Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim, bir an önce güzel haberler alırız umarımKlomeni hiç iğnesiz kullandın mı peki? Etkisi ne oldu sana?

Merhaba kızlar ben de yeni adet oldum bu ay itibariyle denemeye başlayacağız beni de listeye eklerseniz sevinirim bat tarihi 13 Mart

300 lük iğne bana da fazla geldi benim aşılamamda 75 lik vermişti yalnızca 1 yumurta oluşmuştu doktorum çoğul gebelik oluşmasını engellemek için dozajı düşük vermiş öyle demişti cok kızmıştım bende netice de tek yumurta oldugunda şansta teke düşüyor tutmamıştı da zaten. Senin doktorun garantiye almış canım cok sevindim cok tebrikler inşallah hayırlı sonucları alırız haberdar et sürecten

Canım bende klomen ve iğne olmuştum günümde geldi reglim benimkide 5 6 gün sürer ama 3 gün sürdü ve aşırı yoğundu ben hatta kan kaybından gidecem diye korktum o derece ama hepsi normalmiş sabah doktor kontrolüm var bi sorayım bakalım klomene ve iğneye rağmen niye olmamış bu arada benim bat ta 10 mart bu ay güzel haberler alalım inşallah

Merhaba bugun subattan emekli olup geldim
Bat 20 mart benide yazarmisiniz
Hepimize mart ugurlu gelsin insallahhhhh kediler gibi dolsun karinlrmz :)))

Amin kuzum inşallah

merhaba .ben ocak ayında tüp bebek yaptırmıştım başarısız sonuçlandı . şubat 15 yani bugün regl oldum prowomen diye bir vitamine başladım aynı zamanda ovulasyon testi deneyeceğim bu ay bakalım. ben pcosluyum ama adetlerim düzenli ideal kilodayım ama bir türlü gebelik olmadı benim durumum gibi olanlar var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…