Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Papatyamelo kırmızıları görünce koşa koşa buraya geldim bat 10 mart canım topiğin uğur getirsin hepimize inşallah. İlk klomen ve ovitrelle denemem başarısız oldu bu ay tuttururuz inşallah
Hosgeldin cnm. Klomenle %80 gebelik elde ediliyor diye okumustum. 2.ay sans daha yuksek oluyormus. Bu ay sansin bol olsun. Ben 2 kere kullandim olmadi, bu ay ne kullanacagimi henuz ben de bilmiyorum.

Donem icinde tup yaptiramam cnm zaten. Olursa haziran hatta temmuz olur. Yaz donemi yani, ondan da emin degilim. Sansimi o kadar da zorlamam herhalde. Yok yok o işe girismem, basarisiz olabilir, ikiz olabilir. Yani simdiye kadar hep bir engel cikmis olmamis, belki de hayirlisi budur. Ayyy kaderci oldum benn, hic saglikli dusunemiyorum. Derin bir nefes alip normal rutinime donmeliyim ama anksiyetem tavan.

10 Mart

Anladım canım, psikolojik olarak çok yüklenmişsin kendine. Önce durup bir soluklan, bak ne güzel bir evladın var ve hiç bir zorluk çekmeden olmuş şükür ki.. Şimdi ki durumunda bence doktorundan emin değilsen değiştirebilirsin. Doktor çok önemli çünkü. Aşı telaşlıydım soru işaretletiyle doluydum şimdi ki doktorumla süreç ne olursa olsun onunla devam etmek istiyorum o güveni verdi. Doktorlar malesef her şeyi biz biliyormuşuz gibi davranıyorlar, ve biz odadayken aklımızdaki sorular uçup gidiyor o yüzden stresimiz daha çok artıyor.. Vajinal muayeneden ben önceden aşırı korkardım eylülden beri her muayrne vajinal oluyor.malesef en korktuklarımız hep başımıza geliyor. Tüp bebeğe başlamadan önce kendini rahatlatmalısın, bir psikologa gidebilirsin.

10 mart

Sen daha regl olmadın senin ne işin var burda zaten şöyle bir baktım hep tanıdık yüzler yabancılık çekmicem
Ayağım alışsın dedim

Tatlım bu süreçler hepimizi çok etkiliyor, uzun süredir de mücadele ediyorsan çok sağlıklı düşünmen mümkün olmuyor artık. Hadi al o derin nefesi ve biz rahatlamadan hiçbişeyin yoluna girmeyeceğini hatırla. Napıyorduk, huniyi takıyorduk başka hiçbişeyi takmıyorduk

Canımm aslında doktor hiç kötü konusmamış.. tüplerde de yumurtan 5-6 tane ne güzel.. tüp bebekçiler yumurta gördü mü hemen toplayıp tüp bebek yapmak istiyorlar, çünkü tutma ihtimali artıyor. 3-5 ay sonra o yumurtaları bulamama ihtimalleri var bizim yaşlarda. Mesela dese ki sana senin olur doğal yolla git dene, 6 ay sonra aa yumurtalar azalmış artık tüp bebekte de şansın %20 dese çok kızarsın, neden uyarmadın dersin.. en kısa ve en ihtimali fazla olan yolu seçtirmeye çalışıyorlar yani.. benim doktorum bana benzer şeyleri söyleyip demişti ki siz bu fikre alışın 2-3 ay bu sürede de takviyeler kullanın.. sen de kendine bir zaman verebilirsin, o sırada eşinin tahlilleri iyi olsa bile o da sen de vitamin kullanın, daha iyi olsun değerleriniz.. olmazsa belirlediğin tarihe kadar, tüp bebek yapıcam nasılsa dersin, böylece stresin azalır

Hosgeldin cnm. Klomenle %80 gebelik elde ediliyor diye okumustum. 2.ay sans daha yuksek oluyormus. Bu ay sansin bol olsun. Ben 2 kere kullandim olmadi, bu ay ne kullanacagimi henuz ben de bilmiyorum.
Vallahi canım yumurtalarım çok güzel gelişmişti hem sağda hem solda vardı 22 mm çapında ama olmadı inşallah dediğin gibi olur bu ay tekrar aynı şekilde deneriz diye düşünüyorum

Papatyamelo kırmızıları görünce koşa koşa buraya geldim bat 10 mart canım topiğin uğur getirsin hepimize inşallah. İlk klomen ve ovitrelle denemem başarısız oldu bu ay tuttururuz inşallah
Hoşgeldin canım inşallah,umarım bu ay hayırlı haberleri alırızda veririzde

Ikiniz de haklisiniz cnm, su an panik haldeyim, ne yaptigimi ben de bilmiyorum. Gunlerim bombos geciyor. Donem aciliyor, bu beni biraz oyalar. Filmden korkuyordum ama anestezi alip cektirip o ihtimali de ortadan kaldirayim. Sonra normal deneyelim, ilac filan verirlerse oyle deniyelim. Takviye, dengeli beslenme ve biraz hareket. Hafiften spora baslasam iyi gelir stresime herhalde. Sonra da olursa olur, olmazsa nasip seklinde ilerleyeyim. Tup konusunu rafa kaldirayim ya da zamana birakayim. Oglum uzuluyor ama onu da yavas yavas bu fikre alistirmaya calisayim. Komsum bosanma arifesinde, bu iş de bizi hem uzdu, yipratti, hem de epey gerdi. Kurtarabilir miyiz diye ugrastik ama nafile. En iyi yapilabilecek sey sanirim stresten arinmak ve kimseyi suclamadan olanlari kabullenmek ve tevekkul etmek. Surecin sukunetle ve eglenceli gecmesi, harala gurele stresle gecmesinden iyidir sanirim. Sonucta yine omrumuzden yiyoruz. Hava guzel, hayat kisa, kuslar ucuyor deyip tatliya baglamak lazim. Kahrimi cekenlere sonsuz tsk. Ugrasalim, cabalayalim, birbirimize destek olalim, gerisi nasip kismet. Allah hepimizin yuzunu guldursun

İnşALLAH hayırlısıyla güzel haberlerini alırsın,birde bakmışsın rabbim hiç ummadığın anda göndermiş sana en güzel hediyeyi önce stresten kurtulmak lazım tabi ki yoksa o durumda olacağı varsada olmuyor malesef

Hıh işte budur kuzum ben de aynı durumdayım o kadar sıkıntılı bi dönemdeyim ki her şey üst üste geliyor sabrım sınanıyor resmen ama deliye vuruyorum bi noktadan sonra. Ben kılı kırk yararım, pireyi deve yaparım. Ama gördüm ki sadece kendime zarar veriyorum. Değmez inan ki, enerji meselesi biraz.. hayata nasıl gidersen o da sana öyle karşılık veriyor. Akışına bırakıcaz kuzum sohbet muhabbet devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…