Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet tabii herkesin süreci farklı tatlım, doktorun ne uygun görüyorsa o. Hadi inşallah

Kaç aydır gebelik bekliyosunuz kızlar? Bi de ilişkide kayganlaştırıcı vs kullanmak gebeliği engelliyor diyorlar ne düşünüyorsunuz bu konuda

Kaç aydır gebelik bekliyosunuz kızlar? Bi de ilişkide kayganlaştırıcı vs kullanmak gebeliği engelliyor diyorlar ne düşünüyorsunuz bu konuda
Spermi öldürenler engelliyormus da sıvı bazlı mı ne diyolar bi arastır canım onların zararı yokmus.
Bizim 1 yıl oluyor isteyeli elimiz bos

Spermi öldürenler engelliyormus da sıvı bazlı mı ne diyolar bi arastır canım onların zararı yokmus.
Bizim 1 yıl oluyor isteyeli elimiz bos
Allah en kısa zamanda hayırlısıyla kucaklarımızı doldursun inşallah bu ay ovulasyon takip edeceğim ben de regl bitmesini bekliyorumm

Evet tabii herkesin süreci farklı tatlım, doktorun ne uygun görüyorsa o. Hadi inşallah
Benim doktor biraz tez canlı hemen şimdi oldurması lazım sanki, kontrolde rahim kalınlığını falan cok beğendi, ahh diyor bi embriyon olsaydı hemen koyardık kesin tutardı.. dedim istersen dondurulmuşlardan koy bi tane, tüm arkadaşlarımın oda embriyoları var bıraksam sanki yapacak, o da ayrı deli

Hahaha üzüm üzüme baka baka kararır tabii benimki de bi o kadar rahat.. merak etme diyor 50ye kadar doğurturum ben hocam dedim benim 50ye kadar zamanım yok o kadar uzatmasak mı??

Hahaha üzüm üzüme baka baka kararır tabii benimki de bi o kadar rahat.. merak etme diyor 50ye kadar doğurturum ben hocam dedim benim 50ye kadar zamanım yok o kadar uzatmasak mı??
Neeey 50 mi kayınvalidem diyorki, rusyada kuzuyu bile kopyaladılar, tıp çok ilerledi, illaki olacak

Ahh canım çok geçmiş olsunn.. Dikkat edin kendinize bi an önce atlatın inşallah.. Bence korunmaya gerek yok ama siz bilirsiniz. Bizimkiler en beklemedğimiz zamanda gelcekler bence

Merhaba bende 14 martta yerimi alayım lütfen. Bu ay arı sütü, bal, polen, propolis deneyeceğim. Bir de elimde kalan ovulasyon testlerim var. Papatyamelo
Tabş ki ekliyorum hemen aramıza hoşgeldin, umarım bu ay hayırlı haberler alırız da veririzde

8 mart ekler misiniz

Bu ay birlikte gümlemiştik inşallah son olur martta sevindirici haberi alırız
Ay inşallah ya cok üzüldüm ben regl olunca hâlâ üzgünüm önce yumurtlamaya kadar takip sonra yumurtlama sonrasi acaba oldu mu belirti ara sonra kanama... Yerlesme mi regl mi bunalimi.... Sonra regl allahim yaa

Ay inşallah ya cok üzüldüm ben regl olunca hâlâ üzgünüm önce yumurtlamaya kadar takip sonra yumurtlama sonrasi acaba oldu mu belirti ara sonra kanama... Yerlesme mi regl mi bunalimi.... Sonra regl allahim yaa
İlk kanama geldiğinde insan kondurmuyor yerleşme kanamasıdır inşallah diye ama Ben de çok üzüldüm ama vardır bi vakti zamanı deyip sabırla devam edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…