- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.021
Cok tesekkur ederim. Peki yarin bir tık daha koyulasinca o günü degerlendirecekmiyim.Merhaba, daha yumurtlamamışsın, ama iki üç gün içinde pik olacak belli ki, koyulaşmaya başlamış canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim. Peki yarin bir tık daha koyulasinca o günü degerlendirecekmiyim.Merhaba, daha yumurtlamamışsın, ama iki üç gün içinde pik olacak belli ki, koyulaşmaya başlamış canım
Ay insallah canim ya. Yumurtalama olmuyordu bende ama sanirim ilaçların etkisi diye dusunuyorum.Devam canım yumurtlama.iki güne.olur sanırım koyulasiyor
Ohh içim rahatladı sağ ol canım şu an regl oluyorum, istiyorum ki hemen bitsin de yumurta takibine başlayayım test yapmak hobi oldu artıkBazen çok kopkoyu çıkmıyor ya gördüm bu formda, ama seninki koyu baya siliklesmis çatlamış görünüyor
Hadi inşallah yane kullanıyorsun kuzumAy insallah canim ya. Yumurtalama olmuyordu bende ama sanirim ilaçların etkisi diye dusunuyorum.
Evet yaa gerçekten öyleOhh içim rahatladı sağ ol canım şu an regl oluyorum, istiyorum ki hemen bitsin de yumurta takibine başlayayım test yapmak hobi oldu artık
Siliklesmis canım dün pik miydi? Öyle ise çatlamış görünüyorEki Görüntüle 3008864
Testte Bu şekilde gördükten sonrada çatlama olmuş diyip değerlendirdim sizcede olmuşmudur çatlama
Evet canım pikti bugün yaptığımda böyle çıktı değerlendirdim fakat şimdi tekrar yaptığımda t çizgisi komple kaybolmuştu acaba şimdi mi çatladı dedimSiliklesmis canım dün pik miydi? Öyle ise çatlamış görünüyor
Çatlamış kuzumm yarında değerlendir bnceEvet canım pikti bugün yaptığımda böyle çıktı değerlendirdim fakat şimdi tekrar yaptığımda t çizgisi komple kaybolmuştu acaba şimdi mi çatladı dedim
Çok teşekkür ederim bitanem benim içimden bi ses bu ay bişeyler olucak gibi geliyor rabbimin izniyleÇatlamış kuzumm yarında değerlendir bnce
İnşallah Rabbim hatırla sağlıkla nasıp etsinÇok teşekkür ederim bitanem benim içimden bi ses bu ay bişeyler olucak gibi geliyor rabbimin izniyle
Sende durumlar nedir ?
Genelde koyulasiyor ve pik oluyor canımOvulasyon un git gide koyulasmasi yumurtlama olup piki kesin görecegim anlamina gelmiyor degil mi?
Aminnn Rabbim inşallah bu ay yüzümüzü hayırlı bebek haberleriyle güldürsün inşallah ovülasyon takibi falan yapıyormusun sendeİnşallah Rabbim hatırla sağlıkla nasıp etsin
Bizde üç yıllık evlilik süreci iki seneyi geçti bebiş çalışmaları iki negatif aşılamam var Kasım ve Aralık aylarında. Biri kimyasal oldu, şuan beklemedeyiz, eşimde sperm hız ve sayı düşüktü oda yedi ay oldu tedvsi kürler vs, baya düzeldi, inşallah nasip olur hayırlısıyla hepimize
Ben sürekli alttan muayene oluyorum ama acimiyo hiçBu süreçte alttan muayene çok oluyor mu çok acıyor da
Valla bende de yok nisan grubunu bekliyorum yumurta evresini annemlerin yaninda geciriyorum çünküYarin tuplere bakilacak benim de, gerginim biraz. Dongunun 10.gunu. Bu ay daha calismaya baslamadik, birkac gun de filmden dolayi yanasmam ben. Zaten antibiyotik kullaniyorum, muhtemelen bi sure daha kullanmam gerekecek. Yani bu aydan hayir yok bana. Nisan grubu acilsa da usulca oraya gecsem
Değerlendir ama teste devam etEki Görüntüle 3007365
Kızlar birileri beni aydınlatabilir mi yumurtlama olmuşmudur
Kız o uygulamalar tırt olmuyor testle takip en iyisi doktor bile öneriyor testi uygulama güvenme diyorlar sen hmn test al bn birgebenin günlüğü sayfasından alıyorum instgramda tescilli bir test yanıltmıyorAA cidden mi? Adetler düzenli mi peki?
Sana tavsiyem ters rahimliler diz dirsek pozisyon da değerlendirin deniliyor aman diyim bunu atlamakızlar merhabalar şubattan geliyorum bu ayda olmadı bir arkadaş Hacettepede bir doktor önermişti ona gittim 4 gün oldu klomen verdi çikolata kistim kalınlığı çok artmış 10mm olmuş bundan dolayıda rahmim ters dönmüş şu an ters yani
Klomen kullanırken ovulasyon takibi yapıyormuydunuz ???????
Gecen ay tup bebek denemesinden döndüm canım.. Covit testim Pozitif cikinca olmadi yumurta toplama. Yumurta catlatma ıgnesini vurdugum aksam sonucum cikti. Nasil uzuldum anlatamam. O asamada gonal f femara merional vs. Kullandim.ilk hamileligimde de tup bebek denemesinden 3 ay sonra dogal yolla kalmistim ve doktorumda bu duruma ilaçlarla tetiklenmis yumurtalar demisti. Amh 0.13 le hemde. Demekki dedim ilaclarin etkisi hemen gecmiyor.Hadi inşallah yane kullanıyorsun kuzum
Hadi inşallah yane kullanıyorsun kuzum