Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaçmıştır muhtemelen çünkü yumurtalama tarihime göre zaten 23 ünde falan olurum heralde adet. Valla canı çıkmış olarak geliyor ama şuan bekliyorum bakalım bu ay bitti gitti. Marta da ne oluruz bilmiyorum ben hala kırgınım ona. Kafam çok karışık açıkçası bi korku geldi 😔
Yaa korkusuz bu iş oluyor mu bilmiyorum.. aklı başında insan korkar yani dünyaya bir insan getiriyorsun.. Senin daha zamanın var, o zamana kadar kırgınlığın da kafa karışıklığın da gider inşallah 🤓

Yaa korkusuz bu iş oluyor mu bilmiyorum.. aklı başında insan korkar yani dünyaya bir insan getiriyorsun.. Senin daha zamanın var, o zamana kadar kırgınlığın da kafa karışıklığın da gider inşallah 🤓
Umarım canım benim kafanın bi resetlenmesi lazım çünkü önümüzdeki 30 yılı falan düşünüyorum kocaya kızıyorum da ben de sanki bahaneye kaçıyorum nasıl düzelirim?

Umarım canım benim kafanın bi resetlenmesi lazım çünkü önümüzdeki 30 yılı falan düşünüyorum kocaya kızıyorum da ben de sanki bahaneye kaçıyorum nasıl düzelirim?
30 yıl mı 🤯 hepimiz o derinlere dalıyoruz ama düşünsende planlasan da herşey olacağına varıyor. 3 gün sonramızın garantisi yok.. düşünmeme sanatı diye bi kitap mı vardı ya. yoksa da hemen biri yazsın 😁

30 yıl mı 🤯 hepimiz o derinlere dalıyoruz ama düşünsende planlasan da herşey olacağına varıyor. 3 gün sonramızın garantisi yok.. düşünmeme sanatı diye bi kitap mı vardı ya. yoksa da hemen biri yazsın 😁
Benim de ağzıma vurun kürekle hamile kalın da inşallah dinim düşsün size

Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir 😊 Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz 😊 umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur 😊

Kullanıcı İsmiBat Sonuç
Venev Venev -
@asunny-
@Dnbn1 Mart
@Unabuna1 Mart
@nisan19901 Mart
@seklla1 Mart
@Spicelover2 Mart
@Maviyiseven even2 Mart
@MiLissy3 Mart
@Eses13 Mart
@tgba983 Mart
@minezmn414 Mart
@Ebratr4 Mart
@duyguuu74 Mart
@Sifonella4 Mart
@PeanutButterAndJelly5 Mart
@Svgidrmzz6 Mart
@undomielk6 Mart
@papatyalikizz6 Mart
sevdaluk1911 sevdaluk1911 6 Mart
@mucizegibisin6 Mart
@A R Y A7 Mart
@Ruyaperisi7 Mart.
@Hestiada7 Mart
@peonia8 Mart
@Mucize13578 Mart
@Hello Kity8 Mart
@Eflatun1Kelebek8 Mart
@Celikkf8 Mart
Papatyamelo Papatyamelo 9 Mart
@zrn889 Mart
@lor-kurabiyesi10 Mart
@bshk199310 Mart
S sedacamasal 10 Mart
@tugce211010 Mart
@TkCnDE202110 Mart
@Mer12345810 Mart
@Teach_10 Mart
@Hayat su10 Mart
@HTCNM11 Mart
partalina_ partalina_ 11 Mart
@menengec11 Mart
Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi 11 Mart
@mmmeyra11 Mart
@Gezenlady11 Mart
@sutlaacc11 Mart
@rabiassss12 Mart
@oslem_12 Mart
@ozlemem13 Mart🤰👶
@Arianaa13 Mart
@Genckading13 Mart
@Merco755513 Mart
@Birbuketcicek13 Mart
@hzlsel13 Mart
@jadeysm14 Mart
@ZumraNil14 Mart
@sss3514 Mart
@uykucuuuu14 Mart
@Sahrazad14 Mart
@prof2014 Mart
BirEfsanEmine BirEfsanEmine 15 Mart
@busraa261915 Mart
@dua644116 Mart
@HafizHafsa16 Mart
R Random3 16 Mart
@sonsuzaskk20 Mart
Beni 16 mart olarak guncellermisin yanlış hesaplamisim 😊

