- 13 Aralık 2020
- 704
- 575
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
E tamam sıkıntı yapacak bişey yok ki kuzum, hem ilaçların etkisi sonraki aylar da devam ediyor biliyosun. Ne güzel yumurtaların da gelişiyormuş, kendiliğinden olurKızlar bugün doktoruma gittim hem sağ hem solda gayet güzel yumurtalarım olduğu halde bu ay tedavi uygulamayacağını söyledi yeni kovid geçirdiğim için vücudun bu ay dinlensin kendini toplasın dedi. Aslında benim içinde iyi oldu gibi en azından psikolojik olarakta dinleniriz diyorum ama zaman kaybetmekte istemiyorum offf ne düşüneceğim şaşırdım
R Random3partalina_
Selam canım ,beni ekler misin bat 11 mart. Geçen ay femara kullanmıştım kimyasal gebelik geçirdim bu ay kendimiz deneyeceğiz hayırlısı olsun hakkımızda inşallah Mart ayı uğurlu gelir hepimizeHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Hoşgeldin yazıyorum tabi ki hayırlısı oldun,umarım bu ay hayırlı haberler alırız da veririzdePapatyamelo cum ben geldiiim bat 16 Mart yazar mısın? Bu sefer normal döngüme göre değil, gecikmeli tarihimi veriyorum, zira ilaçlar çok gecikme yapıyor
Selam canım hoşgeldin aramıza umarım bu ay hayırlı haberler alırız da veririzdeSelam canım ,beni ekler misin bat 11 mart. Geçen ay femara kullanmıştım kimyasal gebelik geçirdim bu ay kendimiz deneyeceğiz hayırlısı olsun hakkımızda inşallah Mart ayı uğurlu gelir hepimize
Hayır henüz pik olmamış ama yarın olur gibi sanki. Yine aynı saatte yapın testinizi
T nin koyulaşmasını bekle canım az kalmış ama
Doktorum da normal ilişkinize devam edin değerlendirin dedi bu sırada eşim de spermiyogram yaptıracak dna hasarı vs var mı bakıcaz umarım güzel çıkar sonuçlarE tamam sıkıntı yapacak bişey yok ki kuzum, hem ilaçların etkisi sonraki aylar da devam ediyor biliyosun. Ne güzel yumurtaların da gelişiyormuş, kendiliğinden olursen takip et yumurtlama dönemini kaçırma yeter. Stres olma tabii ama düzenli ilişki olsun.
Kullandım canım her iki tarafta 2 tane 4 yumurta oluştu sağda 19 16 solda 18 16 bu ay böyle deneyelim kendisi çatlasın demişti Dr. Bide hiçbir şey kullanmadan hem sağda hem solda 20 oldu çatlatma iğnesi verdi sonra clife macun kullandim adetim bitti yumurtalama günümde kanamam başladı durmadı Dr. Gittim macun kullandım diye demedim baktı direk bitkisel bişey kullanmışsın rahmin endemetruyum sıvısını bozmuşsun diye kızdı sağda solda yumrtan var dedi boyutunu ölçmedi bana mı söylemedi bilmiyorum tekrar kontrole gittim sen sağlıksın her ay iki yumurtan kendisi oluşuyor normalde tek olur ikiz olma ihtimalin çok yüksek rahminde şuan çok sağlıklı bide rahim filmi çekelim tüplere bakalım dediİnşallah canım benim, bir an önce güzel haberler alırız umarımKlomeni hiç iğnesiz kullandın mı peki? Etkisi ne oldu sana?
Dna hasarına bakılması doktor mu istiyor biz istiyoruz canım benim eşimde hızlı sperm sayısı düşük çıktı yavaş a ve morfolojisi ne iyi dedi bende eşimde DNA hasarına baktirsa diye düşündümDoktorum da normal ilişkinize devam edin değerlendirin dedi bu sırada eşim de spermiyogram yaptıracak dna hasarı vs var mı bakıcaz umarım güzel çıkar sonuçlaryine denemeye devam
İyi bari onu da kafanızdan atmış olursunuz, güzel sonuçlar alırsınız inşallah..Doktorum da normal ilişkinize devam edin değerlendirin dedi bu sırada eşim de spermiyogram yaptıracak dna hasarı vs var mı bakıcaz umarım güzel çıkar sonuçlaryine denemeye devam
Bir kaç güne olacak gibi canım saat 20 /22 arasi istersen bir test daha yapip degerlebdirebilirsin garanti olsun
Hayırlısı olsun, inşallah en kısa sürede güzel haberler alırızKullandım canım her iki tarafta 2 tane 4 yumurta oluştu sağda 19 16 solda 18 16 bu ay böyle deneyelim kendisi çatlasın demişti Dr. Bide hiçbir şey kullanmadan hem sağda hem solda 20 oldu çatlatma iğnesi verdi sonra clife macun kullandim adetim bitti yumurtalama günümde kanamam başladı durmadı Dr. Gittim macun kullandım diye demedim baktı direk bitkisel bişey kullanmışsın rahmin endemetruyum sıvısını bozmuşsun diye kızdı sağda solda yumrtan var dedi boyutunu ölçmedi bana mı söylemedi bilmiyorum tekrar kontrole gittim sen sağlıksın her ay iki yumurtan kendisi oluşuyor normalde tek olur ikiz olma ihtimalin çok yüksek rahminde şuan çok sağlıklı bide rahim filmi çekelim tüplere bakalım dedi
Geçen ay başka Dr gittiğimde adetin 4. Günü baktı sağda 5 folikul solda 4 folikul var gayet iyi dedi klomen verdi solda 1 tane gayet iyi büyümüş dedi ovitrelle iğne ve progestan verdi adet olmazsan 1 hafta geçsin test yap olursan gel rahim filmi çekelim dedi adet günümden 2 gün önce çok az kanamam oldu sonraki gün olmadı adet günümde kanamam çok az oldu ovulasyon testi vardı evde onu yapayım dedim koyu çıktı diğer yine hiçbir şey gelmedi 5. Gün çok yoğun pıhtılı kanamam başladı kimyasal diye düşündüm bende bu ay böyle deneyelim diğer ay rahim filmi çekilecem
İNŞALLAH canım sen kullandın mi senin durumun neHayırlısı olsun, inşallah en kısa sürede güzel haberler alırız
Valla tedaviyi bıraktığı ay hamile kalan ne çok kişi var.. daha iyi bence vucut strese girmiyorKızlar bugün doktoruma gittim hem sağ hem solda gayet güzel yumurtalarım olduğu halde bu ay tedavi uygulamayacağını söyledi yeni kovid geçirdiğim için vücudun bu ay dinlensin kendini toplasın dedi. Aslında benim içinde iyi oldu gibi en azından psikolojik olarakta dinleniriz diyorum ama zaman kaybetmekte istemiyorum offf ne düşüneceğim şaşırdım
R Random3partalina_
300 değilmiş yaa benim300 lük iğne bana da fazla geldibenim aşılamamda 75 lik vermişti yalnızca 1 yumurta oluşmuştu doktorum çoğul gebelik oluşmasını engellemek için dozajı düşük vermiş öyle demişti cok kızmıştım bende netice de tek yumurta oldugunda şansta teke düşüyor tutmamıştı da zaten. Senin doktorun garantiye almış canım cok sevindim cok tebrikler inşallah hayırlı sonucları alırız haberdar et sürecten