- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
Hayır canım olmamıs t daha koyu olması lazım ama senin yumurtlama belirtin var mıOvülasyonda bu şekilde çıkıyor 2 gündür ya sizce yumurtlamamı
Mutlaka değerlendir o zaman teste de devam et bakalım koyulasıcak mıçok hafif kasıklarım ağrıyor canım
Anayız biz anaaaa.. düşünücez tabikiOlmayan bebisin zigotunun yumurtasinin folikulunun sagligini, akibetini dusunuyoruz. Akil oyunlari butun bunlar
Geceye doğru birdaha test yapsam olur mu acabaMutlaka değerlendir o zaman teste de devam et bakalım koyulasıcak mı
Yaa çok teşekkür ederimIlahi cnm ya, sen cok gencssin, cok da guzel bir anne olacaksin merak etme. Dogum gunun simdiden kutlu olsunyeni yasin sana diledigin guzelligi getirsin
İnşallah canım benim, bir an önce güzel haberler alırız umarımCanim ben doktora gittim doktor sebebsiz infertilite dedi 2 kere klomen 1 kere çatlatma iğnesi kullandım rahim filmi çekelim bide dedi eşim sorun yok dedi diye gitmedim Saraçoğlunun bütün kürlerini uyguladım 2 buçuk senede hocalara gittim geçen başka bir doktora daha gidelim dedik gittik oda aynı şeyi söyledi hiçbir sorun yok dedi oda klomen ve çatlatma iğnesi verdi adet olursan rahim filmi çekelim dedi kimyasal oldu geçen ay bu ay sadece başak Sayan'ın yaratim meditasyonunu yapıyorum adet olursam rahim filmi çekincem hayırlısı İNŞALLAH gerek kalmaz
Sıvı alımına dikkat ediyorsun dimiGeceye doğru birdaha test yapsam olur mu acaba
300 lük iğne bana da fazla geldiKızlar aşılama tedavisine başladık bugündoktor hem femara hap sabah akşam, hem gonalf iğne verdi 300lük 4 yumurta normalden fazla büyük 2 tane de fazla küçük dedi.. normalimiz yok yani ctesi kontrol iğne+hap biraz fazla değil mi ya??? R Random3 Hayat su @Venev S sedacamasal Eflatun1Kelebek
Ama spermin canlılığını koruması içinde düzenli ilişki şart canımYaa bana kalsa sadece yumurtlamada olacak valla, niye böyle oldum ben bu durumu değiştirimem lazıö
Canım bende klomen ve iğne olmuştum günümde geldi reglim benimkide 5 6 gün sürer ama 3 gün sürdü ve aşırı yoğundu ben hatta kan kaybından gidecem diye korktum o derece ama hepsi normalmişKızlar ben bu ay klomen ve çatlama iğnesi olmuştum adetim gününde oldu normal de beş gün sürüyordu bu sefer üç gün sürdü ve siyah kanama şeklinde oldu bide normal de pıhtı lı olurdu bu sefer hiç pıhtı gelmedi doktora sordum da normal dedi sizlerde yaşayan oldu mu böyle
Merhaba bugun subattan emekli olup geldimHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Amin kuzum inşallahCanım bende klomen ve iğne olmuştum günümde geldi reglim benimkide 5 6 gün sürer ama 3 gün sürdü ve aşırı yoğundu ben hatta kan kaybından gidecem diye korktum o derece ama hepsi normalmişsabah doktor kontrolüm var bi sorayım bakalım klomene ve iğneye rağmen niye olmamış bu arada benim bat ta 10 mart bu ay güzel haberler alalım inşallah
İnşallah tatlım, hepimize uğurlu gelsin