-
- Konu Sahibi Papatyamelo
Papatyamelo kırmızıları görünce koşa koşa buraya geldim bat 10 mart canım topiğin uğur getirsin hepimize inşallah. İlk klomen ve ovitrelle denemem başarısız oldu bu ay tuttururuz inşallah
Sen daha regl olmadın senin ne işin var burdaBekle beni, yarın öbür gün ben de gelicem
Hosgeldin cnm. Klomenle %80 gebelik elde ediliyor diye okumustum. 2.ay sans daha yuksek oluyormus. Bu ay sansin bol olsun. Ben 2 kere kullandim olmadi, bu ay ne kullanacagimi henuz ben de bilmiyorum.Papatyamelo kırmızıları görünce koşa koşa buraya geldim bat 10 mart canım topiğin uğur getirsin hepimize inşallah. İlk klomen ve ovitrelle denemem başarısız oldu bu ay tuttururuz inşallah
Donem icinde tup yaptiramam cnm zaten. Olursa haziran hatta temmuz olur. Yaz donemi yani, ondan da emin degilim. Sansimi o kadar da zorlamam herhalde. Yok yok o işe girismem, basarisiz olabilir, ikiz olabilir. Yani simdiye kadar hep bir engel cikmis olmamis, belki de hayirlisi budur. Ayyy kaderci oldum benn, hic saglikli dusunemiyorum. Derin bir nefes alip normal rutinime donmeliyim ama anksiyetem tavan.Tatlım ben hiç takviye kullanmadım hiçbir doktorum da önermedi şimdiye kadar. Durumlarımız neredeyse aynı zaten. Yumurtan var ve gerekirse ilaçla da gayet iyi gelişiyor, eşinde de bi sıkıntı yok. Bence takviye gereksiz. Zaten vitaminleri alıyorsun. Nacizane fikrim tüpe geçmeden ilaçla 3 ay devam edip denemen. Hı rahim filmini çektirebilirsin için rahat olur, iyi olur. Hem belki gebelik şansı da artar. Ben çektireli 10 ay oldu hsg den sonra gebelik olmadı bende. Ama olan da çok.. Ben acele etme derim. Eşin de senden ümidi kestiği için değil, senin üzülmeni istemediği için destek olmak istediği için öyle söylemiş. Ne güzel işte
10 MartHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Kullanıcı İsmi Bat Sonuç @asunny - @Dnbn 1 Mart @Unabuna 1 Mart @nisan1990 1 Mart @seklla 1 Mart @Spicelover 2 Mart @MiLissy 3 Mart @minezmn41 4 Mart @Ebratr 4 Mart @duyguuu7 4 Mart @Sifonella 4 Mart @Svgidrmzz 6 Mart @undomielk 6 Mart @papatyalikizz 6 Mart @sevdaluk1911 6 Mart @A R Y A 7 Mart @Ruyaperisi 7 Mart. @Hestiada 7 Mart @peonia 8 Mart @Mucize1357 8 Mart @Hello Kity 8 Mart @Eflatun1Kelebek 8 Mart Papatyamelo 9 Mart @HEYECANLIYIM 9 Mart @lor-kurabiyesi 10 Mart @bshk1993 10 Mart @HTCNM 11 Mart @menengec 11 Mart @papatyamveben 11 Mart @mmmeyra 11 Mart @Gezenlady 11 Marr @oslem_ 12 Mart @ozlemem 13 Mart @Genckading 13 Mart @Merco7555 13 Mart @ZumraNil 14 Mart @sss35 14 Mart @dua6441 16 Mart
Anladım canım, psikolojik olarak çok yüklenmişsin kendine. Önce durup bir soluklan, bak ne güzel bir evladın var ve hiç bir zorluk çekmeden olmuş şükür ki.. Şimdi ki durumunda bence doktorundan emin değilsen değiştirebilirsin. Doktor çok önemli çünkü. Aşı telaşlıydım soru işaretletiyle doluydum şimdi ki doktorumla süreç ne olursa olsun onunla devam etmek istiyorum o güveni verdi. Doktorlar malesef her şeyi biz biliyormuşuz gibi davranıyorlar, ve biz odadayken aklımızdaki sorular uçup gidiyor o yüzden stresimiz daha çok artıyor.. Vajinal muayeneden ben önceden aşırı korkardım eylülden beri her muayrne vajinal oluyor.malesef en korktuklarımız hep başımıza geliyor. Tüp bebeğe başlamadan önce kendini rahatlatmalısın, bir psikologa gidebilirsin.Amh 0.63 cnm. 39 yasindayim. Ilk gebeligim normal oldu, bisey bilmiyordum zaten. 