- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
Bende tarlusalla adet oldum Aralık ayında boş gebelikten kürtaj olmuştum bir türlü adetim gelmemişti doktorum tarlusal verdi bitti sonrasında femara verdi onuda kullandım bitti kontrol günümü bekliyorum :) inşallah güzel güzel büyürlercanım salı günü doktora gittim geçen sene gittiğim doktora . adet söktürücü istedim muayene sonrası verdi. 1 kere daha aşılama düşünüyorum dedim. oda eşimin son testine falan baktı beni hemen hatırladı zaten kg da vermişsin eşinin değerleri de düzelmiş bence aşılama için bir kaç ay daha bekle ama istersen de yaparız dedi . bende bekleyelim dedim zaten nisan mayısa kadar düşünmüyordum birde femera yazdı adet olunca başlıycam ovulasyon değil de doktor takibi ile olacak . çatlatma iğnesi istiyorum birde dedim. bu şekilde hamile kalan lar var dedim. onu yumurtası belli boyuta gelip çatlamayanlara veriyoruz seninki kendisi çatlarsa iğne vermeyiz dedi o yanlış bilgi dedi. bende çatlamaam gibi bir sorunum yok ama bakarız dedim. şuan ilaç kullanıyorum adet olmak için bakalım
Adet başlangıcından itibaren tam 14. Güne denk gelmiş oluyordoktor klomen kullan kontrole gel demedi bana ama size ne kadar sonra kontrol dedi bende gideyim
evet unv hastanesı burda muayenesı 550tl 2021 fıyatı tabıBizim burda da öyle fakulteye docente gitmek isteyince 200 lira mesela
korkma korkma cok agrılı vs degıl ınsallaaahh olurda gerek kalmazTamam canlar valla korktum göbekten iğne diyinceiyi bari korkacak bişi yokmuş.Bu ayda olmazda gideyim diyorum doktora
en mantıklısını yapmıssın valla, belkıde yumuta takıbı ıle hamıle kalırsın hıc bellı olmaz,canım salı günü doktora gittim geçen sene gittiğim doktora . adet söktürücü istedim muayene sonrası verdi. 1 kere daha aşılama düşünüyorum dedim. oda eşimin son testine falan baktı beni hemen hatırladı zaten kg da vermişsin eşinin değerleri de düzelmiş bence aşılama için bir kaç ay daha bekle ama istersen de yaparız dedi . bende bekleyelim dedim zaten nisan mayısa kadar düşünmüyordum birde femera yazdı adet olunca başlıycam ovulasyon değil de doktor takibi ile olacak . çatlatma iğnesi istiyorum birde dedim. bu şekilde hamile kalan lar var dedim. onu yumurtası belli boyuta gelip çatlamayanlara veriyoruz seninki kendisi çatlarsa iğne vermeyiz dedi o yanlış bilgi dedi. bende çatlamaam gibi bir sorunum yok ama bakarız dedim. şuan ilaç kullanıyorum adet olmak için bakalım
canım ters rahım ıcın ılıskı pozıynu var bır gebenın gunlugu ınst sayfasından bakabılırsın o pozisyon ıle ters rahımlı olup gebe kalanlar çok fazla , klomen kullanırken ovulasyon konusunu da bılmıyorum, ınsallaaahh saglıklı gebelıkler nasıp olur.biri mesajımı görebilrimi.......
kızlar merhabalar şubattan geliyorum bu ayda olmadı bir arkadaş Hacettepede bir doktor önermişti ona gittim 4 gün oldu klomen verdi çikolata kistim kalınlığı çok artmış 10mm olmuş bundan dolayıda rahmim ters dönmüş şu an ters yani
Klomen kullanırken ovulasyon takibi yapıyormuydunuz ???????
