Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhh tatlım hiç deme onu yaa.. annem hep der ki bu kadar düşünmekle, her şeyi takmakla sen 5 yıla kalmaz neneme dönersin diye ☺️ keşke her şeyi düşünmeden biraz tekdüze yaşayabilsek hayatı. Ama cıkkkss değiştiremiyorum kendimi ben de, elimde değil. Boşuna huni takmıyoruz 😁

Evet kuzum yaaa şu adamdaki rahatlığın sadece 10da 1i bende olsa var ya ne kadar mutlu bi insan olurdum kimbilir.. böyle deyince de diyo ki ben içimde yaşıyorum 🤣🤣 bu cevaba da hastayım zaten. Biz stratosferde yaşıyoruz sanki
Sanırım bu erkeklerin hepsi böyle rahatına düşkün ve vurdumduymaz. Benimki de dünya yansa ne güzel ısınıyoruz falan der kılını kıpırdatmaz asla 😄 10 da 1 i kadar rahat olsam yeterdi

Selam şubat için planlıyorum olmazsa buraya gelicem :) şimdiden listede yerimi alayım ne olur ne olmaz benim bat 6 mart görünüyor şuan değişirse yada hamile kalırsam düzeltirim :) rabbim hepimize sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin

Selammm kizlaaar isnhaAllah Mart ayı hepimize hayırlı olur.. listemiz gebelik haberleri ile dolar taşar İnshaAllah 🥰🥰🤲🏻🤲🏻
Ben hamileydim yeni öğrenmiştim keseyi gorerek erkendi tabi henüz bebek filan yoktu..kese gelişmedi Malesef kanamam başladı pazar günü ve düşük yaptım.. nasb kismet bunada şükür ☺️
Papatyamelo Papatyamelo canım ekle beni listeye Bat 13 Mart 🤗
Geçmiş olsun canım :KK43: hemen ekliyorum tabi ki umarım bu ay hayırlı haberler alırız da veririzde 😊

Kıslar yumurtalık takibi büyüyüp büyümedğini kontrol için kadın doğuma mı gitmem lazım.? Süreç nasıl işliyor? yaptıran varsa detaylı anlatırsa çok mutlu olurum. :dua: Hergün mü gitmem lazım doktora ultrosandan mı bakıyorlar? kaç mm olduğu falan.Benim acaba yumurta büyümedği için mi olmuyor kafama takıldı

Kıslar yumurtalık takibi büyüyüp büyümedğini kontrol için kadın doğuma mı gitmem lazım.? Süreç nasıl işliyor? yaptıran varsa detaylı anlatırsa çok mutlu olurum. :dua: Hergün mü gitmem lazım doktora ultrosandan mı bakıyorlar? kaç mm olduğu falan.Benim acaba yumurta büyümedği için mi olmuyor kafama takıldı
İlk gittiğimde reglden sonra 6. gündü. Yumurtalara baktı, benim eski regl tarihlerime ve yumurtaların büyüklüklerne göre 11. günü sonra bir daha gel dedi. Tekrar gittim tamam büyümüş çatlatma vuralım dedi.. sonraki ay 3. Günü gitmiştim, 10. günü çağırdı ama yumurtalar büyümediği için 12.günü tekrar gittim ve çatlatma iğnesi yaptı. Dokturum özel muayenehanesi ve ayda bir kez ödeme alıyor yani gittiğim kontrollerde ücret istemiyor. Bazı doktorlar bir kere kontrol edip 2 gün sonra iğneyi yap da diyormuş, evde yapılan bir iğne çünkü..

İlk gittiğimde reglden sonra 6. gündü. Yumurtalara baktı, benim eski regl tarihlerime ve yumurtaların büyüklüklerne göre 11. günü sonra bir daha gel dedi. Tekrar gittim tamam büyümüş çatlatma vuralım dedi.. sonraki ay 3. Günü gitmiştim, 10. günü çağırdı ama yumurtalar büyümediği için 12.günü tekrar gittim ve çatlatma iğnesi yaptı. Dokturum özel muayenehanesi ve ayda bir kez ödeme alıyor yani gittiğim kontrollerde ücret istemiyor. Bazı doktorlar bir kere kontrol edip 2 gün sonra iğneyi yap da diyormuş, evde yapılan bir iğne çünkü..
Anladım canım. İğne karından mı vuruluyor? Daha önce hiç yapmadım ben. Devlete gitsek olur mu? özel çok mu pahalı aaacaba

Anladım canım. İğne karından mı vuruluyor? Daha önce hiç yapmadım ben. Devlete gitsek olur mu? özel çok mu pahalı aaacaba
Dpktor sadece muayene ücreti alıyor, o doktordan doktora değişir tabi. İğne de en son 145tl verdim. İğne şeker iğnesi gibi en ince uçlulardan. Göbişi şöyle bi tutup vuruyorlar basit bişey. Büyük şırınga iğnesi düşünme kıl gibi ve kısacık ucu 😁😁 ben de epey tırsmıştım karından iğne diyince kafada başka şeyler canlanıyor 🤭

