Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa korkusuz bu iş oluyor mu bilmiyorum.. aklı başında insan korkar yani dünyaya bir insan getiriyorsun.. Senin daha zamanın var, o zamana kadar kırgınlığın da kafa karışıklığın da gider inşallah

Yaa korkusuz bu iş oluyor mu bilmiyorum.. aklı başında insan korkar yani dünyaya bir insan getiriyorsun.. Senin daha zamanın var, o zamana kadar kırgınlığın da kafa karışıklığın da gider inşallah
Umarım canım benim kafanın bi resetlenmesi lazım çünkü önümüzdeki 30 yılı falan düşünüyorum kocaya kızıyorum da ben de sanki bahaneye kaçıyorum nasıl düzelirim?

Umarım canım benim kafanın bi resetlenmesi lazım çünkü önümüzdeki 30 yılı falan düşünüyorum kocaya kızıyorum da ben de sanki bahaneye kaçıyorum nasıl düzelirim?
30 yıl mı hepimiz o derinlere dalıyoruz ama düşünsende planlasan da herşey olacağına varıyor. 3 gün sonramızın garantisi yok.. düşünmeme sanatı diye bi kitap mı vardı ya. yoksa da hemen biri yazsın

Benim de ağzıma vurun kürekle hamile kalın da inşallah dinim düşsün size

Beni 16 mart olarak guncellermisin yanlış hesaplamisim

Canım sen yumurta takibi yapıyorsun sanırım peki günde ortalama kaç mm büyüyor yumurtalar
1-1,5 mm büyüyor canım tahmini olarak 3 aydır yaptırıyorum ben takip. örneğin ilk gittiğimde 10 mm ise 10 gün sonra gittiğimde 22 oluyor ve çatlatma iğnesi vurunuyorum hiç şaşıyor gibi bişey

Valla cnm bir dusunme fetişisti olarak dusunmeyen insanlarin cok mutlu ve huzurlu olduklarini goruyorum. Ince ince dusunen insan ancak hasta oluyor. O yuzden artik "sonunu dusunen kahraman olamaz" deyip mevzuya dalmak lazim. Saat aleyhimize isliyor.
Ama bu soyledigimden yine de emin degilim. Ben bi dusuneyim

Son cümle çok iyiydi keşke kocam kadar rahat olabilsem pambık gibi yaşarım yeminle

Selammm kizlaaar isnhaAllah Mart ayı hepimize hayırlı olur.. listemiz gebelik haberleri ile dolar taşar İnshaAllah
Ben hamileydim yeni öğrenmiştim keseyi gorerek erkendi tabi henüz bebek filan yoktu..kese gelişmedi Malesef kanamam başladı pazar günü ve düşük yaptım.. nasb kismet bunada şükür
Papatyamelo canım ekle beni listeye Bat 13 Mart

Ah canımm ,inşallahhh sağlıkla.nasip olur tekrardan

Ahhh tatlım hiç deme onu yaa.. annem hep der ki bu kadar düşünmekle, her şeyi takmakla sen 5 yıla kalmaz neneme dönersin diye keşke her şeyi düşünmeden biraz tekdüze yaşayabilsek hayatı. Ama cıkkkss değiştiremiyorum kendimi ben de, elimde değil. Boşuna huni takmıyoruz
Son cümle çok iyiydi keşke kocam kadar rahat olabilsem pambık gibi yaşarım yeminle
Evet kuzum yaaa şu adamdaki rahatlığın sadece 10da 1i bende olsa var ya ne kadar mutlu bi insan olurdum kimbilir.. böyle deyince de diyo ki ben içimde yaşıyorum bu cevaba da hastayım zaten. Biz stratosferde yaşıyoruz sanki

Onun işi sal spermi gitsin ama bizim işimiz adeti bekle bitsin yumurtayı takip et adamı yakala gün aşırı fan fin fon sonra bitsin ertesi gün belirti aramaya başla ay totomda sivilce çıkmış hamile miyim? Kirpiklerim üst üste binmiş acaba? Bekle ki adet gelsin vallahi biz iflah olmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…