- 10 Şubat 2022
- 389
- 495
- 31
- Konu Sahibi Papatyamelo
reglim bugün bitti ve az önce covid testi verdim Dünden beri çok hastayım yaa ben mart ayında direk elenicem galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorunuz ne diyo peki normalmi herşey sizde de esinizde debenim de 1 yıldır olmuyor. öncesinde de 1 sene olmamıştı, rahim filmi çekildim, gebelik oldu fakat 1 ay sonunda düşük oldu. şimdi yine 1 senedir tüp bebek hariç, klomen, aşılama her şeyi denedik olmadı. pazartesi yine rahim filmi çekilmeye karar verdim. belki tüpleri temizler, hamilik oluşur diye niyet ettim
Ben bugün doktoruma kendim söyledim oda baktırırsanız daha iyi olur dedi tüm ihtimalleri değerlendirmek gerekir dedi Kadıköye eşimin daha önce spermiyogram verdiği yer vardı oraya sordum bugun. spermiyogram artı dna hasarı 680 TL dediDna hasarına bakılması doktor mu istiyor biz istiyoruz canım benim eşimde hızlı sperm sayısı düşük çıktı yavaş a ve morfolojisi ne iyi dedi bende eşimde DNA hasarına baktirsa diye düşündüm
İnşallah canımİyi bari onu da kafanızdan atmış olursunuz, güzel sonuçlar alırsınız inşallah..
İnşallah sokmam yine streseValla tedaviyi bıraktığı ay hamile kalan ne çok kişi var.. daha iyi bence vucut strese girmiyor
Canım sen yumurta takibi yapıyorsun sanırım peki günde ortalama kaç mm büyüyor yumurtalarİnşallah sokmam yine strese
İyi iyi kuzum o zaman sıkıntı yok300 değilmiş yaa benim 300 lük pen iğnenin toplamı.. dozajlar 75 olarak vuruluyormuşum yanlış bilgi aktarımı yaptım herkeşlere duyrulur @Random33 @sumuhallebisi Hayat su
Canım ortalama 2 mm büyüyor yumurtalar günde yanlış bilmiyorsam öyleydiCanım sen yumurta takibi yapıyorsun sanırım peki günde ortalama kaç mm büyüyor yumurtalar
Bence olmus olabilir bgunu mutlaka degerlendirin yarin da test yapin eger yine koyu cikarsa degerlendirin siliklesirse tamamdir ins yinede degerlendiririn ama bugün yarnEki Görüntüle 3007365
Kızlar birileri beni aydınlatabilir mi yumurtlama olmuşmudur
hayat su arkadaşım şubat topiğinde görüşmüştük bende adet oldum ve bugün çatlatma iğnesi oldum , mart ayında hepimiiz pozitifleri görürüz inşallah :) benide ekler misiniz 3 martCanım ortalama 2 mm büyüyor yumurtalar günde yanlış bilmiyorsam öyleydi
Kız kocayı görmüyorum çok geç çıkıyor bankadan (anakasada çalışıyor para sayıyorlar şube değil) yemin ederim çorak topraklara döndüm. Cuma cumartesi de müzik yapıyor. Mart da geldi napacam bilmiyorum sanırım benim yumurtalar pişmeyecekVenev çalışmalar nasıl gidiyor bakalım sınıfımızın üşengeç chicki
Rica etsem beni de ekler misiniz. :) Bat : 13 MartHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Eniştemiz tam bir çalışkan arı.. gecesini gündüzünü bilmeden ailesi için çalışıyor.. amaaa evdeki çiçeklerin de sulanması lazım.. sen bu iş için iki kişi gerektiğini tatlı dille bi anlatsan mı ya.. bu ay kesin kaçtı mı?? Mart yumurtlamana kadar gaza getirmen lazım bariKız kocayı görmüyorum çok geç çıkıyor bankadan (anakasada çalışıyor para sayıyorlar şube değil) yemin ederim çorak topraklara döndüm. Cuma cumartesi de müzik yapıyor. Mart da geldi napacam bilmiyorum sanırım benim yumurtalar pişmeyecek
Kaçmıştır muhtemelen çünkü yumurtalama tarihime göre zaten 23 ünde falan olurum heralde adet. Valla canı çıkmış olarak geliyor ama şuan bekliyorum bakalım bu ay bitti gitti. Marta da ne oluruz bilmiyorum ben hala kırgınım ona. Kafam çok karışık açıkçası bi korku geldiEniştemiz tam bir çalışkan arı.. gecesini gündüzünü bilmeden ailesi için çalışıyor.. amaaa evdeki çiçeklerin de sulanması lazım.. sen bu iş için iki kişi gerektiğini tatlı dille bi anlatsan mı ya.. bu ay kesin kaçtı mı?? Mart yumurtlamana kadar gaza getirmen lazım bari
Wuuuu pişsin yumurtalarEki Görüntüle 3007764
Bugün tam yakalandım gibi yumurtlamayı kızlar
akşamı değerlendirim ben ozamanWuuuu pişsin yumurtalar
akşamı değerlendirim ben ozaman
AA cidden mi? Adetler düzenli mi peki?Benim uygulamadaki yumurtlama tarihim 20 şubattı kesinlikle aldanmayın uygulamalara