1 ay normal+2ay klomen ve catlatma ignesi denedim olmadi. Yas ve rezerv nedeniyle tup diyorlar. Takviye filan kullansak dogal yoldan saglikli bir gebelik elde edemez miyiz dedim, oyle verdi ama oylesine gibi hareket ediyor dr. Kalite arttirir, iyi gelir filan bisey demedi. Su kadar sure kullan da demedi. Icinde de pek bisey yok, niye bu kadar pahali anlamadim. Onceki dr. Dogum yaptigin icin filme gerek yok demsiti. 2 kere klomenle olmayinca %5 ihtimal ama tuplere bakalim demisti. Ben biraz gerginim yani cati muayenesi, acildi mi acilmadi mi, kesik atma mevzularindan hic normal dogum istemedim, sezeryan istedim. Simdi regl iken muayene, rahim filmi, belki yarin yum.toplama, transfer vs. Bunlar beni cok zorluyor. Su an kafamda sacma sapan bir iltihap var, gecmiyor ilaca ragmen. Cenem tutuldu, sag yuzumde hafif uyusukluk da var. Dr.un biri 20ligi cekelim dedi, digeri 20likle ilgisi yok, yuz kaslarin cok gergin, stresten dedi. Goz gore gore is nasil buralara geldi, ne yapacagimi bilmiyorum. Normal gebelik olabilecekken simdi tup bebek surecine mi girecegiz, hic mantikli gelmiyor. Dr. %50 dese de ben bu kadar olumsuzken o da olmaz zaten. Bebek isini birakip antidepresan alasim var, ama oglum cok istiyor. Sıkısıp kaldim resmen
10 martHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Kullanıcı İsmi Bat Sonuç @asunny - @Dnbn 1 Mart @Unabuna 1 Mart @nisan1990 1 Mart @seklla 1 Mart @Spicelover 2 Mart @MiLissy 3 Mart @minezmn41 4 Mart @Ebratr 4 Mart @duyguuu7 4 Mart @Sifonella 4 Mart @Svgidrmzz 6 Mart @undomielk 6 Mart @papatyalikizz 6 Mart @sevdaluk1911 6 Mart @A R Y A 7 Mart @Ruyaperisi 7 Mart. @Hestiada 7 Mart @peonia 8 Mart @Mucize1357 8 Mart @Hello Kity 8 Mart @Eflatun1Kelebek 8 Mart Papatyamelo 9 Mart @HEYECANLIYIM 9 Mart @lor-kurabiyesi 10 Mart @bshk1993 10 Mart @HTCNM 11 Mart @menengec 11 Mart @papatyamveben 11 Mart @mmmeyra 11 Mart @Gezenlady 11 Marr @oslem_ 12 Mart @ozlemem 13 Mart @Genckading 13 Mart @Merco7555 13 Mart @ZumraNil 14 Mart @sss35 14 Mart @dua6441 16 Mart
Ayağım alışsın dedimSen daha regl olmadın senin ne işin var burdazaten şöyle bir baktım hep tanıdık yüzler yabancılık çekmicem
Tatlım bu süreçler hepimizi çok etkiliyor, uzun süredir de mücadele ediyorsan çok sağlıklı düşünmen mümkün olmuyor artık. Hadi al o derin nefesi ve biz rahatlamadan hiçbişeyin yoluna girmeyeceğini hatırla. Napıyorduk, huniyi takıyorduk başka hiçbişeyi takmıyordukDonem icinde tup yaptiramam cnm zaten. Olursa haziran hatta temmuz olur. Yaz donemi yani, ondan da emin degilim. Sansimi o kadar da zorlamam herhalde. Yok yok o işe girismem, basarisiz olabilir, ikiz olabilir. Yani simdiye kadar hep bir engel cikmis olmamis, belki de hayirlisi budur. Ayyy kaderci oldum benn, hic saglikli dusunemiyorum. Derin bir nefes alip normal rutinime donmeliyim ama anksiyetem tavan.
