Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok canım idrar testlerim ilk defa poztfiç çıkmıştı. gecikmem duphaston la alaksı yok . onu gecikme oldugu için söktürücü olarak verdi doktor bittiktem 2 3 gün sonra olurum her halde

İnşallah canım .herkesin hakkında hayırlısı . adet düensizliği gwnelde pco lularda olur ama bilemedim
Evet ama ultrasonda bakıyor pco görünümü yok hormonlar temiz. Kaç doktora gittiyse pko yok diyor. Zaten son 2 senedir adetlerim düzensiz ondan önce günü gününe olurdum bende anlamadım valla

Inşallah hepiniz hamile kalirsiniz.Allah dualariniza karşilik verir.Amin

Evet normal ve maalesef bu da iyice psikolojimi bozuyor. Bi sebep olsa sanki tedavi olucam ve olucak, ama sebep olmayınca sonuç da yok gibi geliyor
Aynen öyle bı sebep olsa tedaviye gidersin ama sebepsiz olunca dusunmuyo degil insan Rabbim ol der ve olur insaAllah sabır bol bol dua

Kızlar bende Letrol kullandim kontrole geldim bakalım yumoslar ne alemde lütfen dua edermisiniz insaAllah saglili buyumuslerdir ve bu ay pozitif bi sonuc aliriz sağlıklı hayırlısı bı sekilde

yok canım idrar testlerim ilk defa poztfiç çıkmıştı. gecikmem duphaston la alaksı yok . onu gecikme oldugu için söktürücü olarak verdi doktor bittiktem 2 3 gün sonra olurum her halde
Hımm anladım öncesini bilmediğim için öyle söyledim kusura bakma. Hayırlısıyla sağlıkla Mart'ta nasip olur inşallah

Kızlar bende Letrol kullandim kontrole geldim bakalım yumoslar ne alemde lütfen dua edermisiniz insaAllah saglili buyumuslerdir ve bu ay pozitif bi sonuc aliriz sağlıklı hayırlısı bı sekilde
Canım doktor seni kaçıncı gün kontrole çağırdı acaba ? Bu Mart ayı hepimize uğurlu gelsin poztiifleri görelim inşallah

Kızlar bana cevap verecek yok mu? bir daha yazayım buraya
Ankara Etlik Zübeyde hanım Doğum Hastanesinde iyi bir kadın doğumcu var mı? Daha önce giden tavsiye edebileceğiniz. Bu ayda olmazsa tüm kontrolleri orda yaptırmak istiyorum çünkü

Ben Ankarayı bilmiyorum ama doktortakvimi diye bi site var oraya Ankara kadın dogum yazarsan iyi yorum alanlar cıkar canım

ben ankaradayım hem medikal park hemde Hacettepeye gidiyorum

Özellikle hacettepeden memnunum işim hızlansın diye özelede gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…