-
- Konu Sahibi Papatyamelo
Evet tabii herkesin süreci farklı tatlım, doktorun ne uygun görüyorsa o. Hadi inşallahYaa biz daha para pul konuşmadık. Acaip zam gelmiş tüm işlemlere, doktor tuzlu, operasyonlarda acıbademle çalışıyor.. ama başka yere de gitmek içimden gelmiyorbir iki güne bizim de belli olacak.
Ben hiç femara da denemedim ya, eşimde sorun var ya, zaten takviyelerin etki etmesini bekledi o yüzden gerek duymamıştır bilemedim
Beraber bekleyelim benceBademciklerimde iltihaplanma var diye antibiyotik verdi doktor. Sonra kovid olduğum belli oldu. Tamam o zaman kızlar hadi bakalım kovid beybi gelir mi
Spermi öldürenler engelliyormus da sıvı bazlı mı ne diyolar bi arastır canım onların zararı yokmus.Kaç aydır gebelik bekliyosunuz kızlar? Bi de ilişkide kayganlaştırıcı vs kullanmak gebeliği engelliyor diyorlar ne düşünüyorsunuz bu konuda
Allah en kısa zamanda hayırlısıyla kucaklarımızı doldursun inşallahSpermi öldürenler engelliyormus da sıvı bazlı mı ne diyolar bi arastır canım onların zararı yokmus.
Bizim 1 yıl oluyor isteyeli elimiz bos
Benim doktor biraz tez canlı hemen şimdi oldurması lazım sanki, kontrolde rahim kalınlığını falan cok beğendi, ahh diyor bi embriyon olsaydı hemen koyardık kesin tutardı.. dedim istersen dondurulmuşlardan koy bi tane, tüm arkadaşlarımın oda embriyoları varEvet tabii herkesin süreci farklı tatlım, doktorun ne uygun görüyorsa o. Hadi inşallah
Hahaha üzüm üzüme baka baka kararır tabiiBenim doktor biraz tez canlı hemen şimdi oldurması lazım sanki, kontrolde rahim kalınlığını falan cok beğendi, ahh diyor bi embriyon olsaydı hemen koyardık kesin tutardı.. dedim istersen dondurulmuşlardan koy bi tane, tüm arkadaşlarımın oda embriyoları varbıraksam sanki yapacak, o da ayrı deli
Neeey 50 miHahaha üzüm üzüme baka baka kararır tabiibenimki de bi o kadar rahat.. merak etme diyor 50ye kadar doğurturum ben hocam dedim benim 50ye kadar zamanım yok o kadar uzatmasak mı??
Ahh canım çok geçmiş olsunn.. Dikkat edin kendinize bi an önce atlatın inşallah.. Bence korunmaya gerek yok ama siz bilirsiniz. Bizimkiler en beklemedğimiz zamanda gelcekler benceBen yaptırmıştım ama tutmadı
Kızlar ben mart başlığından direk nisan başlığına geçiyorum bende eşimde kovid olduk antibiyotik bir sürü ilaç kullanıyorum ağır geçiyo. adetim de dün bitti size sorum var ilaçlar bitene kadar birlikte olmucaz 1 hafta sonrasında ilaçlar bitince sizce olalım mı yoksa ilaçların etkisi devam eder mi hiç riske atmayalım mı?
Bu arada nasıl hayalperestsem aşılamarla klomenlerle hamile kalamadım kovid olduğum ay acaba hamile kalırmıyım diyorum
Tabş ki ekliyorum hemen aramıza hoşgeldin, umarım bu ay hayırlı haberler alırız da veririzdeMerhaba bende 14 martta yerimi alayım lütfen. Bu ay arı sütü, bal, polen, propolis deneyeceğim. Bir de elimde kalan ovulasyon testlerim var.Papatyamelo
8 mart ekler misinizHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Kullanıcı İsmi Bat Sonuç @asunny - @Dnbn 1 Mart @Unabuna 1 Mart @nisan1990 1 Mart @seklla 1 Mart @Spicelover 2 Mart @Maviyiseven even 2 Mart @MiLissy 3 Mart @minezmn41 4 Mart @Ebratr 4 Mart @duyguuu7 4 Mart @Sifonella 4 Mart @Svgidrmzz 6 Mart D dalonso 6 Mart @papatyalikizz 6 Mart @sevdaluk1911 6 Mart @A R Y A 7 Mart @Ruyaperisi 7 Mart. @Hestiada 7 Mart @peonia 8 Mart @Mucize1357 8 Mart @Hello Kity 8 Mart @Eflatun1Kelebek 8 Mart Papatyamelo 9 Mart @HEYECANLIYIM 9 Mart @lor-kurabiyesi 10 Mart @bshk1993 10 Mart @sedacamasal 10 Mart @tugce2110 10 Mart Sarem2023 10 Mart @HTCNM 11 Mart @menengec 11 Mart @papatyamveben 11 Mart @mmmeyra 11 Mart @Gezenlady 11 Marr @rabiassss 12 Mart @oslem_ 12 Mart @ozlemem 13 Mart @Genckading 13 Mart @Merco7555 13 Mart @ZumraNil 14 Mart @sss35 14 Mart @uykucuuuu 14 Mart @dua6441 16 Mart @HafizHafsa 16 Mart
Amiinn canım inşallahAllah en kısa zamanda hayırlısıyla kucaklarımızı doldursun inşallahbu ay ovulasyon takip edeceğim ben de regl bitmesini bekliyorumm
Ne güzel moral veriyorlar yaa kurban olduklarımNeeey 50 mikayınvalidem diyorki, rusyada kuzuyu bile kopyaladılar, tıp çok ilerledi, illaki olacak
8 mart ekler misiniz
Bu ay birlikte gümlemiştik8 mart ekler misiniz
Ay inşallah ya cok üzüldüm ben regl olunca hâlâ üzgünüm önce yumurtlamaya kadar takip sonra yumurtlama sonrasi acaba oldu mu belirti ara sonra kanama... Yerlesme mi regl mi bunalimi.... Sonra regl allahim yaaBu ay birlikte gümlemiştikinşallah son olur martta sevindirici haberi alırız
İlk kanama geldiğinde insan kondurmuyor yerleşme kanamasıdır inşallah diye amaAy inşallah ya cok üzüldüm ben regl olunca hâlâ üzgünüm önce yumurtlamaya kadar takip sonra yumurtlama sonrasi acaba oldu mu belirti ara sonra kanama... Yerlesme mi regl mi bunalimi.... Sonra regl allahim yaa
Evet tabiki öyle ama her ay yeniden umit yoruyorİlk kanama geldiğinde insan kondurmuyor yerleşme kanamasıdır inşallah diye amaBen de çok üzüldüm ama vardır bi vakti zamanı deyip sabırla devam edeceğiz
Çok saol canım inşallah inşallah ya ne nazlı bebişlerimiz valla çatlattılar biziAhh canım çok geçmiş olsunn.. Dikkat edin kendinize bi an önce atlatın inşallah.. Bence korunmaya gerek yok ama siz bilirsiniz. Bizimkiler en beklemedğimiz zamanda gelcekler bence