Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
reglim bugün bitti ve az önce covid testi verdim 🤧 Dünden beri çok hastayım yaa ben mart ayında direk elenicem galiba😓😭

benim de 1 yıldır olmuyor. öncesinde de 1 sene olmamıştı, rahim filmi çekildim, gebelik oldu fakat 1 ay sonunda düşük oldu. şimdi yine 1 senedir tüp bebek hariç, klomen, aşılama her şeyi denedik olmadı. pazartesi yine rahim filmi çekilmeye karar verdim. belki tüpleri temizler, hamilik oluşur diye niyet ettim
Doktorunuz ne diyo peki normalmi herşey sizde de esinizde de

Dna hasarına bakılması doktor mu istiyor biz istiyoruz canım benim eşimde hızlı sperm sayısı düşük çıktı yavaş a ve morfolojisi ne iyi dedi bende eşimde DNA hasarına baktirsa diye düşündüm
Ben bugün doktoruma kendim söyledim oda baktırırsanız daha iyi olur dedi tüm ihtimalleri değerlendirmek gerekir dedi Kadıköye eşimin daha önce spermiyogram verdiği yer vardı oraya sordum bugun. spermiyogram artı dna hasarı 680 TL dedi

Venev Venev çalışmalar nasıl gidiyor bakalım sınıfımızın üşengeç chicki🐔
Kız kocayı görmüyorum çok geç çıkıyor bankadan (anakasada çalışıyor para sayıyorlar şube değil) yemin ederim çorak topraklara döndüm. Cuma cumartesi de müzik yapıyor. Mart da geldi napacam bilmiyorum 😂 sanırım benim yumurtalar pişmeyecek

Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir 😊 Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz 😊 umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur 😊

Kullanıcı İsmiBat Sonuç
Venev Venev -
@asunny-
@Dnbn1 Mart
@Unabuna1 Mart
@nisan19901 Mart
@seklla1 Mart
@Spicelover2 Mart
@Maviyiseven even2 Mart
@MiLissy3 Mart
@Eses13 Mart
@tgba983 Mart
@minezmn414 Mart
EbrarZehram EbrarZehram 4 Mart
@duyguuu74 Mart
@Sifonella4 Mart
@PeanutButterAndJelly5 Mart
@Svgidrmzz6 Mart
@undomielk6 Mart
@papatyalikizz6 Mart
sevdaluk1911 sevdaluk1911 6 Mart
@mucizegibisin6 Mart
@A R Y A7 Mart
@Ruyaperisi7 Mart.
@Hestiada7 Mart
@peonia8 Mart
@Mucize13578 Mart
@Hello Kity8 Mart
@Eflatun1Kelebek8 Mart
@Celikkf8 Mart
Papatyamelo Papatyamelo 9 Mart
@zrn889 Mart
@lor-kurabiyesi10 Mart
@bshk199310 Mart
S sedacamasal 10 Mart
@tugce211010 Mart
Sarem2023 Sarem2023 10 Mart
@Mer12345810 Mart
@Teach_10 Mart
Hayat su Hayat su 10 Mart
@HTCNM11 Mart
partalina_ partalina_ 11 Mart
@menengec11 Mart
@papatyamveben11 Mart
@mmmeyra11 Mart
@Gezenlady11 Mart
@sutlaacc11 Mart
@rabiassss12 Mart
@oslem_12 Mart
@ozlemem13 Mart🤰👶
@Arianaa13 Mart
@Genckading13 Mart
@Merco755513 Mart
@Birbuketcicek13 Mart
@hzlsel13 Mart
@jadeysm14 Mart
@ZumraNil14 Mart
@sss3514 Mart
@uykucuuuu14 Mart
@Sahrazad14 Mart
@prof2014 Mart
@Efsanemine15 Mart
@busraa261915 Mart
@dua644116 Mart
@HafizHafsa16 Mart
@Random3316 Mart
S sonsuzaskk 20 Mart
Rica etsem beni de ekler misiniz. :) Bat : 13 Mart

Kız kocayı görmüyorum çok geç çıkıyor bankadan (anakasada çalışıyor para sayıyorlar şube değil) yemin ederim çorak topraklara döndüm. Cuma cumartesi de müzik yapıyor. Mart da geldi napacam bilmiyorum 😂 sanırım benim yumurtalar pişmeyecek
Eniştemiz tam bir çalışkan arı.. gecesini gündüzünü bilmeden ailesi için çalışıyor.. amaaa evdeki çiçeklerin de sulanması lazım.. sen bu iş için iki kişi gerektiğini tatlı dille bi anlatsan mı ya.. bu ay kesin kaçtı mı?? Mart yumurtlamana kadar gaza getirmen lazım bari

Eniştemiz tam bir çalışkan arı.. gecesini gündüzünü bilmeden ailesi için çalışıyor.. amaaa evdeki çiçeklerin de sulanması lazım.. sen bu iş için iki kişi gerektiğini tatlı dille bi anlatsan mı ya.. bu ay kesin kaçtı mı?? Mart yumurtlamana kadar gaza getirmen lazım bari
Kaçmıştır muhtemelen çünkü yumurtalama tarihime göre zaten 23 ünde falan olurum heralde adet. Valla canı çıkmış olarak geliyor ama şuan bekliyorum bakalım bu ay bitti gitti. Marta da ne oluruz bilmiyorum ben hala kırgınım ona. Kafam çok karışık açıkçası bi korku geldi 😔

17D75273-644B-4DA3-BA3B-ACD2C0B41239.jpeg

Bugün tam yakalandım gibi yumurtlamayı kızlar 😂

X