Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
reglim bugün bitti ve az önce covid testi verdim Dünden beri çok hastayım yaa ben mart ayında direk elenicem galiba

Doktorunuz ne diyo peki normalmi herşey sizde de esinizde de

Ben bugün doktoruma kendim söyledim oda baktırırsanız daha iyi olur dedi tüm ihtimalleri değerlendirmek gerekir dedi Kadıköye eşimin daha önce spermiyogram verdiği yer vardı oraya sordum bugun. spermiyogram artı dna hasarı 680 TL dedi

Venev çalışmalar nasıl gidiyor bakalım sınıfımızın üşengeç chicki
Kız kocayı görmüyorum çok geç çıkıyor bankadan (anakasada çalışıyor para sayıyorlar şube değil) yemin ederim çorak topraklara döndüm. Cuma cumartesi de müzik yapıyor. Mart da geldi napacam bilmiyorum sanırım benim yumurtalar pişmeyecek

Rica etsem beni de ekler misiniz. :) Bat : 13 Mart

Eniştemiz tam bir çalışkan arı.. gecesini gündüzünü bilmeden ailesi için çalışıyor.. amaaa evdeki çiçeklerin de sulanması lazım.. sen bu iş için iki kişi gerektiğini tatlı dille bi anlatsan mı ya.. bu ay kesin kaçtı mı?? Mart yumurtlamana kadar gaza getirmen lazım bari

Kaçmıştır muhtemelen çünkü yumurtalama tarihime göre zaten 23 ünde falan olurum heralde adet. Valla canı çıkmış olarak geliyor ama şuan bekliyorum bakalım bu ay bitti gitti. Marta da ne oluruz bilmiyorum ben hala kırgınım ona. Kafam çok karışık açıkçası bi korku geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…