Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de Femara ve duphaston kullandım ve sanırım duphastondan dolayı 4 gün gecikti reglim. Ondandır senin de yani merak etme. Ben de 3 gün gecikmeyle kan verdiğimde 2.7 çıktı HCG ama değere takılma kimyasal falan değildir. Bende defalarca bu değerler çıktı hep negatifti
yok canım idrar testlerim ilk defa poztfiç çıkmıştı. gecikmem duphaston la alaksı yok . onu gecikme oldugu için söktürücü olarak verdi doktor bittiktem 2 3 gün sonra olurum her halde

İnşallah canım .herkesin hakkında hayırlısı . adet düensizliği gwnelde pco lularda olur ama bilemedim
Evet ama ultrasonda bakıyor pco görünümü yok hormonlar temiz. Kaç doktora gittiyse pko yok diyor. Zaten son 2 senedir adetlerim düzensiz ondan önce günü gününe olurdum bende anlamadım valla

Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir 😊 Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz 😊 umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur 😊

Kullanıcı İsmiBat Sonuç
@Venev-
@asunny-
@Dnbn1 Mart
@birhayalimsenn1 Mart
@Unabuna1 Mart
@nisan19901 Mart
@seklla1 Mart
@Spicelover2 Mart
@Maviyiseven even2 Mart
@MiLissy3 Mart
@Eses13 Mart
@tgba983 Mart
@minezmn414 Mart
EbrarZehram EbrarZehram 4 Mart
@duyguuu74 Mart
@Sifonella4 Mart
@PeanutButterAndJelly5 Mart
@Svgidrmzz6 Mart
@undomielk6 Mart
@papatyalikizz6 Mart
@sevdaluk19116 Mart
@mucizegibisin6 Mart
@pamuk34seker6 Mart
@A R Y A7 Mart
@Ruyaperisi7 Mart.
@Hestiada7 Mart
@peonia8 Mart
@Mucize13578 Mart
@Hello Kity8 Mart
Eflatun1Kelebek Eflatun1Kelebek 8 Mart
@Celikkf8 Mart
Papatyamelo Papatyamelo 9 Mart
@zrn889 Mart
@lor-kurabiyesi10 Mart
@bshk199310 Mart
@sedacamasal10 Mart
@tugce211010 Mart
@TkCnDE202110 Mart
@Mer12345810 Mart
@Teach_10 Mart
@Hayat su10 Mart
@mellness8711 Mart
@HTCNM11 Mart
@dceke11 Mart
@menengec11 Mart
@papatyamveben11 Mart
@mmmeyra11 Mart
@Gezenlady11 Mart
@sutlaacc11 Mart
@rabiassss12 Mart
@oslem_12 Mart
@ozlemem13 Mart🤰👶
@Arianaa13 Mart
@Genckading13 Mart
@Merco755513 Mart
@Birbuketcicek13 Mart
@hzlsel13 Mart
@Bir_Mumine13 Mart
@jadeysm14 Mart
@ZumraNil14 Mart
@sss3514 Mart
@uykucuuuu14 Mart
@Sahrazad14 Mart
@prof2014 Mart
@busraa261915 Mart
@Efsanemine16 Mart
@HafizHafsa16 Mart
R Random3 16 Mart
@sonsuzaskk20 Mart
Inşallah hepiniz hamile kalirsiniz.Allah dualariniza karşilik verir.Amin

Evet normal ve maalesef bu da iyice psikolojimi bozuyor. Bi sebep olsa sanki tedavi olucam ve olucak, ama sebep olmayınca sonuç da yok gibi geliyor 😔
Aynen öyle bı sebep olsa tedaviye gidersin ama sebepsiz olunca dusunmuyo degil insan 🥺Rabbim ol der ve olur insaAllah sabır bol bol dua

Kızlar bende Letrol kullandim kontrole geldim bakalım yumoslar ne alemde lütfen dua edermisiniz insaAllah saglili buyumuslerdir ve bu ay pozitif bi sonuc aliriz sağlıklı hayırlısı bı sekilde🤲😍

yok canım idrar testlerim ilk defa poztfiç çıkmıştı. gecikmem duphaston la alaksı yok . onu gecikme oldugu için söktürücü olarak verdi doktor bittiktem 2 3 gün sonra olurum her halde
Hımm anladım öncesini bilmediğim için öyle söyledim kusura bakma. Hayırlısıyla sağlıkla Mart'ta nasip olur inşallah 🙏

Kızlar bende Letrol kullandim kontrole geldim bakalım yumoslar ne alemde lütfen dua edermisiniz insaAllah saglili buyumuslerdir ve bu ay pozitif bi sonuc aliriz sağlıklı hayırlısı bı sekilde🤲😍
Canım doktor seni kaçıncı gün kontrole çağırdı acaba ? Bu Mart ayı hepimize uğurlu gelsin poztiifleri görelim inşallah

Kızlar bana cevap verecek yok mu? :KK52: bir daha yazayım buraya
Ankara Etlik Zübeyde hanım Doğum Hastanesinde iyi bir kadın doğumcu var mı? Daha önce giden tavsiye edebileceğiniz. Bu ayda olmazsa tüm kontrolleri orda yaptırmak istiyorum çünkü

Ankara Etlik Zübeyde hanım Doğum Hastanesinde iyi bir kadın doğumcu var mı? Daha önce giden tavsiye edebileceğiniz. Bu ayda olmazsa tüm kontrolleri orda yaptırmak istiyorum çünkü
Ben Ankarayı bilmiyorum ama doktortakvimi diye bi site var oraya Ankara kadın dogum yazarsan iyi yorum alanlar cıkar canım

ben ankaradayım hem medikal park hemde Hacettepeye gidiyorum

Özellikle hacettepeden memnunum işim hızlansın diye özelede gidiyorum

X