Ben saglik ocaginda vurunuyorum. Igneyi devlet karsilamiyor, rapor olmasi gerekiyormus galiba. Eczane oyle demisti. Benim dr. Regl zamani gidince asagi yukari 10 gun sonraya cagiriyor. Buyukluge gore 2 sonra ya da 5 gun sonra igneyi yaptir diyor mesela. Tekrar cagirmiyor hastane ucret almasin diye muhtemelen. 10 gun icindeki muayene kontrol muayenesi oldugu icin ucretlendirme olmuyor. Ozel muayenehane daha pahalidir, ozel hastane degisir tabi. Benim onceki 100tl idi, simdiki ayni hastane ama tüpçü oldugu icin 125tl cnm. Sehre ve hastaneye gore degisir. Tip merkezlerinde de kadin dogumcu olir, onlar daha hesaplidir muhtemelen.

Ben saglik ocaginda vurunuyorum. Igneyi devlet karsilamiyor, rapor olmasi gerekiyormus galiba. Eczane oyle demisti. Benim dr. Regl zamani gidince asagi yukari 10 gun sonraya cagiriyor. Buyukluge gore 2 sonra ya da 5 gun sonra igneyi yaptir diyor mesela. Tekrar cagirmiyor hastane ucret almasin diye muhtemelen. 10 gun icindeki muayene kontrol muayenesi oldugu icin ucretlendirme olmuyor. Ozel muayenehane daha pahalidir, ozel hastane degisir tabi. Benim onceki 100tl idi, simdiki ayni hastane ama tüpçü oldugu icin 125tl cnm. Sehre ve hastaneye gore degisir. Tip merkezlerinde de kadin dogumcu olir, onlar daha hesaplidir muhtemelen.
Cok ucuzmus muayene ücretleri neredi burası 😂 bizim burda 180 den kapı açılıyor

Slm, bugun universite hastanesine gitmistim dermatoloji icin 2gun grevdelermis. Bilginize. Yarin ozelde rahim filmi cekilecek. Gitmisken dermatologa da goruneyim bari. Gecmedi şu iltihap, buyudukce buyuyor. Surekli antibiyotik aliyorum 😓

İğne ucu mınık kuzum ınsulın ıgne ucu gııbı agrı olmuyo ınsan ılk seferde tedırgın oluyor sadece,
canım salı günü doktora gittim geçen sene gittiğim doktora . adet söktürücü istedim muayene sonrası verdi. 1 kere daha aşılama düşünüyorum dedim. oda eşimin son testine falan baktı beni hemen hatırladı zaten kg da vermişsin eşinin değerleri de düzelmiş bence aşılama için bir kaç ay daha bekle ama istersen de yaparız dedi . bende bekleyelim dedim zaten nisan mayısa kadar düşünmüyordum birde femera yazdı adet olunca başlıycam ovulasyon değil de doktor takibi ile olacak . çatlatma iğnesi istiyorum birde dedim. bu şekilde hamile kalan lar var dedim. onu yumurtası belli boyuta gelip çatlamayanlara veriyoruz seninki kendisi çatlarsa iğne vermeyiz dedi o yanlış bilgi dedi. bende çatlamaam gibi bir sorunum yok ama bakarız dedim. şuan ilaç kullanıyorum adet olmak için bakalım

Dpktor sadece muayene ücreti alıyor, o doktordan doktora değişir tabi. İğne de en son 145tl verdim. İğne şeker iğnesi gibi en ince uçlulardan. Göbişi şöyle bi tutup vuruyorlar basit bişey. Büyük şırınga iğnesi düşünme kıl gibi ve kısacık ucu 😁😁 ben de epey tırsmıştım karından iğne diyince kafada başka şeyler canlanıyor 🤭

İğne ucu mınık kuzum ınsulın ıgne ucu gııbı agrı olmuyo ınsan ılk seferde tedırgın oluyor sadece,
Tamam canlar valla korktum göbekten iğne diyince :KK64: iyi bari korkacak bişi yokmuş.Bu ayda olmazda gideyim diyorum doktora

kızlar merhabalar şubattan geliyorum bu ayda olmadı bir arkadaş Hacettepede bir doktor önermişti ona gittim 4 gün oldu klomen verdi çikolata kistim kalınlığı çok artmış 10mm olmuş bundan dolayıda rahmim ters dönmüş şu an ters yani
Klomen kullanırken ovulasyon takibi yapıyormuydunuz ???????

Beni de ekler misiniz adetim düzensiz ama eğer çatlatma iğnesi olursam tahmini 10 Mart falan oluyor :)) bende bu ay femara kullandım bitti haftaya bugün kontrolüm var bakalım yumurtalar ne alemde :)) Mart ayı hepimiz için uğur getirsin 👼

Beni de ekler misiniz adetim düzensiz ama eğer çatlatma iğnesi olursam tahmini 10 Mart falan oluyor :)) bende bu ay femara kullandım bitti haftaya bugün kontrolüm var bakalım yumurtalar ne alemde :)) Mart ayı hepimiz için uğur getirsin 👼
doktor klomen kullan kontrole gel demedi bana ama size ne kadar sonra kontrol dedi bende gideyim

X