Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün doktoruma gittim hem sağ hem solda gayet güzel yumurtalarım olduğu halde bu ay tedavi uygulamayacağını söyledi yeni kovid geçirdiğim için vücudun bu ay dinlensin kendini toplasın dedi. Aslında benim içinde iyi oldu gibi en azından psikolojik olarakta dinleniriz diyorum ama zaman kaybetmekte istemiyorum offf ne düşüneceğim şaşırdım
R Random3 partalina_ partalina_

Kızlar bugün doktoruma gittim hem sağ hem solda gayet güzel yumurtalarım olduğu halde bu ay tedavi uygulamayacağını söyledi yeni kovid geçirdiğim için vücudun bu ay dinlensin kendini toplasın dedi. Aslında benim içinde iyi oldu gibi en azından psikolojik olarakta dinleniriz diyorum ama zaman kaybetmekte istemiyorum offf ne düşüneceğim şaşırdım
E tamam sıkıntı yapacak bişey yok ki kuzum, hem ilaçların etkisi sonraki aylar da devam ediyor biliyosun. Ne güzel yumurtaların da gelişiyormuş, kendiliğinden olur ❤️ sen takip et yumurtlama dönemini kaçırma yeter. Stres olma tabii ama düzenli ilişki olsun.

Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir 😊 Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz 😊 umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur 😊

Kullanıcı İsmiBat Sonuç
@Venev-
@asunny-
@Dnbn1 Mart
@Unabuna1 Mart
@nisan19901 Mart
@seklla1 Mart
@Spicelover2 Mart
M Maviyiseven even2 Mart
@MiLissy3 Mart
@Eses13 Mart
@minezmn414 Mart
@Ebratr4 Mart
@duyguuu74 Mart
@Sifonella4 Mart
PeanutButterAndJelly PeanutButterAndJelly 5 Mart
@Svgidrmzz6 Mart
@undomielk6 Mart
@papatyalikizz6 Mart
sevdaluk1911 sevdaluk1911 6 Mart
@mucizegibisin6 Mart
@A R Y A7 Mart
@Ruyaperisi7 Mart.
@Hestiada7 Mart
@peonia8 Mart
@Mucize13578 Mart
@Hello Kity8 Mart
Eflatun1Kelebek Eflatun1Kelebek 8 Mart
@Celikkf8 Mart
Papatyamelo Papatyamelo 9 Mart
@zrn889 Mart
@lor-kurabiyesi10 Mart
@bshk199310 Mart
S sedacamasal 10 Mart
@tugce211010 Mart
@TkCnDE202110 Mart
@Mer12345810 Mart
@Teach_10 Mart
Hayat su Hayat su 10 Mart
H HTCNM 11 Mart
partalina_ partalina_ 11 Mart
@menengec11 Mart
@papatyamveben11 Mart
@mmmeyra11 Mart
@Gezenlady11 Marr
@rabiassss12 Mart
@oslem_12 Mart
@ozlemem13 Mart🤰👶
@Arianaa13 Mart
@Genckading13 Mart
@Merco755513 Mart
@Birbuketcicek13 Mart
@jadeysm14 Mart
@ZumraNil14 Mart
@sss3514 Mart
@uykucuuuu14 Mart
@Sahrazad14 Mart
@prof2014 Mart
@Efsanemine15 Mart
@busraa261915 Mart
@dua644116 Mart
@HafizHafsa16 Mart
Selam canım ,beni ekler misin bat 11 mart. Geçen ay femara kullanmıştım kimyasal gebelik geçirdim bu ay kendimiz deneyeceğiz hayırlısı olsun hakkımızda inşallah Mart ayı uğurlu gelir hepimize🌸 🍀

Papatyamelo Papatyamelo cum ben geldiiim 😍 bat 16 Mart yazar mısın? Bu sefer normal döngüme göre değil, gecikmeli tarihimi veriyorum, zira ilaçlar çok gecikme yapıyor ☺️
Hoşgeldin yazıyorum tabi ki hayırlısı oldun,umarım bu ay hayırlı haberler alırız da veririzde 😊

Selam canım ,beni ekler misin bat 11 mart. Geçen ay femara kullanmıştım kimyasal gebelik geçirdim bu ay kendimiz deneyeceğiz hayırlısı olsun hakkımızda inşallah Mart ayı uğurlu gelir hepimize🌸 🍀
Selam canım hoşgeldin aramıza umarım bu ay hayırlı haberler alırız da veririzde 😊

E6E4E66C-7C22-4CBF-899D-587A0050A64D.jpeg

Kızlar birileri beni aydınlatabilir mi yumurtlama olmuşmudur 🙄

Kızlar merhaba bu ay kimyasal gebelik geçirdim doktora gittim rahmim temizlenmişti
Bugün kanamanın 5. Günü doktor 8mm bir yumurtan var büyüyecek dedi sizce yumurta günde kaç mm büyüyor ne zaman başlayayım yumurta takibine

E tamam sıkıntı yapacak bişey yok ki kuzum, hem ilaçların etkisi sonraki aylar da devam ediyor biliyosun. Ne güzel yumurtaların da gelişiyormuş, kendiliğinden olur ❤️ sen takip et yumurtlama dönemini kaçırma yeter. Stres olma tabii ama düzenli ilişki olsun.
Doktorum da normal ilişkinize devam edin değerlendirin dedi bu sırada eşim de spermiyogram yaptıracak dna hasarı vs var mı bakıcaz umarım güzel çıkar sonuçlar 🤲 yine denemeye devam 😄