Canımm aslında doktor hiç kötü konusmamış.. tüplerde de yumurtan 5-6 tane ne güzel.. tüp bebekçiler yumurta gördü mü hemen toplayıp tüp bebek yapmak istiyorlar, çünkü tutma ihtimali artıyor. 3-5 ay sonra o yumurtaları bulamama ihtimalleri var bizim yaşlarda. Mesela dese ki sana senin olur doğal yolla git dene, 6 ay sonra aa yumurtalar azalmış artık tüp bebekte de şansın %20 dese çok kızarsın, neden uyarmadın dersin.. en kısa ve en ihtimali fazla olan yolu seçtirmeye çalışıyorlar yani.. benim doktorum bana benzer şeyleri söyleyip demişti ki siz bu fikre alışın 2-3 ay bu sürede de takviyeler kullanın.. sen de kendine bir zaman verebilirsin, o sırada eşinin tahlilleri iyi olsa bile o da sen de vitamin kullanın, daha iyi olsun değerleriniz.. olmazsa belirlediğin tarihe kadar, tüp bebek yapıcam nasılsa dersin, böylece stresin azalırSlm herkese. Dun tup bebek dr.una gittim. Normal gebelik takibi de yaptigini soylemislerdi calisanlar. Tabi dr.un randevulari dolu, sabah gidip sira aldim. Uzun saatler bekledim. Ortam cok gergindi, insallah istediklerine kavusurlar. Dr. yas nedeniyle tup yapabilirsiniz %50 sansiniz var dedi. Normal olup olamayacagini sordugumda olmaz diye birsey yok dedi, yuzde vermedi. Asilama sordugumda ihtimal cok dusuk asilamada zaten esinizde sorun yok dedi. Muayene ettikten sonra bisey demedi. Kendisinden once baska doktorlara gitmeme mi bozuldu anlamadim. Belki de yorulmustur, her neyse. Normal istiyorsaniz tuplere bakalim, 9 yil gecmis dogumun ustunden dedi. 2, 3 ay daha deneyebilirsiniz dedi. Haftaya cuma film cekilecek, 1.000tl. Fiyat da yazayim, belki birinin isine yarar. Yumurta durumum nasil diye sordum. Var sagda 2-3, solda 2-3 dedi, ama onemsiz birsey gibi gecistirdi, kac tane olmasi gerekiyor? Benim karin ultrasonda ocak dongusunun basinda 2, subat dongusunun basinda 1 adet vardi, sonradan ilacin etkisiyle sanirim 4 oldu. Yani dr.un 5-6 yumurta gormesi aslinda beni sevindirdi. Folik kullanip kullanmadigimi sordu, mide bulantisi yaptigi icin biraktigimi soyledim, zaten yuksek cikmisti yestlerde. Onu kullan dedi. Baska takviye sordugumda Imprly verdi. 350 tlye aldim ama bi ozellik goremedim. Folik dahil B vitaminleri ve cinko var bunlar pahali degil zaten elimde vardi. Omega3 ya da q10 bile yok icinde. Ekstra birsey onermedi. Filmden sonra ilac verecek mi, yoksa normal mi deneyecegiz bilmiyorum. Burasi tup bebek merkezi dedi bi de, yani normal gebelik takibi yapmiyor anladigim kadariylaRahim filmi, takviye ve yumurta durumumla ilgili tecrubesi, yorumu olan varsa sevinirim. Esim daha once ne tup bebegi normal olur niye olmasin, nasip diyordu, dr.den cikinca uzulme tup bebek yapariz dedi O da benden umidi kesti
R Random3partalina_
Vallahi canım yumurtalarım çok güzel gelişmişti hem sağda hem solda vardı 22 mm çapında ama olmadı inşallah dediğin gibi olur bu ay tekrar aynı şekilde deneriz diye düşünüyorumHosgeldin cnm. Klomenle %80 gebelik elde ediliyor diye okumustum. 2.ay sans daha yuksek oluyormus. Bu ay sansin bol olsun. Ben 2 kere kullandim olmadi, bu ay ne kullanacagimi henuz ben de bilmiyorum.
Hoşgeldin aramıza tabiki yazıyorum, umarım bu ay hayırlı haberler alırız da veririzde
Hoşgeldin canım inşallah,umarım bu ay hayırlı haberleri alırızda veririzdePapatyamelo kırmızıları görünce koşa koşa buraya geldim bat 10 mart canım topiğin uğur getirsin hepimize inşallah. İlk klomen ve ovitrelle denemem başarısız oldu bu ay tuttururuz inşallah
Hoşgeldin aramıza hemen ekliyorum, umarım bu ay hayırlı haberler alırız da veririzde10 mart
Tabiki de hoşgeldin aramıza, umarım bu ay hayırlı haberler alırız da veririzdeBenide ekler misiniz bat 2 Mart
İNŞALLAHTabiki de hoşgeldin aramıza, umarım bu ay hayırlı haberler alırız da veririzde
Ayağım alışsın dedim
Tatlım bu süreçler hepimizi çok etkiliyor, uzun süredir de mücadele ediyorsan çok sağlıklı düşünmen mümkün olmuyor artık. Hadi al o derin nefesi ve biz rahatlamadan hiçbişeyin yoluna girmeyeceğini hatırla. Napıyorduk, huniyi takıyorduk başka hiçbişeyi takmıyorduk
Ikiniz de haklisiniz cnm, su an panik haldeyim, ne yaptigimi ben de bilmiyorum. Gunlerim bombos geciyor. Donem aciliyor, bu beni biraz oyalar. Filmden korkuyordum ama anestezi alip cektirip o ihtimali de ortadan kaldirayim. Sonra normal deneyelim, ilac filan verirlerse oyle deniyelim. Takviye, dengeli beslenme ve biraz hareket. Hafiften spora baslasam iyi gelir stresime herhalde. Sonra da olursa olur, olmazsa nasip seklinde ilerleyeyim. Tup konusunu rafa kaldirayim ya da zamana birakayim. Oglum uzuluyor ama onu da yavas yavas bu fikre alistirmaya calisayim. Komsum bosanma arifesinde, bu iş de bizi hem uzdu, yipratti, hem de epey gerdi. Kurtarabilir miyiz diye ugrastik ama nafile. En iyi yapilabilecek sey sanirim stresten arinmak ve kimseyi suclamadan olanlari kabullenmek ve tevekkul etmek. Surecin sukunetle ve eglenceli gecmesi, harala gurele stresle gecmesinden iyidir sanirim. Sonucta yine omrumuzden yiyoruz. Hava guzel, hayat kisa, kuslar ucuyor deyip tatliya baglamak lazim. Kahrimi cekenlere sonsuz tsk. Ugrasalim, cabalayalim, birbirimize destek olalim, gerisi nasip kismet. Allah hepimizin yuzunu guldursunCanımm aslında doktor hiç kötü konusmamış.. tüplerde de yumurtan 5-6 tane ne güzel.. tüp bebekçiler yumurta gördü mü hemen toplayıp tüp bebek yapmak istiyorlar, çünkü tutma ihtimali artıyor. 3-5 ay sonra o yumurtaları bulamama ihtimalleri var bizim yaşlarda. Mesela dese ki sana senin olur doğal yolla git dene, 6 ay sonra aa yumurtalar azalmış artık tüp bebekte de şansın %20 dese çok kızarsın, neden uyarmadın dersin.. en kısa ve en ihtimali fazla olan yolu seçtirmeye çalışıyorlar yani.. benim doktorum bana benzer şeyleri söyleyip demişti ki siz bu fikre alışın 2-3 ay bu sürede de takviyeler kullanın.. sen de kendine bir zaman verebilirsin, o sırada eşinin tahlilleri iyi olsa bile o da sen de vitamin kullanın, daha iyi olsun değerleriniz.. olmazsa belirlediğin tarihe kadar, tüp bebek yapıcam nasılsa dersin, böylece stresin azalır
