Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet ınsallaahh sorun cıkmazda, aynen bende hepımıze dua edıyorum canı gonulden,
aynen hersey kadın uzerınden gecıyor kesınlıkle, amınnnn ınsallaaahhh canım

canım rahim filmini anestezili mi çekindin..Ben hiç yaptırmadım daha yorumları okuyunca korkmaya başladım çok ağrı oluyor anestezili isteyin diyen

canım rahim filmini anestezili mi çekindin..Ben hiç yaptırmadım daha yorumları okuyunca korkmaya başladım çok ağrı oluyor anestezili isteyin diyen
canım nerede oturyosun bılmıyorum aama yaptırısan c kollu cıhaz dıye ozellıkle ara ve bul anestezısız oluyor ve sadece adet sancısı oluyor hafıften, ıstanbulda şişli echomar bu konuda cok ıyı

Nefes alıyoruz olmuyor, nefes almadan yapıyoruz yine olmuyor kuzum hsg den sonra kendi haline bırak bakalım inşallah vesile olur
Dogru soyledin valla. Gecen ay ne cok calistik, bu ay parmagimi kipirdatasim yok. Oyle de yok, boyle de yok. Nasipse bir kivilcima bakar Degilse gece gunduz ugras nafile

Hormon tahlili mi yaptirdin cnm. Hsgyi birkac kez cektiren ben de duydum. Bu tupler oyle hemen kapanan bisey mi ya. Surekli mi yaptirmak gerekiyor. Saglik sektorunde şu isler ozensiz yapildi mi, dayanamiyorum. Cocuk oyuncagi mi bu.

canım nerede oturyosun bılmıyorum aama yaptırısan c kollu cıhaz dıye ozellıkle ara ve bul anestezısız oluyor ve sadece adet sancısı oluyor hafıften, ıstanbulda şişli echomar bu konuda cok ıyı
Ankaradayım canım. Burda hangi hastanede var ki. C kol ne demek tatlım ?

Arada bir nefes almak da lazim cnm. Gercekten uzun zamandir deneyenlerin sabrina ve motivasyonlarina hayranim. Allah cok da sabretmeye gerek kalmadan nasip etsin herkese.
Amin canım tabi ki doktordan çıktım sonuçları bekliyorum bakalım ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…