Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız sen git çalışsana testlerin ne alemde canım silikleşti mi çatladı mı yumurtan
Canım dün pikti benim koca kişisi ile gece sevişmek yerine savaştık. Şuan çatladı mı patladı mı bilmiyorum sonuç olarak ben oyundan kendi isteğimle çıktım çalışkan arı değil cırcır böceğiyim artık

Ay ne işe yarıyomuş ben de deniyim hiç takviye bişey denemiyorum doğrusu
Bu çörekotu bal tarçın karışımı kadınlar için mucize bişeymiş canım yumurtaların gelişmesine yardımcı oluyormuş doğal klomen gibi düşün ben gecen ay ilk kez denedim ondan mı oldu bilmiyorum ama reglimin 4. Günü doktor sol yumurtalık pco sağda 10 mm yumurta var demişti. 10 gün sonra kontrolde solda da 22 mm yumurta gördük her sabah akşam bir tatlı kaşığı bu karısımı içtim ve yumurtalık masajı yapmıştım

Merhaba Kızlar ben bu ay gebe olduğumu düşünüp çok sevindim ama kimyasal yaşadım değerim 20 184 137 91 28 düştü şuan sıfırlanmasını bekliyorum kanamam dün başladı ama tam adet kanaması gibi değil içinizde kimyasal geçiren var mı değeriniz sıfırlandı öı doktora gittiniz mi

Canımm nasıl yaptın normal çörekotu dmi yağı vs değil, bal ve tarçın

Canım çok geçmiş olsun, ben Kasım'da geçirdim değerim 24 tü sonra 12 oldu dört gib sonra adet kanamam geldi ama doktorun tekrar kan ver dedi 1.99 düşmüştü snra zaten adetle gitti. Pihtili şekilde âdet olmuştum.

Ben de geciriyorum 39-88-61-13,5 oldu. En son persembe 13,5 cikti doktor tekrar baktirmaya gerek yok dedi. Pazartesiden carsambaya lekelenme seklindeydi carsamba gece regl kanamasina dondu hala bitmedi tekrar kontrole gerek yok dedi. Gebelik planlamasi yaparsaniz gelin dedi. Oyle iste.

Bende adet başladı ama çok yoğun değil pıhtılaşmalar daha çok
Çok üzücüydü allahım ya tekrar yaşatmasın bana 0 görmemiz lazım dedi
Sonra doktora gideceğim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…