İnşallah canım benim, bir an önce güzel haberler alırız umarım🤲Klomeni hiç iğnesiz kullandın mı peki? Etkisi ne oldu sana?
Kullandım canım her iki tarafta 2 tane 4 yumurta oluştu sağda 19 16 solda 18 16 bu ay böyle deneyelim kendisi çatlasın demişti Dr. Bide hiçbir şey kullanmadan hem sağda hem solda 20 oldu çatlatma iğnesi verdi sonra clife macun kullandim adetim bitti yumurtalama günümde kanamam başladı durmadı Dr. Gittim macun kullandım diye demedim baktı direk bitkisel bişey kullanmışsın rahmin endemetruyum sıvısını bozmuşsun diye kızdı sağda solda yumrtan var dedi boyutunu ölçmedi bana mı söylemedi bilmiyorum tekrar kontrole gittim sen sağlıksın her ay iki yumurtan kendisi oluşuyor normalde tek olur ikiz olma ihtimalin çok yüksek rahminde şuan çok sağlıklı bide rahim filmi çekelim tüplere bakalım dedi
Geçen ay başka Dr gittiğimde adetin 4. Günü baktı sağda 5 folikul solda 4 folikul var gayet iyi dedi klomen verdi solda 1 tane gayet iyi büyümüş dedi ovitrelle iğne ve progestan verdi adet olmazsan 1 hafta geçsin test yap olursan gel rahim filmi çekelim dedi adet günümden 2 gün önce çok az kanamam oldu sonraki gün olmadı adet günümde kanamam çok az oldu ovulasyon testi vardı evde onu yapayım dedim koyu çıktı diğer yine hiçbir şey gelmedi 5. Gün çok yoğun pıhtılı kanamam başladı kimyasal diye düşündüm bende bu ay böyle deneyelim diğer ay rahim filmi çekilecem

Doktorum da normal ilişkinize devam edin değerlendirin dedi bu sırada eşim de spermiyogram yaptıracak dna hasarı vs var mı bakıcaz umarım güzel çıkar sonuçlar 🤲 yine denemeye devam 😄
Dna hasarına bakılması doktor mu istiyor biz istiyoruz canım benim eşimde hızlı sperm sayısı düşük çıktı yavaş a ve morfolojisi ne iyi dedi bende eşimde DNA hasarına baktirsa diye düşündüm

İyi bari onu da kafanızdan atmış olursunuz, güzel sonuçlar alırsınız inşallah..

Geçen hamileliğimde 9. Haftada fark etmiştim adetim hep geciktiği için hem kilo problemim hem pkos yüzünden hiç hamileliğe vermemiştim gecikmeyi ama sonra 21. Haftamda kaybım oldu şimdi yumurtlama takip etsem mi yoksa yine oluruna mı bıraksam acaba çok kararsızım ayrıca umarım bu ay herkes hayırlı güzel haberler alırlar

Kullandım canım her iki tarafta 2 tane 4 yumurta oluştu sağda 19 16 solda 18 16 bu ay böyle deneyelim kendisi çatlasın demişti Dr. Bide hiçbir şey kullanmadan hem sağda hem solda 20 oldu çatlatma iğnesi verdi sonra clife macun kullandim adetim bitti yumurtalama günümde kanamam başladı durmadı Dr. Gittim macun kullandım diye demedim baktı direk bitkisel bişey kullanmışsın rahmin endemetruyum sıvısını bozmuşsun diye kızdı sağda solda yumrtan var dedi boyutunu ölçmedi bana mı söylemedi bilmiyorum tekrar kontrole gittim sen sağlıksın her ay iki yumurtan kendisi oluşuyor normalde tek olur ikiz olma ihtimalin çok yüksek rahminde şuan çok sağlıklı bide rahim filmi çekelim tüplere bakalım dedi
Geçen ay başka Dr gittiğimde adetin 4. Günü baktı sağda 5 folikul solda 4 folikul var gayet iyi dedi klomen verdi solda 1 tane gayet iyi büyümüş dedi ovitrelle iğne ve progestan verdi adet olmazsan 1 hafta geçsin test yap olursan gel rahim filmi çekelim dedi adet günümden 2 gün önce çok az kanamam oldu sonraki gün olmadı adet günümde kanamam çok az oldu ovulasyon testi vardı evde onu yapayım dedim koyu çıktı diğer yine hiçbir şey gelmedi 5. Gün çok yoğun pıhtılı kanamam başladı kimyasal diye düşündüm bende bu ay böyle deneyelim diğer ay rahim filmi çekilecem
Hayırlısı olsun, inşallah en kısa sürede güzel haberler alırız🤲

Valla tedaviyi bıraktığı ay hamile kalan ne çok kişi var.. daha iyi bence vucut strese girmiyor 🤗🤗🤗

300 lük iğne bana da fazla geldi 😱benim aşılamamda 75 lik vermişti yalnızca 1 yumurta oluşmuştu doktorum çoğul gebelik oluşmasını engellemek için dozajı düşük vermiş öyle demişti cok kızmıştım bende netice de tek yumurta oldugunda şansta teke düşüyor tutmamıştı da zaten. Senin doktorun garantiye almış canım cok sevindim cok tebrikler inşallah hayırlı sonucları alırız haberdar et sürecten
300 değilmiş yaa benim 🤪🤪🤪 300 lük pen iğnenin toplamı.. dozajlar 75 olarak vuruluyormuşum 🤭🤭🤭 yanlış bilgi aktarımı yaptım herkeşlere duyrulur R Random3 hepsonradan hepsonradan Hayat su Hayat su

X