Ters rahim için önerilecek bir şey varmı????????
canım ters rahim için ilişki pozisyonu önemli diye dutmuştum diz dirsek şeklinde olacak. klomen kullandım ama yumurtlama takibimi doktorum yaptı evde kendim yapmadım.biri mesajımı görebilrimi.......
kızlar merhabalar şubattan geliyorum bu ayda olmadı bir arkadaş Hacettepede bir doktor önermişti ona gittim 4 gün oldu klomen verdi çikolata kistim kalınlığı çok artmış 10mm olmuş bundan dolayıda rahmim ters dönmüş şu an ters yani
canım bu konuda hiç bilgim olmadığı için yazmamıştım konunabiri mesajımı görebilrimi.......
teşekkürler canım ben bi bakayım sayfayacanım ters rahım ıcın ılıskı pozıynu var bır gebenın gunlugu ınst sayfasından bakabılırsın o pozisyon ıle ters rahımlı olup gebe kalanlar çok fazla , klomen kullanırken ovulasyon konusunu da bılmıyorum, ınsallaaahh saglıklı gebelıkler nasıp olur.
canım ters rahim için ilişki pozisyonu önemli diye dutmuştum diz dirsek şeklinde olacak. klomen kullandım ama yumurtlama takibimi doktorum yaptı evde kendim yapmadım.
bana da duphaston verdi canım . bende sanırım bu ay kimyasal geçirdim .emin değişim bir kaç defa testim pozrif çıktı kan verdim 1,24 çıktı kana geç gittim. ama hala adet olmadım pco var bendede .ben femara falan çok kullandım ilk değilBende tarlusalla adet oldum Aralık ayında boş gebelikten kürtaj olmuştum bir türlü adetim gelmemişti doktorum tarlusal verdi bitti sonrasında femara verdi onuda kullandım bitti kontrol günümü bekliyorum :) inşallah güzel güzel büyürler
burda çatlatma iğnesi kullanıp hamile kalan var ama . hatta yumurta 18 mm iken veriyorlar. eee belki kendi çatlayacaktı ama beklemeden vermişler. hayırlısı artıken mantıklısını yapmıssın valla, belkıde yumuta takıbı ıle hamıle kalırsın hıc bellı olmaz,
evet catlatma ıgnesını catlama olmazsa verıyolar sanıırm takıp ederlen, bakar kontrol eder onu zaten. hadı hayırlısı olsun hakında kuzum
biri mesajımı görebilrimi.......
bana da duphaston verdi canım . bende sanırım bu ay kimyasal geçirdim .emin değişim bir kaç defa testim pozrif çıktı kan verdim 1,24 çıktı kana geç gittim. ama hala adet olmadım pco var bendede .ben femara falan çok kullandım ilk değil
Bende pco yok hormonlar da temiz ama adetlerim çok çok düzensiz sebebi ise yokbana da duphaston verdi canım . bende sanırım bu ay kimyasal geçirdim .emin değişim bir kaç defa testim pozrif çıktı kan verdim 1,24 çıktı kana geç gittim. ama hala adet olmadım pco var bendede .ben femara falan çok kullandım ilk değil
Ben de Femara ve duphaston kullandım ve sanırım duphastondan dolayı 4 gün gecikti reglim. Ondandır senin de yani merak etme. Ben de 3 gün gecikmeyle kan verdiğimde 2.7 çıktı HCG ama değere takılma kimyasal falan değildir. Bende defalarca bu değerler çıktı hep negatiftibana da duphaston verdi canım . bende sanırım bu ay kimyasal geçirdim .emin değişim bir kaç defa testim pozrif çıktı kan verdim 1,24 çıktı kana geç gittim. ama hala adet olmadım pco var bendede .ben femara falan çok kullandım ilk değil
Ben femara kullandım bu ay ama ovulasyon takibi yapmadım doktor yapacak takibi. Sizde doktor kontrolünde yaptırın isterseniz. Ters rahim içinde diz-dirsek pozisyonuyla çok hamile kalan var.biri mesajımı görebilrimi.......
İnşallah canım .herkesin hakkında hayırlısı . adet düensizliği gwnelde pco lularda olur ama bilemedimBende pco yok hormonlar da temiz ama adetlerim çok çok düzensiz sebebi ise yok6 ay kadar duphaston kullanarak çok düzenli adet oldum sonra hamile kaldım hemde ikiz gebelikte iki kese vardı ama ikiside boştu. 2,5 ay kadar adet göremedim kürtajdan sonra tarlusal verdi doktorum. Planlı gebelik yapalım dedi kaliteli yumurta olması için. O yüzden femara kullanıyorum inşallah işe yarar. Hepimiz pozitifi görürüz