyorum. Cocuk oyuncagi mi bu.Reglimin 3.günü, doktordan çıktım şimdi. Geçen ayın verilerine bakıp kendi de şaşırdı. Olmaması için hiçbir sebep yok her şeye de bakılmış yumurtalar gayet iyi gelişiyor neden olmuyor diye üzüldü artık adam da. Dış gebelikten sonra hsg çekilmişti ama ben ondan şüpheliyim radyolog da yoktu o hastanede o sıralar, taa 2 ay sonra raporu yazmışlardı falan.. 1 ay daha deneyelim bakalım. Olmazsa tekrar rahim filmi istediğimi söyleyeceğim.
6 ayda bır cektıren var evet bnde goruyorum,Hormon tahlili mi yaptirdin cnm. Hsgyi birkac kez cektiren ben de duydum. Bu tupler oyle hemen kapanan bisey mi ya. Surekli mi yaptirmak gerekiyor. Saglik sektorunde şu isler ozensiz yapildi mi, dayanamiyorum. Cocuk oyuncagi mi bu.
Ankaradayım canım. Burda hangi hastanede var ki. C kol ne demek tatlım ?canım nerede oturyosun bılmıyorum aama yaptırısan c kollu cıhaz dıye ozellıkle ara ve bul anestezısız oluyor ve sadece adet sancısı oluyor hafıften, ıstanbulda şişli echomar bu konuda cok ıyı
ordada mutlaka vardır, sanırım cıhazın adı oyle gecıyor c kollu cıhazınız varmı hsg hangı makıne ıle cekılıyor dersenız sanırım anlarlarAnkaradayım canım. Burda hangi hastanede var ki. C kol ne demek tatlım ?
C Kollu Röntgen Cihazıyla Ağrısız Rahim Filmi HSG ..Ankaradayım canım. Burda hangi hastanede var ki. C kol ne demek tatlım ?
Tamam canım çok teşekkürler bi araştırayımordada mutlaka vardır, sanırım cıhazın adı oyle gecıyor c kollu cıhazınız varmı hsg hangı makıne ıle cekılıyor dersenız sanırım anlarlar
rıca ederım kuzummTamam canım çok teşekkürler bi araştırayım
Ben Ocak topiğinden Şubata sonra Marta geldim6 Mart eskiler burdaymiş yav
Ben en son Kasım da bırakmışım vedalasmisimBen Ocak topiğinden Şubata sonra Marta geldim
Amin canım tabi ki doktordan çıktım sonuçları bekliyorum bakalım ne olucakArada bir nefes almak da lazim cnm. Gercekten uzun zamandir deneyenlerin sabrina ve motivasyonlarina hayranim. Allah cok da sabretmeye gerek kalmadan nasip etsin herkese.
Canım hayırdır ne sonucu?Amin canım tabi ki doktordan çıktım sonuçları bekliyorum bakalım ne olucak
Baş dönmesi mide bulantısı kusma diş ağrısı falan geçmeyince hastaneye geldim canım,hamilelik testi falan yaptı onun sonuçlarını bekliyorumCanım hayırdır ne sonucu?
Tamam canım inş kötü bir durum çıkmazBaş dönmesi mide bulantısı kusma diş ağrısı falan geçmeyince hastaneye geldim canım,hamilelik testi falan yaptı onun sonuçlarını bekliyorum
İnşallah canım bakalım artıkTamam canım inş kötü bir durum çıkmaz