- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.001
Hoşgeldin canım inşallah bu ay hayırlı haberler alırız da veririzdeBende söyle kenardan kenardan geleyim bu topiğe :) 18 Mart
Aynen öyle stres yapmamak lazım akışına bırakıyoruzİnşallah geçen ay 1 gafta geç adet oldum ve çamur akıntım oldu. Bu ay artık salıcam olurda olur Ovülasyon testi de yapmıcam
Yarin tuplere bakilacak benim de, gerginim biraz. Dongunun 10.gunu. Bu ay daha calismaya baslamadik, birkac gun de filmden dolayi yanasmam ben. Zaten antibiyotik kullaniyorum, muhtemelen bi sure daha kullanmam gerekecek. Yani bu aydan hayir yok bana. Nisan grubu acilsa da usulca oraya gecsemNapıyorsunuz kızlar durumlarının nasıl,ben yardım hastaneye gidiyorum bakalım ne diyecek
Yaa ne diyorsunSelam herkese, sabah silik çift çizgiyi görüp öğlen regl olup mart topiğine geldimbeni de ekleyebilir misiniz bat 17 mart
Yok öyle bişey izin vermiyorum gidemezsinYarin tuplere bakilacak benim de, gerginim biraz. Dongunun 10.gunu. Bu ay daha calismaya baslamadik, birkac gun de filmden dolayi yanasmam ben. Zaten antibiyotik kullaniyorum, muhtemelen bi sure daha kullanmam gerekecek. Yani bu aydan hayir yok bana. Nisan grubu acilsa da usulca oraya gecsem
Yarın yani reglin 10. günü mü hsg çekilecek? Regl biteli ne kadar gün oldu? O arada hiç ilişki olmadı mı? Gebelde biter bitmez çekiliyor da kuzum o yğzden sordum.Yarin tuplere bakilacak benim de, gerginim biraz. Dongunun 10.gunu. Bu ay daha calismaya baslamadik, birkac gun de filmden dolayi yanasmam ben. Zaten antibiyotik kullaniyorum, muhtemelen bi sure daha kullanmam gerekecek. Yani bu aydan hayir yok bana. Nisan grubu acilsa da usulca oraya gecsem
Bu süreçte alttan muayene çok oluyor mu çok acıyor daEvet doktor yazıyo canım tedavi sürecinde verdiği ilaçlar bunlar
Valla sorma sorma, ümitlenmiştim bayaYaa ne diyorsunbu testler bizi kalpten götürecek.. hangi markaydı kuzum silik gösteren test??
Hoşgeldin bu arada.. bu ay koyu koyu çizgiler görürsün inşallah
İnsallaahh tertemis çıkar canım, hsg çekilirken ben çok korkmuştum ama sadece regl sancısı gbi bir sancım oldu ya, c kollu bir cihazdi uyanık çekildim, doktor korunmaya gerek yok demişti sende sorarsın yineYarin tuplere bakilacak benim de, gerginim biraz. Dongunun 10.gunu. Bu ay daha calismaya baslamadik, birkac gun de filmden dolayi yanasmam ben. Zaten antibiyotik kullaniyorum, muhtemelen bi sure daha kullanmam gerekecek. Yani bu aydan hayir yok bana. Nisan grubu acilsa da usulca oraya gecsem
Bende bu ay ilaçlar kullanıcam sanırım yarın tahlillerde sonra bakalım banada bu ay umut görünmüyorYarin tuplere bakilacak benim de, gerginim biraz. Dongunun 10.gunu. Bu ay daha calismaya baslamadik, birkac gun de filmden dolayi yanasmam ben. Zaten antibiyotik kullaniyorum, muhtemelen bi sure daha kullanmam gerekecek. Yani bu aydan hayir yok bana. Nisan grubu acilsa da usulca oraya gecsem
Merhaba, daha yumurtlamamışsın, ama iki üç gün içinde pik olacak belli ki, koyulaşmaya başlamış canımKizlar merhababen ovulasyon testlerine basladim. Resmini ekleyeceğim adetin 6. Gunu regli bitişi basladim. Bugun 11.gunu.bu durumda yumurtlamamis oluyorum henuz degilmi. Beni bi aydinlatirmisiniz
Devam canım yumurtlama.iki güne.olur sanırım koyulasiyorKizlar merhababen ovulasyon testlerine basladim. Resmini ekleyeceğim adetin 6. Gunu regli bitişi basladim. Bugun 11.gunu.bu durumda yumurtlamamis oluyorum henuz degilmi. Beni bi aydinlatirmisiniz
Canım sanki üçüncü test koyu yumurtalama olmuş görünüyorKızlar benim bu ayki yumurtlama testlerimde tam pik göremedim ama çatlama oldu. Yani ikinci çizgi kopkoyu olmasa da koyulaştı sonra çatladı. Resimlerini koyacağım bi bakar mısınız bunlar pik olmuş mu?
Sağ ol canım dedim acaba yumurtalama oldu sanıp ben yanlış mı değerlendirdimCanım sanki üçüncü test koyu yumurtalama olmuş görünüyor
Bazen çok kopkoyu çıkmıyor ya gördüm bu formda, ama seninki koyu baya siliklesmis çatlamış görünüyorSağ ol canım dedim acaba yumurtalama oldu sanıp ben yanlış mı değerlendirdim