- 31 Ekim 2021
- 102
- 35
- 33
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
Merhaba nasıl oluyor bu iğne ve ilaçlar ben de kullanmak istiyorum ama doktordan mi isteyecegim bilmiyorumBen klomen +çatlatma iğnesi ve sonrasında progestan kullanmıştım o ay çok yoğun ve pıhtılı olmustu
amiiin canım inşallahAynen öyle bı sebep olsa tedaviye gidersin ama sebepsiz olunca dusunmuyo degil insanRabbim ol der ve olur insaAllah sabır bol bol dua
evet o sekılde de var, onu doktor kontrol eder artık ınsallaahh hayırlısıyla olsunburda çatlatma iğnesi kullanıp hamile kalan var ama . hatta yumurta 18 mm iken veriyorlar. eee belki kendi çatlayacaktı ama beklemeden vermişler. hayırlısı artık
klomen yumurtlama için mi çatlama için mi kullanılıyo ben anlamadım doktor birşeyler anlattı ama nasıl kullanacağımı anladım sadece neye faydalı yumurta iyi gelişsin diye mi çatlasın diye mievet o sekılde de var, onu doktor kontrol eder artık ınsallaahh hayırlısıyla olsun
Canım çıktın mı doktordan ? Nedir sonuç :)Hadi hayırlısı bakalım zaten akıntıdan anliyom ben şuan yumurtlama akıntısı başladı benim bakalım doktor ne diyecek
Teşekkürler canımBen Ankarayı bilmiyorum ama doktortakvimi diye bi site var oraya Ankara kadın dogum yazarsan iyi yorum alanlar cıkar canım
Hacettepede hangi doktor canım.? Hacettepe ye mi başlasam acaba? orası Mhrs den randevuya çıkmıyor öyle biliyorum. Randevuyu nasıl alıyoruz canımben ankaradayım hem medikal park hemde Hacettepeye gidiyorum
Özellikle hacettepeden memnunum işim hızlansın diye özelede gidiyorum
Klomenı ben asılamamda kullanmıstım yumurta gelıstırıcı canım buyuyunce yeterınce catlatma ıgnesı vermıstıklomen yumurtlama için mi çatlama için mi kullanılıyo ben anlamadım doktor birşeyler anlattı ama nasıl kullanacağımı anladım sadece neye faydalı yumurta iyi gelişsin diye mi çatlasın diye mi
Şubat topiğinide takip ediyordum gördüm seni canım. Bir çok kişi pozitif orada ne güzel :)) ama üzülmek yok Mart ayı hepimize uğurlu gelecek Allah'ın izniyleSelam herkese, sabah silik çift çizgiyi görüp öğlen regl olup mart topiğine geldimbeni de ekleyebilir misiniz bat 17 mart
Evet sabah ben de umutlanmıştım ama hayırlısı olsun artık :) inşallah canım mart ayında güzel haberler alırızŞubat topiğinide takip ediyordum gördüm seni canım. Bir çok kişi pozitif orada ne güzel :)) ama üzülmek yok Mart ayı hepimize uğurlu gelecek Allah'ın izniyle
Sag tarafta iki yumurtam var biri 16 diğeri 14 mm sol tarafta da var bitane 18 mm ovitrelle verdi ama iki gün daha bekle öyle vurul dedi yani cumartesi çatlatma iğnesi vurulucam gerisi Allah kerimCanım çıktın mı doktordan ? Nedir sonuç :)
Evet doktor yazıyo canım tedavi sürecinde verdiği ilaçlar bunlarMerhaba nasıl oluyor bu iğne ve ilaçlar ben de kullanmak istiyorum ama doktordan mi isteyecegim bilmiyorum
Ben orda tüp bebek tedavisi görüyorum tüp bebekteki Dr çok ilgililer özel hastane gibi resmen ama poliklinik Dr bilmiyorum hiç canımKızlar peki Ankara Etlik Zübeyde hanım Doğum Hastanesinde iyi bir kadın doğumcu var mı? Daha önce giden tavsiye edebileceğiniz. Bu ayda olmazsa tüm kontrolleri orda yaptırmak istiyorum çünkü
çatlama için havucun iyi geldiği söyleniyor araştır istersenKızlar bişey sorucam aslında benim yumurtalarim büyüyo fakat catlamada sorun oluyo çatlatma için iğnenin yanı sıra bitkisel tavsiyeleriniz varmı doktora sordum kullanabilrsin bitkisel dedi hatta dedi bı hastam incir kürü ile hamile kalmış dedi ama çatlatma için ne yapabilirim
Beni de yazar mısın BAT:19.03.22 canım dün gördüm bende kırmızılarıHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
havuç canım, saracoglunun kurune bakabılırsın ınternettenKızlar bişey sorucam aslında benim yumurtalarim büyüyo fakat catlamada sorun oluyo çatlatma için iğnenin yanı sıra bitkisel tavsiyeleriniz varmı doktora sordum kullanabilrsin bitkisel dedi hatta dedi bı hastam incir kürü ile hamile kalmış dedi ama çatlatma için ne yapabilirim
Evet sabah ben de umutlanmıştım ama hayırlısı olsun artık :) inşallah canım mart ayında güzel haberler alırız
Amin canım güzel çıkıcak Allah'ın izniyle :)Beni de yazar mısın BAT:19.03.22 canım dün gördüm bende kırmızılarıpazartesi tekrar doktoruma gidicem ama yarın ya da cumartesi FSH,LH, İNSÜLİN,PROLAKTİN,TSH VE AMH testi vericem inşallah sonuçlarım temiz çıkar lütfen dua edin İnşallah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder