- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
yok canım idrar testlerim ilk defa poztfiç çıkmıştı. gecikmem duphaston la alaksı yok . onu gecikme oldugu için söktürücü olarak verdi doktor bittiktem 2 3 gün sonra olurum her haldeBen de Femara ve duphaston kullandım ve sanırım duphastondan dolayı 4 gün gecikti reglim. Ondandır senin de yani merak etme. Ben de 3 gün gecikmeyle kan verdiğimde 2.7 çıktı HCG ama değere takılma kimyasal falan değildir. Bende defalarca bu değerler çıktı hep negatifti
Evet ama ultrasonda bakıyor pco görünümü yok hormonlar temiz. Kaç doktora gittiyse pko yok diyor. Zaten son 2 senedir adetlerim düzensiz ondan önce günü gününe olurdum bende anlamadım vallaİnşallah canım .herkesin hakkında hayırlısı . adet düensizliği gwnelde pco lularda olur ama bilemedim
Inşallah hepiniz hamile kalirsiniz.Allah dualariniza karşilik verir.AminHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Amiiin. Ama listeye benide ekleyin 10 Mart batInşallah hepiniz hamile kalirsiniz.Allah dualariniza karşilik verir.Amin
Amin Allah razı olsunInşallah hepiniz hamile kalirsiniz.Allah dualariniza karşilik verir.Amin
Aynen öyle bı sebep olsa tedaviye gidersin ama sebepsiz olunca dusunmuyo degil insanEvet normal ve maalesef bu da iyice psikolojimi bozuyor. Bi sebep olsa sanki tedavi olucam ve olucak, ama sebep olmayınca sonuç da yok gibi geliyor
Hımm anladım öncesini bilmediğim için öyle söyledim kusura bakma. Hayırlısıyla sağlıkla Mart'ta nasip olur inşallahyok canım idrar testlerim ilk defa poztfiç çıkmıştı. gecikmem duphaston la alaksı yok . onu gecikme oldugu için söktürücü olarak verdi doktor bittiktem 2 3 gün sonra olurum her halde
Canım doktor seni kaçıncı gün kontrole çağırdı acaba ? Bu Mart ayı hepimize uğurlu gelsin poztiifleri görelim inşallahKızlar bende Letrol kullandim kontrole geldim bakalım yumoslar ne alemde lütfen dua edermisiniz insaAllah saglili buyumuslerdir ve bu ay pozitif bi sonuc aliriz sağlıklı hayırlısı bı sekilde
Adetin 14. günüCanım doktor seni kaçıncı gün kontrole çağırdı acaba ? Bu Mart ayı hepimize uğurlu gelsin poztiifleri görelim inşallah
Canım doktor seni kaçıncı gün kontrole çağırdı acaba ? Bu Mart ayı hepimize uğurlu gelsin poztiifleri görelim
Aminnnnn insaAllaahhhCanım doktor seni kaçıncı gün kontrole çağırdı acaba ? Bu Mart ayı hepimize uğurlu gelsin poztiifleri görelim inşallah
Benide haftaya bugün çağırdı benimde 14. Gün olmus oluyor haftaya :)Adetin 14. günü
Rabbim istegen herkese versin sağlık hayırlı evlatlar insaAllahCanım doktor seni kaçıncı gün kontrole çağırdı acaba ? Bu Mart ayı hepimize uğurlu gelsin poztiifleri görelim inşallah
Hadi hayırlısı bakalım zaten akıntıdan anliyom ben şuan yumurtlama akıntısı başladı benim bakalım doktor ne diyecekBenide haftaya bugün çağırdı benimde 14. Gün olmus oluyor haftaya :)
Amiin. Sonucu yazarmısın ne kadar büyümüş yumoşlarRabbim istegen herkese versin sağlık hayırlı evlatlar insaAllah
ay hamilelikle ilgili gördüğüm en tatlı yorum, koptummmYani demekki yumurta ve sperm birbirini beğenmiyor :)
Ben Ankarayı bilmiyorum ama doktortakvimi diye bi site var oraya Ankara kadın dogum yazarsan iyi yorum alanlar cıkar canımKızlar bana cevap verecek yok mu?bir daha yazayım buraya
Ankara Etlik Zübeyde hanım Doğum Hastanesinde iyi bir kadın doğumcu var mı? Daha önce giden tavsiye edebileceğiniz. Bu ayda olmazsa tüm kontrolleri orda yaptırmak istiyorum çünkü
ben ankaradayım hem medikal park hemde Hacettepeye gidiyorumKızlar bana cevap verecek yok mu?bir daha yazayım buraya
Ankara Etlik Zübeyde hanım Doğum Hastanesinde iyi bir kadın doğumcu var mı? Daha önce giden tavsiye edebileceğiniz. Bu ayda olmazsa tüm kontrolleri orda yaptırmak istiyorum çünkü
İnşallah canım aminnnHımm anladım öncesini bilmediğim için öyle söyledim kusura bakma. Hayırlısıyla sağlıkla Mart'ta nasip olur inşallah