Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Napıyorsunuz kızlar durumlarının nasıl,ben yardım hastaneye gidiyorum bakalım ne diyecek

İnşallah geçen ay 1 gafta geç adet oldum ve çamur akıntım oldu. Bu ay artık salıcam olurda olur Ovülasyon testi de yapmıcam

İnşallah geçen ay 1 gafta geç adet oldum ve çamur akıntım oldu. Bu ay artık salıcam olurda olur Ovülasyon testi de yapmıcam
Aynen öyle stres yapmamak lazım akışına bırakıyoruz

Napıyorsunuz kızlar durumlarının nasıl,ben yardım hastaneye gidiyorum bakalım ne diyecek
Yarin tuplere bakilacak benim de, gerginim biraz. Dongunun 10.gunu. Bu ay daha calismaya baslamadik, birkac gun de filmden dolayi yanasmam ben. Zaten antibiyotik kullaniyorum, muhtemelen bi sure daha kullanmam gerekecek. Yani bu aydan hayir yok bana. Nisan grubu acilsa da usulca oraya gecsem

Selam herkese, sabah silik çift çizgiyi görüp öğlen regl olup mart topiğine geldim beni de ekleyebilir misiniz bat 17 mart
Yaa ne diyorsun bu testler bizi kalpten götürecek.. hangi markaydı kuzum silik gösteren test??
Hoşgeldin bu arada.. bu ay koyu koyu çizgiler görürsün inşallah

Yok öyle bişey izin vermiyorum gidemezsin

Yarın yani reglin 10. günü mü hsg çekilecek? Regl biteli ne kadar gün oldu? O arada hiç ilişki olmadı mı? Gebelde biter bitmez çekiliyor da kuzum o yğzden sordum.

Yaa ne diyorsun bu testler bizi kalpten götürecek.. hangi markaydı kuzum silik gösteren test??
Hoşgeldin bu arada.. bu ay koyu koyu çizgiler görürsün inşallah
Valla sorma sorma, ümitlenmiştim baya canım predictor marka erken gebelik testi yapmıştım ama sanırım bu erken gebelik testleri çok yanıltıyor inşallah canım hepimiz bu ay çift çizgileri görürüz

İnsallaahh tertemis çıkar canım, hsg çekilirken ben çok korkmuştum ama sadece regl sancısı gbi bir sancım oldu ya, c kollu bir cihazdi uyanık çekildim, doktor korunmaya gerek yok demişti sende sorarsın yine

Bende bu ay ilaçlar kullanıcam sanırım yarın tahlillerde sonra bakalım banada bu ay umut görünmüyor

Kizlar merhaba ben ovulasyon testlerine basladim. Resmini ekleyeceğim adetin 6. Gunu regli bitişi basladim. Bugun 11.gunu.bu durumda yumurtlamamis oluyorum henuz degilmi. Beni bi aydinlatirmisiniz

Eklentiler

• IMG_20220217_222234.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 64
Kizlar merhaba ben ovulasyon testlerine basladim. Resmini ekleyeceğim adetin 6. Gunu regli bitişi basladim. Bugun 11.gunu.bu durumda yumurtlamamis oluyorum henuz degilmi. Beni bi aydinlatirmisiniz
Merhaba, daha yumurtlamamışsın, ama iki üç gün içinde pik olacak belli ki, koyulaşmaya başlamış canım

Kızlar benim bu ayki yumurtlama testlerimde tam pik göremedim ama çatlama oldu. Yani ikinci çizgi kopkoyu olmasa da koyulaştı sonra çatladı. Resimlerini koyacağım bi bakar mısınız bunlar pik olmuş mu?

Eklentiler

• 377109.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar benim bu ayki yumurtlama testlerimde tam pik göremedim ama çatlama oldu. Yani ikinci çizgi kopkoyu olmasa da koyulaştı sonra çatladı. Resimlerini koyacağım bi bakar mısınız bunlar pik olmuş mu?
Canım sanki üçüncü test koyu yumurtalama olmuş görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…