Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de pıhtılı ve yoğun da değil
Doktora gittiniz mi
Ben hemen değer 0 olunca gideceğim doktora

Doktora gittiniz mi
Sonradan yogunlasiyor. Bende oyle oldu en azindan. Bu ay ovulasyon testi kullanacagim. Cift cizgi gorunce doktora gitmeyi dusunuyorum ben de. Bana da 0 gormemiz lazim demisti ama 13,5 a dustugunu gorunce ve regl kanamasi baslayinca gerek yok tekrar dedi.

Ahhh çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun

Doktora gittiniz mi
Benimde pihtili degildi canim yuksek bi degerden düştü benim de kan tahlilimde 460 ile ogrenmistik regli bitince kan verirsin sıfırlanmış oluyor zaten merak etme tez zamanda sagliklisini versin Rabbim canim

10 mart a ekleyebilir misiniz?

Kızlar kızlarnasıl gidiyor çalışmalar benim takvime göre ovulasyon bugün başladı. Çok girmiyorum çünkü derse odaklanamiyorum sonra. Ben bu aydansa önümüzdeki ay daha hummalı bir çalışma planlıyorum çünkü halletmem gereken bir özel sigorta poliçesi var. Sizler iyisinizdir inşallah. Buralarda değilse de kalbim sizinle

Kızlar değerim 184 91 sonra 28 düştü 28 düştüğünde kan pıhtısı oldu sürekli ilk gün yoğun şuan çok yoğun değil yani 2. Gün yoğunluğu azaldı bu değerlerden ve kanamadan sonra dış gebeliğe dönüşür mü çok korkuyorum sıfırlanmazsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…