-
- Konu Sahibi Papatyamelo
Bende de pıhtılı ve yoğun da değilCanım çok geçmiş olsun, ben Kasım'da geçirdim değerim 24 tü sonra 12 oldu dört gib sonra adet kanamam geldi ama doktorun tekrar kan ver dedi 1.99 düşmüştü snra zaten adetle gitti. Pihtili şekilde âdet olmuştum.
Sonradan yogunlasiyor. Bende oyle oldu en azindan. Bu ay ovulasyon testi kullanacagim. Cift cizgi gorunce doktora gitmeyi dusunuyorum ben de. Bana da 0 gormemiz lazim demisti ama 13,5 a dustugunu gorunce ve regl kanamasi baslayinca gerek yok tekrar dedi.Bende de pıhtılı ve yoğun da değil
Doktora gittiniz mi
Ben hemen değer 0 olunca gideceğim doktora
Çörekotunu aktardan alırken ezdirdim canım sonrasında da karıstırdım koydum bir kaba her sabah yiyorum ölçülerine internetten bakmıştım hatırlamıyorum ne kadar koyduğumu malesefCanımm nasıl yaptın normal çörekotu dmi yağı vs değil, bal ve tarçın
canım ilk aşılama da kimyasal olmuştu, regl bitince ikinci aşılama olmuştum kan değerim düşmüştüBende de pıhtılı ve yoğun da değil
Doktora gittiniz mi
Tamam canım çok sağolÇörekotunu aktardan alırken ezdirdim canım sonrasında da karıstırdım koydum bir kaba her sabah yiyorum ölçülerine internetten bakmıştım hatırlamıyorum ne kadar koyduğumu malesef
Ahhh çok üzüldüm canımMerhaba Kızlar ben bu ay gebe olduğumu düşünüp çok sevindim ama kimyasal yaşadım değerim 20 184 137 91 28 düştü şuan sıfırlanmasını bekliyorum kanamam dün başladı ama tam adet kanaması gibi değil içinizde kimyasal geçiren var mı değeriniz sıfırlandı öı doktora gittiniz mi
Benimde pihtili degildi canim yuksek bi degerden düştü benim de kan tahlilimde 460 ile ogrenmistik regli bitince kan verirsin sıfırlanmış oluyor zaten merak etme tez zamanda sagliklisini versin Rabbim canimBende de pıhtılı ve yoğun da değil
Doktora gittiniz mi
10 mart a ekleyebilir misiniz?Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Kullanıcı İsmi Bat Sonuç @asunny - @Dnbn 1 Mart @Unabuna 1 Mart @nisan1990 1 Mart @seklla 1 Mart @Spicelover 2 Mart @Maviyiseven even 2 Mart @MiLissy 3 Mart minezmn41 4 Mart @Ebratr 4 Mart @duyguuu7 4 Mart Sifonella 4 Mart @Svgidrmzz 6 Mart @undomielk 6 Mart @papatyalikizz 6 Mart @sevdaluk1911 6 Mart @A R Y A 7 Mart @Ruyaperisi 7 Mart. @Hestiada 7 Mart @peonia 8 Mart @Mucize1357 8 Mart @Hello Kity 8 Mart @Eflatun1Kelebek 8 Mart Papatyamelo 9 Mart @HEYECANLIYIM 9 Mart @lor-kurabiyesi 10 Mart @bshk1993 10 Mart S sedacamasal 10 Mart @tugce2110 10 Mart @TkCnDE2021 10 Mart @HTCNM 11 Mart @menengec 11 Mart Papatyamveben-Mavi 11 Mart @mmmeyra 11 Mart @Gezenlady 11 Marr @rabiassss 12 Mart O oslem_ 12 Mart @ozlemem 13 Mart @Genckading 13 Mart @Merco7555 13 Mart @ZumraNil 14 Mart @sss35 14 Mart @uykucuuuu 14 Mart @dua6441 16 Mart @HafizHafsa 16 Mart
Benim düzenimi bozdu aman dikkatyBenimde 10 mart inşallah uğurlu gelirbu ay ekstradan bişey yapacak mısın ben çörekotu bal tarçın karışımı yaptım bile sabah 1 kaşık yedim hemen
Hadi insallah cnm, guzel haberlerini bekliyor olacagimBen regl bekliyorum, bugün yarın olursam, 2. gün dpktora gideceğim ve bu ay aşılama yapacağız ilk defa
Sağol canımHadi insallah cnm, guzel haberlerini bekliyor olacagim