İnşALLAH hayırlısıyla güzel haberlerini alırsın,birde bakmışsın rabbim hiç ummadığın anda göndermiş sana en güzel hediyeyiIkiniz de haklisiniz cnm, su an panik haldeyim, ne yaptigimi ben de bilmiyorum. Gunlerim bombos geciyor. Donem aciliyor, bu beni biraz oyalar. Filmden korkuyordum ama anestezi alip cektirip o ihtimali de ortadan kaldirayim. Sonra normal deneyelim, ilac filan verirlerse oyle deniyelim. Takviye, dengeli beslenme ve biraz hareket. Hafiften spora baslasam iyi gelir stresime herhalde. Sonra da olursa olur, olmazsa nasip seklinde ilerleyeyim. Tup konusunu rafa kaldirayim ya da zamana birakayim. Oglum uzuluyor ama onu da yavas yavas bu fikre alistirmaya calisayim. Komsum bosanma arifesinde, bu iş de bizi hem uzdu, yipratti, hem de epey gerdi. Kurtarabilir miyiz diye ugrastik ama nafile. En iyi yapilabilecek sey sanirim stresten arinmak ve kimseyi suclamadan olanlari kabullenmek ve tevekkul etmek. Surecin sukunetle ve eglenceli gecmesi, harala gurele stresle gecmesinden iyidir sanirim. Sonucta yine omrumuzden yiyoruz. Hava guzel, hayat kisa, kuslar ucuyor deyip tatliya baglamak lazim. Kahrimi cekenlere sonsuz tsk. Ugrasalim, cabalayalim, birbirimize destek olalim, gerisi nasip kismet. Allah hepimizin yuzunu guldursun
Hıh işte budur kuzumIkiniz de haklisiniz cnm, su an panik haldeyim, ne yaptigimi ben de bilmiyorum. Gunlerim bombos geciyor. Donem aciliyor, bu beni biraz oyalar. Filmden korkuyordum ama anestezi alip cektirip o ihtimali de ortadan kaldirayim. Sonra normal deneyelim, ilac filan verirlerse oyle deniyelim. Takviye, dengeli beslenme ve biraz hareket. Hafiften spora baslasam iyi gelir stresime herhalde. Sonra da olursa olur, olmazsa nasip seklinde ilerleyeyim. Tup konusunu rafa kaldirayim ya da zamana birakayim. Oglum uzuluyor ama onu da yavas yavas bu fikre alistirmaya calisayim. Komsum bosanma arifesinde, bu iş de bizi hem uzdu, yipratti, hem de epey gerdi. Kurtarabilir miyiz diye ugrastik ama nafile. En iyi yapilabilecek sey sanirim stresten arinmak ve kimseyi suclamadan olanlari kabullenmek ve tevekkul etmek. Surecin sukunetle ve eglenceli gecmesi, harala gurele stresle gecmesinden iyidir sanirim. Sonucta yine omrumuzden yiyoruz. Hava guzel, hayat kisa, kuslar ucuyor deyip tatliya baglamak lazim. Kahrimi cekenlere sonsuz tsk. Ugrasalim, cabalayalim, birbirimize destek olalim, gerisi nasip kismet. Allah hepimizin yuzunu guldursun
Hoşgeldin aramıza hemne ekliyorumSelam herkese bende hamile değilimdir o yüzden bende yer ayirtayim 16 mart