- 12 Kasım 2021
- 3.516
- 4.333
- Konu Sahibi Papatyamelo
Sen daha dün yumurtladın bugün nasıl hemen yerini alıyorsun bakiimmmOooo şenlenmiş buralar ben yancı olarak yerimi alıyorum topic hayırlı uğurlu olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen daha dün yumurtladın bugün nasıl hemen yerini alıyorsun bakiimmmOooo şenlenmiş buralar ben yancı olarak yerimi alıyorum topic hayırlı uğurlu olsun
Oynamıyorum yancıyım yancı ben kafesi kapattım kuş giremez artıkSen daha dün yumurtladın bugün nasıl hemen yerini alıyorsun bakiimmm
Benimde 10 mart inşallah uğurlu gelir bu ay ekstradan bişey yapacak mısın ben çörekotu bal tarçın karışımı yaptım bile sabah 1 kaşık yedim hemenSelam kızlar 10 mart bat tarihim. Şubatta elenenlerdenim ben de
Allah razi olsunOooo şenlenmiş buralar ben yancı olarak yerimi alıyorum topic hayırlı uğurlu olsun
Kız sen git çalışsana testlerin ne alemde canım silikleşti mi çatladı mı yumurtanOooo şenlenmiş buralar ben yancı olarak yerimi alıyorum topic hayırlı uğurlu olsun
Canım dün pikti benim koca kişisi ile gece sevişmek yerine savaştık. Şuan çatladı mı patladı mı bilmiyorum sonuç olarak ben oyundan kendi isteğimle çıktım çalışkan arı değil cırcır böceğiyim artıkKız sen git çalışsana testlerin ne alemde canım silikleşti mi çatladı mı yumurtan
Canım dün pikti benim koca kişisi ile gece sevişmek yerine savaştık. Şuan çatladı mı patladı mı bilmiyorum sonuç olarak ben oyundan kendi isteğimle çıktım çalışkan arı değil cırcır böceğiyim artık
Amaan hep seviştikte noldu sonuç tırt belki birazda öyle denemek lazım
Ay ne işe yarıyomuş ben de deniyim hiç takviye bişey denemiyorum doğrusuBenimde 10 mart inşallah uğurlu gelir bu ay ekstradan bişey yapacak mısın ben çörekotu bal tarçın karışımı yaptım bile sabah 1 kaşık yedim hemen
Erik dün geceyi unutturursa, dont war make love gecesi olabilir benceGeceye mürdüm Erikli şarabım ve sizlerle devam
Bu çörekotu bal tarçın karışımı kadınlar için mucize bişeymiş canım yumurtaların gelişmesine yardımcı oluyormuş doğal klomen gibi düşün ben gecen ay ilk kez denedim ondan mı oldu bilmiyorum ama reglimin 4. Günü doktor sol yumurtalık pco sağda 10 mm yumurta var demişti. 10 gün sonra kontrolde solda da 22 mm yumurta gördük her sabah akşam bir tatlı kaşığı bu karısımı içtim ve yumurtalık masajı yapmıştımAy ne işe yarıyomuş ben de deniyim hiç takviye bişey denemiyorum doğrusu
Yalnız içtim cicimErik dün geceyi unutturursa, dont war make love gecesi olabilir bence
Canımm nasıl yaptın normal çörekotu dmi yağı vs değil, bal ve tarçınBu çörekotu bal tarçın karışımı kadınlar için mucize bişeymiş canım yumurtaların gelişmesine yardımcı oluyormuş doğal klomen gibi düşün ben gecen ay ilk kez denedim ondan mı oldu bilmiyorum ama reglimin 4. Günü doktor sol yumurtalık pco sağda 10 mm yumurta var demişti. 10 gün sonra kontrolde solda da 22 mm yumurta gördük her sabah akşam bir tatlı kaşığı bu karısımı içtim ve yumurtalık masajı yapmıştım
Canım çok geçmiş olsun, ben Kasım'da geçirdim değerim 24 tü sonra 12 oldu dört gib sonra adet kanamam geldi ama doktorun tekrar kan ver dedi 1.99 düşmüştü snra zaten adetle gitti. Pihtili şekilde âdet olmuştum.Merhaba Kızlar ben bu ay gebe olduğumu düşünüp çok sevindim ama kimyasal yaşadım değerim 20 184 137 91 28 düştü şuan sıfırlanmasını bekliyorum kanamam dün başladı ama tam adet kanaması gibi değil içinizde kimyasal geçiren var mı değeriniz sıfırlandı öı doktora gittiniz mi
Ben de geciriyorum 39-88-61-13,5 oldu. En son persembe 13,5 cikti doktor tekrar baktirmaya gerek yok dedi. Pazartesiden carsambaya lekelenme seklindeydi carsamba gece regl kanamasina dondu hala bitmedi tekrar kontrole gerek yok dedi. Gebelik planlamasi yaparsaniz gelin dedi. Oyle iste.Merhaba Kızlar ben bu ay gebe olduğumu düşünüp çok sevindim ama kimyasal yaşadım değerim 20 184 137 91 28 düştü şuan sıfırlanmasını bekliyorum kanamam dün başladı ama tam adet kanaması gibi değil içinizde kimyasal geçiren var mı değeriniz sıfırlandı öı doktora gittiniz mi
Evet canım muz, bitter çikolata, nohut ,havuç keçiboynuzu pekmezi , fındık cevizKızlar Bitter çikolata sperm kalitesini arttırıyormuş
Bende adet başladı ama çok yoğun değil pıhtılaşmalar daha çokBen de geciriyorum 39-88-61-13,5 oldu. En son persembe 13,5 cikti doktor tekrar baktirmaya gerek yok dedi. Pazartesiden carsambaya lekelenme seklindeydi carsamba gece regl kanamasina dondu hala bitmedi tekrar kontrole gerek yok dedi. Gebelik planlamasi yaparsaniz gelin dedi. Oyle iste.