Canım sen yumurta takibi yapıyorsun sanırım peki günde ortalama kaç mm büyüyor yumurtalar
1-1,5 mm büyüyor canım tahmini olarak 3 aydır yaptırıyorum ben takip. örneğin ilk gittiğimde 10 mm ise 10 gün sonra gittiğimde 22 oluyor ve çatlatma iğnesi vurunuyorum hiç şaşıyor gibi bişey

Valla cnm bir dusunme fetişisti olarak dusunmeyen insanlarin cok mutlu ve huzurlu olduklarini goruyorum. Ince ince dusunen insan ancak hasta oluyor. O yuzden artik "sonunu dusunen kahraman olamaz" deyip mevzuya dalmak lazim. Saat aleyhimize isliyor.
Ama bu soyledigimden yine de emin degilim. Ben bi dusuneyim 😁😁😁

Valla cnm bir dusunme fetişisti olarak dusunmeyen insanlarin cok mutlu ve huzurlu olduklarini goruyorum. Ince ince dusunen insan ancak hasta oluyor. O yuzden artik "sonunu dusunen kahraman olamaz" deyip mevzuya dalmak lazim. Saat aleyhimize isliyor.
Son cümle çok iyiydi 😂 keşke kocam kadar rahat olabilsem pambık gibi yaşarım yeminle

Selammm kizlaaar isnhaAllah Mart ayı hepimize hayırlı olur.. listemiz gebelik haberleri ile dolar taşar İnshaAllah 🥰🥰🤲🏻🤲🏻
Ben hamileydim yeni öğrenmiştim keseyi gorerek erkendi tabi henüz bebek filan yoktu..kese gelişmedi Malesef kanamam başladı pazar günü ve düşük yaptım.. nasb kismet bunada şükür ☺️
Papatyamelo Papatyamelo canım ekle beni listeye Bat 13 Mart 🤗

Selammm kizlaaar isnhaAllah Mart ayı hepimize hayırlı olur.. listemiz gebelik haberleri ile dolar taşar İnshaAllah 🥰🥰🤲🏻🤲🏻
Ben hamileydim yeni öğrenmiştim keseyi gorerek erkendi tabi henüz bebek filan yoktu..kese gelişmedi Malesef kanamam başladı pazar günü ve düşük yaptım.. nasb kismet bunada şükür ☺️
Papatyamelo Papatyamelo canım ekle beni listeye Bat 13 Mart 🤗
Ah canımm ,inşallahhh sağlıkla.nasip olur tekrardan

Ahhh tatlım hiç deme onu yaa.. annem hep der ki bu kadar düşünmekle, her şeyi takmakla sen 5 yıla kalmaz neneme dönersin diye ☺️ keşke her şeyi düşünmeden biraz tekdüze yaşayabilsek hayatı. Ama cıkkkss değiştiremiyorum kendimi ben de, elimde değil. Boşuna huni takmıyoruz 😁
Son cümle çok iyiydi 😂 keşke kocam kadar rahat olabilsem pambık gibi yaşarım yeminle
Evet kuzum yaaa şu adamdaki rahatlığın sadece 10da 1i bende olsa var ya ne kadar mutlu bi insan olurdum kimbilir.. böyle deyince de diyo ki ben içimde yaşıyorum 🤣🤣 bu cevaba da hastayım zaten. Biz stratosferde yaşıyoruz sanki

Ahhh tatlım hiç deme onu yaa.. annem hep der ki bu kadar düşünmekle, her şeyi takmakla sen 5 yıla kalmaz neneme dönersin diye ☺️ keşke her şeyi düşünmeden biraz tekdüze yaşayabilsek hayatı. Ama cıkkkss değiştiremiyorum kendimi ben de, elimde değil. Boşuna huni takmıyoruz 😁

Evet kuzum yaaa şu adamdaki rahatlığın sadece 10da 1i bende olsa var ya ne kadar mutlu bi insan olurdum kimbilir.. böyle deyince de diyo ki ben içimde yaşıyorum 🤣🤣 bu cevaba da hastayım zaten. Biz stratosferde yaşıyoruz sanki
Onun işi sal spermi gitsin ama bizim işimiz adeti bekle bitsin yumurtayı takip et adamı yakala gün aşırı fan fin fon sonra bitsin ertesi gün belirti aramaya başla ay totomda sivilce çıkmış hamile miyim? Kirpiklerim üst üste binmiş acaba? Bekle ki adet gelsin vallahi biz iflah olmayız

X